UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

PVC durvis
Autors: janisi (78.154.144.---)
Datums: 30/01/2010 20:39

Labdien! Tad nu, lūk, problēma ziemas laikā, beidzot durvju rokturis ir salauzts un griežas ap riņķi un durvis vairs nefiksējas, vēlējos tās izjaukt, bet ziemas laikā ir mazliet bail, jo nav uz rokas nevienas shēmas, kas man kā nespeciālistam izskaidrotu, kas tur slēdzenē ir nobrucis.

Piedodiet par muļķīgu jautājumu, jo nezinu norādīt ne PVC durvju marku, jo tās man nāca īpašumā ar dzīvokļa iegādi. Varu pateikt to, ka no izskata tās ir parastas baltas durvis, kurām ir iespējams atvērt augšējo vēdināšanu.

Varbūt ir iespējams pašam noņemt to slēdzeni un doties pie kāda durvju izplatītāja un iegādāties jaunu slēdzeni?

Jānis

Re: PVC durvis
Autors: otoo (91.188.41.---)
Datums: 30/01/2010 21:09

Nevajadzeetu buut nekaadaam probleemaam. Sisteema ir vienkaarsha. Domaaju ka dabuut ir iespeejams. Taam durviim ko esmu licis parasti naak komplektaa Hoppe vai hope vai kaut kaa taa saucaas tas roktura razhotaajs, bet nekaa sarezgjiita tur nav. Taa kaa domaaju ka piemekleesi.

Autors: janisi (78.154.144.---)
Datums: 30/01/2010 21:58

Aizmirsu pateikt, ka tieši pašu durvju rokturi noņēmu, bet problēma ir pašā slēdzenē un to, ka durvis ir uz lodžiju un nav papildus drošībai mehānismi, kā arī nav aizslēdzamas.

Jānis

Autors: otoo (91.188.41.---)
Datums: 30/01/2010 22:54

Domaaju ka vienkaarshaakais variants buutu sazinaaties kaut vai ar to pashu montd.lv un aizbraukt liidz vinjiem ar paraugu. Vajadzeetu buut ka vinjiem ir uz vietas. Nomainja nav nekas sarezhgjiits.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.