UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
Iebūvējamās halogēnspuldzes, vai var LED?
Autors:
Raivis2
(87.110.241.---)
Datums: 28/03/2011 16:11
Šodien nopirku 2 iebūvējamās spuldzes
Istabā ir sija kuras ir apšūtas ar reģipsi (taisnstūrveidā). platums 31 cm. Gribēju likt tajā izbūvētajā četrstūrī tās iebūvējamās spuldzes divas blakus (spoguļa apgaismojumam), viena no otras 17 cm, bet mājas atbraucis sāku pētīt iepakojumu un tur norādīts ka spuldzēm vienai no otras jābūt min 25 cm attālumā, kā arī dziļumam jābūt minimālais 7 cm un attālumam no sānu sienas min 7 cm es varu atļauties tikai nio sāniem 4 cm un vienu no otras 17 cm,kā arī dziļumā kādi 4 cm sanāktikai, jo zem tā četrstūra ir baļķis, pa vidu 1 nevaru ielikt, jo nav vispār vietas, norādīts ka jābūt diezgan drošiem materiāliem pret aizdegšanos, bet virs tā baļķa ir griesri noberti ar skaidām un lapām sausām, kuras var piebirt tajā apšūtajā četrstūtī,
Vai šo problēmu varētu atrisināt ar LED spuldzēm?
Istabā ir sija kuras ir apšūtas ar reģipsi (taisnstūrveidā). platums 31 cm. Gribēju likt tajā izbūvētajā četrstūrī tās iebūvējamās spuldzes divas blakus (spoguļa apgaismojumam), viena no otras 17 cm, bet mājas atbraucis sāku pētīt iepakojumu un tur norādīts ka spuldzēm vienai no otras jābūt min 25 cm attālumā, kā arī dziļumam jābūt minimālais 7 cm un attālumam no sānu sienas min 7 cm es varu atļauties tikai nio sāniem 4 cm un vienu no otras 17 cm,kā arī dziļumā kādi 4 cm sanāktikai, jo zem tā četrstūra ir baļķis, pa vidu 1 nevaru ielikt, jo nav vispār vietas, norādīts ka jābūt diezgan drošiem materiāliem pret aizdegšanos, bet virs tā baļķa ir griesri noberti ar skaidām un lapām sausām, kuras var piebirt tajā apšūtajā četrstūtī,
Vai šo problēmu varētu atrisināt ar LED spuldzēm?
Re: Iebūvējamās halogēnspuldzes, vai var LED?
Autors:
kaamis
(---.client.microlink.lv)
Datums: 28/03/2011 16:24
Ja tas nav patstāvīgs apgaismojums, bet tiks lietots tikai kad izmanto spoguli nekas traks nebūs ja neievērosi tos attālumu..
Autors:
Ārā spīd saule
(83.136.136.---)
Datums: 28/03/2011 16:34
kaamis Wrote:
-------------------------------------------------------
> Ja tas nav patstāvīgs apgaismojums, bet tiks
> lietots tikai kad izmanto spoguli nekas traks
> nebūs ja neievērosi tos attālumu..
Tu to par LED vai halogēnajām spuldzēm?
Zinu gadījumu kad skaidas griestos aizdegās no halogēnajām spuldzēm, tāpēc neiteiktu likt halogēnās. Par LED man nav informācijas, līdz kādai t tās sakarst.
-------------------------------------------------------
> Ja tas nav patstāvīgs apgaismojums, bet tiks
> lietots tikai kad izmanto spoguli nekas traks
> nebūs ja neievērosi tos attālumu..
Tu to par LED vai halogēnajām spuldzēm?
Zinu gadījumu kad skaidas griestos aizdegās no halogēnajām spuldzēm, tāpēc neiteiktu likt halogēnās. Par LED man nav informācijas, līdz kādai t tās sakarst.
Autors:
dzincha
(---.opera-mini.net)
Datums: 28/03/2011 16:39
Ledi,man domāt, nevar nekādīgi karst, jo patēriņš nekāds.
Cfl gan pēc kāda laika paliek siltas.
Cfl gan pēc kāda laika paliek siltas.
Autors:
Raivis2
(87.110.241.---)
Datums: 28/03/2011 17:35
Tas apgaismojums laikam ir domats ta ka lai degtu visu vakaru, staigajot cauri istabai.. un ja vēl kādreiz aizmirstas izslēgt...
Tā LED gaisma arī laikam nepatīkama, laikam jāpērk kautkāda pie sienas liekam lampa
Tā LED gaisma arī laikam nepatīkama, laikam jāpērk kautkāda pie sienas liekam lampa
Autors:
Bruno
(---.bank.lv)
Datums: 30/03/2011 17:19
Led vajag dzesēt, lai ilgāks mūžs, bet viņiem korpusa temp nepārsniedz 70c, kokam pašaizdegšanās bija ap 240C, ja pareizi atceros. LEDiem ir arī mēbeļu varianti 1-2cm dziļumā, varbūt spogulim ar tādiem pietiks?