UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
Skatos internetā piedāvā smukas kalvis ražotas plītis kopā ar centrālapkuri. Jautājums vai es varu laukos nograut esošo plīti un tās vietā uzstādīt Kalvi.
Problēma varētu būt tajā, ka vecā plīts gāja caur siltummūri, vai pietiks vilkmei.
Kādas atsauksmes par kalvja produkciju.
Centrālapkures - virtuves plīts
Autors:
domīgais
(80.232.164.---)
Datums: 15/04/2010 11:59
Skatos internetā piedāvā smukas kalvis ražotas plītis kopā ar centrālapkuri. Jautājums vai es varu laukos nograut esošo plīti un tās vietā uzstādīt Kalvi.
Problēma varētu būt tajā, ka vecā plīts gāja caur siltummūri, vai pietiks vilkmei.
Kādas atsauksmes par kalvja produkciju.
Re: Centrālapkures - virtuves plīts
Autors:
būvinženieris Ivars Brinkmanis
(80.232.161.---)
Datums: 19/04/2010 07:39
Viss atkarīgs no tā cik lielu apsildāmo platību vēlies pie plīts pieslēgt. Ja tas tikai karstā ūdens sagatavošanai, tad varētu būt optimāla. Bet ja noņemamā jauda virs 10kW tad labāk izmantot apkures katlu.
Plīti jau var palaist apejot sildmūri, respektīvi sildmūrī iestrādāti divi bīdāmi šīberi, īsais ceļš uz dūmeni un ceļš caur sildmūri.
Plīti jau var palaist apejot sildmūri, respektīvi sildmūrī iestrādāti divi bīdāmi šīberi, īsais ceļš uz dūmeni un ceļš caur sildmūri.
Autors:
domīgais
(80.232.164.---)
Datums: 19/04/2010 13:48
Es jau gribu to siltummūri saglabāt. Lai pa nakti ir silta mugura :)
Autors:
J
(194.8.11.---)
Datums: 20/04/2010 11:14
es arii visu laiku skatos shitos kalvjus, gribu palaist savos 60m2 ir redzeets dziivee risinaajums ieksh dziivoklja, tur viss darbojas kaa naakas, bet vot neatceros vai bija siltummuuris vai nee