UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Kā uztaisīt zālāja rulli?
Autors:
VW
(78.84.12.---)
Datums: 21/05/2010 20:08
Sveiki,
Kāds ir pats taisījis zālāja rulli?
Negribās man pirkt pa 40 lvl to, bet saimniecībā noderētu;)
Esmu redzējis daudz smagos roku ruļļus, kuri pieļauju ir no padomju laiku tenisu kortiem....
Kāds ir pats taisījis zālāja rulli?
Negribās man pirkt pa 40 lvl to, bet saimniecībā noderētu;)
Esmu redzējis daudz smagos roku ruļļus, kuri pieļauju ir no padomju laiku tenisu kortiem....
Re: Kā uztaisīt zālāja rulli?
Autors:
aaaa
(78.84.183.---)
Datums: 21/05/2010 20:18
Cik bieži tev viņu vajadzēs - 2 vai 3 reizes mūžā? Un ja nopirkt, kur to krāmu pēc tam likt? Es ņēmu Ramirent nomas punktā (ap 5Ls diennaktī). Izīrē un norullē ko vajag, atdod atpakaļ. Lēju rulli pilnu ar ūdeni. Ja atstāj sev, var piebērt ar smiltīm, bet tās pēc tam nevar dabūt laukā.
Autors:
zipaks
(78.84.174.---)
Datums: 24/05/2010 21:40
Vari paņemt šrotā vai sameklēt pie kaimiņiem kādas vecas riepas (vienāda diametra un ne pārāk lielas, savilkt kopā ar vītņstieņiem. Tad tikai asi vajag un rokturi piemānīt klāt.
Autors:
Antins
(80.90.5.---)
Datums: 24/05/2010 22:01
panjem 200l metaala mucu. cauruli jamai pa vidu nostriprini - taa buus ass. aizlej ar betonu visu tilpumu, var arii luuznjus tur samest, cik ir, svaram. kad sacietees -novel uz saana, pabeidz asi, piekabin kaadam traktorinjam, un ripini no pakaljas. buus veltnis, kaa nevienam ;)
Autors:
vajag rulli
(178.16.22.---)
Datums: 10/08/2014 19:05
vai kādam saimniecībā gadījumā neaizņem vietu vairs nevajadzīgs zālāja rullis (tāds, ko cilvēks stumj/velk) darba kārtībā un iekš vieglā auto transportējamā svarā/lielumā? Ja ir pieRīgā, padodiet ziņu. Jauns maksā no 40-50 EUR Internetbodēs. Ja ir jūtami lētāk, būtu ieinteresēts...
Autors:
nokijs
(178.16.22.---)
Datums: 10/08/2014 21:14
Varu pa 30 jurīšiem nopārdot savējo ;)
Autors:
vajag rulli
(178.16.22.---)
Datums: 11/08/2014 08:57
nokijs, paldies. Patreiz iepauzēšu, jo tūlīt pēc "sludinājuma" ielikšanas atradās padomju stila risinājums. Kaimiņam mētājās vecs nestrādājošs boileris pareizajā lielumā :) "Test draivs" 100 m2 platībā rada cerības. I apaļš, i ūdeni var iepildīt, lai smagāks, i ar kāju spārdot labi ripo, i šķiet rezultāts ir.. Vienīgi pa pustumsu rullējot zeme lipa klāt un nedaudz robains rezultāts, bet acīmredzot pirms rullēt jāļauj bišku pažūt svaigajai virskārtai...
Atkal iepostēšu šeit, ja ar to nepietiks....
Atkal iepostēšu šeit, ja ar to nepietiks....