UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Celtniecības sertifikāts
Autors:
Pekka
(---.balticom.lv)
Datums: 28/01/2010 11:05
Sveicināti, lieta daudziem varbūt vienkārša bet man kas jauns.
Potenciāls darba devējs pieprasa man celtnieka sertifikātu, jautajums ir kas tas ir pa sertifikātu? Vai stājoties darbā nepietiek ar profesionālās izglītibas apliecinošiem dokumentiem, ņemot vērā ka amats uz kuru kandidēju ir tieši saistīts ar mācību iestādē iegūto kvalifikāciju?
Paldies par atbildi.
Potenciāls darba devējs pieprasa man celtnieka sertifikātu, jautajums ir kas tas ir pa sertifikātu? Vai stājoties darbā nepietiek ar profesionālās izglītibas apliecinošiem dokumentiem, ņemot vērā ka amats uz kuru kandidēju ir tieši saistīts ar mācību iestādē iegūto kvalifikāciju?
Paldies par atbildi.
Re: Celtniecības sertifikāts
Autors:
zihers
(95.68.4.---)
Datums: 28/01/2010 19:43
Celtnieka sertifikāts- tas gan laikam būs no nedzirdēto zortes. Projektēšanai, būvdarbu vadīšanai un uzraudzībai gan vajadzīgs sertifikāts (reglamentētā sfēra), taču vienkāršam ķelles turētājam un riģipša staipītājam nav obligāts.
Varbūt, ka veicami specdarbi, kuru veikšanai nepieciešams papīrs ar informāciju par tiesību veikt šādus darbus, tādu arī mēdz nokrustīt par sertifikātu.
Varbūt, ka veicami specdarbi, kuru veikšanai nepieciešams papīrs ar informāciju par tiesību veikt šādus darbus, tādu arī mēdz nokrustīt par sertifikātu.