UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

bojā maurinnu kurmji
Autors: Ivo666 (87.110.241.---)
Datums: 29/07/2010 20:19

Varētu lūdzu ieteiktu kaa tikt galaa ar kurmjiem jo tie visu maurinnu izpostījuši. Esmu mēģinājis ar lamataam bet bez rezultatiem. Nopludinaat ar nekadas tolkas nav. Veel kautkads tabletes liku ar bez panakumiem. Vēl nevienu nnessmu dabujis araa :d

Re: bojā maurinnu kurmji
Autors: zipaks (212.93.100.---)
Datums: 03/08/2010 22:30

man palīdz kalcija karbīds. alu atrok, ieber kušķīti, aizrok ciet un uzlej ūdeni. Karbīdu pirku par pāris latiem Latvijas Ķīmijā Ja nav kur naudu likt, pa kādiem 5Ls ir ap 500gr bundžiņa lielveikalos vācu ražojuma.

Autors: Didzisp (78.84.115.---)
Datums: 04/08/2010 08:46

Iemācies pareizi ielikt lamatiņas un pēc pāris dienām visi kurmji būs apsisti. Depo un citos veikalos tirgo no drāts saliektas lamatiņas, kuras baž kurmja alās. Maksā divi slazdi laikam 2Ls. Viss parejais pret kurmjiem nav efektīvs. Ja kurmis nolēmis "vīt ģimenes ligzdiņu" jūsu zālāja, tad neviens karbīds vai cita ķīmija to neatbaidīs. Esmu visam tam gājis cauri un zinu ko saku.
Ja ienaidnieks nepadodas, tad to iznīcina!

Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis (80.232.161.---)
Datums: 04/08/2010 08:52

Noīrē smago virsmas blietētāju un pāris reizes nostaigā ar to pa mauriņu. Zāle taču ataugs, bet grunts apakšējais slānis 30..40cm dziļumā būs pārāk blīvs kurmju rakumiem.

Autors: Didzisp (78.84.115.---)
Datums: 04/08/2010 11:14

Kurmim neviena zeme nav par cietu. Ja viņš ir izdomājis tur rakties, tad izraksies:).

Autors: Antins (94.30.250.---)
Datums: 05/08/2010 19:08

+1.
ar to blieteetaaju sievai paveederi var izblieteet :D
kurmis i taads maita, ka arii betonam, man skiet, izraksies cauri. mabn vish gana bliivam maalsmiltim rokas cauri taa ka snirkst tik. a tur jau no dabas bliivums paari 2 tonnaam uz kubu, a sausaa laikaa pa to betonvedeeji viegli braukaa kaa pa lidlauuku. taa ka taa bliete taads beernu izklaides variants, man domaat ;)

Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis (80.232.161.---)
Datums: 06/08/2010 11:16

Tad ja neder blietēšana ir šāds variants. Pie propāna balona gāzes tiek piejaukta speciāla smakojoša viela, lai šo gāzi varētu sajust telpā. Tātad pazvani uz latvijas balona gāzes izplatītāju kantotriem un nopērc kādu gramu vai divas šīs vielas. To ievieto kurmja ejās.

Autors: Antins (94.30.250.---)
Datums: 06/08/2010 16:22

peec taa ko esmu lasiijis, shitie varianti iisti cauri neiet. ko tik cilveeki neizdomaa - i curaa / dirsh tais alaas, i auto atgaazes laizh iekkshaa, i ko tik nedara. bet ja kurmim tur ir labi mediibu lauki, aaraa vinju var dabuut tikasi izkerot, vai otrs variants - padarot savu maurinju par izindeetu zemes plekji, kur pat zaale 20 gadus neaugs. taa nu tas dabaa diemzeel ir. tevi jau ar no tava dziivoklja diezvai varees izdziivot, regulaari apcuraajot aardurvis, vai tml, vai ne? :D

Autors: cxz (81.198.173.---)
Datums: 08/08/2010 12:37

pats letakais un efektivakais lamatinas par divi lati taas draatis. neder ne slicinashana ne tie atbaidiitaaji ne dzirnavinas no pudeleem nekas. nosist un viss

Autors: Aivarsss (81.198.18.---)
Datums: 20/08/2010 09:44

Uztaisi paštaisītu nelielu 30 cm vēja lidmašīnu kam galā propellers no metāla kas vējā griežams, uzliec tādus divus uz koka kārts un visi kurmji pazudīs. Pārbaudīta tehnika.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **   ******    **    **  ********  **     ** 
 **     **  **    **    **  **   **    **  **     ** 
 **     **  **           ****        **    **     ** 
 **     **  **   ****     **        **     **     ** 
  **   **   **    **      **       **      **     ** 
   ** **    **    **      **       **      **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727