UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
Pirts
Autors:
Gīcis
(87.110.57.---)
Datums: 08/09/2009 18:17
Man ir vīzija,lāvas telpā matētu vai tumšu logu līdz grīdai.Vai tas būtu prāta darbs?Un kāds stikls turētu tādu karstumu?
Re: Pirts
Autors:
Didzisp
(78.84.115.---)
Datums: 08/09/2009 19:15
Ko tas logs dos? Pirtī jau parasti iet vakarā. Rudens un ziemas vakaros dikti ātri tumšs paliek un logs būs kā melns caurums. Uz Jāņiem varbūt būs kāda gaisma. Un vispār, vai tad pirtī iet pa logu skatīties, vai pērties:)?
Autors:
Didims
(78.84.145.---)
Datums: 08/09/2009 20:29
Ir būts peldošā pirtiņā uz pontoniem, kurai pa vidu ar reizi tāds liels logs no grīdas līdz griestiem - var pavērties ūdeņos, redzēt, kurš tas bija, kurš šajā reizē sašūpināja. Tiesa tā gan tāda izklaides pasākumu pirtiņa. Bet var jau arī mājas kārtībā to mazgāšanos taisīt ar patikšanu nevs tikai kā nenovēršamu cīņu ar netīrumu slāni.
Konkrētajā gadījumā logā bija parastā divstiklu pakete, kas bija saplaisājusi, bet tur domājams, ka vairāk no mehāniskas konstrukciju staigāšanas mitrumu, karstumu ietekmē, nevis tīri no temperatūras vien. Varbūt var padomāt par kādu rūdītu stiklu izmantošanu, bet nu malu iestrāde vienalga jāizveic maksimāli elastīgi (piem. poliuretāna mastika kādi 20 mm).
Konkrētajā gadījumā logā bija parastā divstiklu pakete, kas bija saplaisājusi, bet tur domājams, ka vairāk no mehāniskas konstrukciju staigāšanas mitrumu, karstumu ietekmē, nevis tīri no temperatūras vien. Varbūt var padomāt par kādu rūdītu stiklu izmantošanu, bet nu malu iestrāde vienalga jāizveic maksimāli elastīgi (piem. poliuretāna mastika kādi 20 mm).
Autors:
HAM
(193.238.215.---)
Datums: 08/09/2009 21:32
Es reiz Somijā Espoo hokeja halle no pirts caur tonēto logu hokeju skatījos. Baigi labā sajūta. Galvenais lai ir laba ventilācija un tad tas logs ciet nesvīst.
Autors:
Gīcis
(87.110.57.---)
Datums: 09/09/2009 21:49
Mana sieva ar meichaam pirtii iet relaksam un skaistumkopshanai.Ta pershanaas vinjaam taada stipri nosaciita.Tur gradi jau pamaz,ja jau shampiishu pudeles peec tam tukshas atrodamas :))