UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2
Frēzēts asfalts
Autors: BBB (---.dialup.triatel.lv)
Datums: 28/07/2009 15:18

Kam interesētu liels daudzums frēzēts asfalts, kas atrodas Rīgas ostā un ir ievests no Zviedrijas. Kopējais apjoms būs 18 millijoni tonu un vienas tonnas cena ir 1.50 Ls, bez uzkraušanas un transporta. Nepieciešāmības gadījumā varam palīdzēt ar transportu. Kas attiecas uz uzkraušanu, ostā ir savs lielais traktors kas maksā 20 Ls/h.
Minmums, kas tik piedāvāts ir + - 1000 tonnas, bet protams var jau runāt par citu apjomu!

Paldies jau iepriekš.

Re: Frēzēts asfalts
Autors: SAK (81.198.239.---)
Datums: 28/07/2009 16:23

Ainār, tu nu gan īpaši nekautrējies. :D

Autors: pauljukas (87.226.58.---)
Datums: 28/07/2009 16:24

:D

Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 28/07/2009 17:58

Latvijas nākotne? Ostā Buldozers?

iz LETAs 1998-2000:
Rēzeknes stacijā kopš 1998.gada 24.augusta atrodas 86 vagoni ar lietotām riepām, bet vēl 14 vagoni - Rīgā. Firmas "Viking Energiselkap" pārstāvim Latvijā Jānim Čakstiņam neesot bijis zināms, ka minētā Norvēģijas kompānija, kas jau ir bankrotējusi, bija “laimes meklētāju firma”, viņam bija jānodrošina tikai riepu transportēšana caur Latviju uz Krieviju, par ko viņš saņemtu 50 000 USD, bet Čakstiņš ir zaudējis jau 5 000 USD no personiskajiem līdzekļiem. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Vents Balodis paziņojis, ka krava no Norvēģijas izvesta nelegāli. "Es šo jautājumu nokārtošu", 1999.gada 22.janvārī paziņoja Ministru prezidents Krištopans.
2000.gada 2.decembrī Vācijā reģistrētais prāmis "Ider" no Rīgas ostas izvedis pēdējās Latvijā pirms diviem gadiem ievestās norvēģu riepas.

Autors: BBB (---.dialup.triatel.lv)
Datums: 29/07/2009 08:41

Varēsiet labi nopelnīt!!!

Autors: aaaa (---.lattelenet.lv)
Datums: 29/07/2009 09:00

Kaimiņš pirms nepilna gada apmēram (tad jau krīze celtniecībā bij pilnbriedā) pirka mašīnu ar frēzētu asfaltu (nu cik? 10-15 tonnas, apmēram) par 160 vai 180 Ls, un tas esot bijis lētākais piedāvājums. Nekāds gaisa gabals ar nebij, tepat Rīgas rajonā. Tad jau 1.5 Ls par tonnu nemaz nav dārgi - lētāk par prastu smilti. Kāda ceļa uzbēršanai ideāls variants, zinot to, ka Zviedrijā viss asfalts tiek ražots no granīta šķembām (tur citu vienkārši nav :)).

Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 29/07/2009 09:40

Man arī pērn piedāvāja pa transporta cenu, tomēr padomāju: Vai bija vērts mukt no pilsētas, lai turpinātu ostīt saulē sakarsušu bitumu? Gan jau dies' dos un varēšu arī turpmāk nopirkt pa kravai grants vai dolomīta šķembu...

Autors: martell (159.148.190.---)
Datums: 04/08/2009 11:34

=> BBB
Tas ir kā? Zviedrs jums ir piemaksājis, lai jūs to draņķi no viņzemītes aizvācat, jūs atvedat uz Rīgas ostu, un tad tikai meklējat, kur to draņķi grūzt mūszemītē, vēl paprasot naudiņas, kaut arī svens jau visu utilizāciju apmaksājis?

Bet ja nopietni, tad šī cena ir par augstu. Pateikšu kāpēc. Tāpēc, ka Rīgas apkaimē to realizēt ir mazticami. Reālāk rajonos uz privātiem pievadceļiem (valsts normatīvi nepieļauj šito likt seguma pamatā uz valsts/pašvaldību ceļiem). Tātad es piemēram būtu ar mieru noklāt 500m ar savu pievadceļu (~1000t) 100km no Rīgas, bet matemātika sanāk šāda:
1.50Ls/t materiāls +
0.20Ls/t traktors ostā (pieņemot, ka stundā viņš var piekraut 4 mašīnas, t.i. 100t) +
0.65Ls (tarifs fūrai par km) x 200km / 25t = 5.2Ls/t transports
Kopā sanāk 6.9Ls/t, jeb mans pievadceļa segums no apšaubāma izejmateriāla izmaksā ~7000Ls - dārgāk nekā oļi vai dolomīts no vietējā karjera. Es personīgi neesmu gatavs šķirties no šādas naudas summas. Kā z/s es būtu ar mieru šādu uzbērumu uztaisīt par max 2000Ls, kas savukārt nelīmējas ar jūsu matemātiku. Tātad, vai nu jums, BBB, apetīte ir par lielu, vai arī svens jūs ir apčakarējis.

Autors: pauljukas (87.226.58.---)
Datums: 04/08/2009 12:28

Man sanāk, ka viņiem ir jāmaksā Tev par katru tonnu ~3.5 Ls, lai sanāktu viss pa 2000 Ls! :)
Liekas sūdīgs bizness! ;)

Autors: spk (131.207.242.---)
Datums: 04/08/2009 12:46

martell, a tavi 2000 Ls līmējas kopā ar kādu citu piedāvājumu? :) kautkā neesmu dzirdējis par tāda ceļa posma izmaksām 2 kilo.

Iet uz lapu: 12Nākošā
Pašreizējā: 1 no 2

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   ********   **     **  **    **  **    ** 
 **     **  **     **  **     **  **   **   ***   ** 
 **     **  **     **  **     **  **  **    ****  ** 
 **     **  **     **  **     **  *****     ** ** ** 
 ********   ********      ***     **    **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727