UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Paneļa tipa žogs
Autors: heating (78.84.12.---)
Datums: 23/06/2011 09:11

Kada pieredze ir ar paneļa tipa žogiem?Ir doma likt 1,7 metra augstuma bet isti nezinu pa firmu kvaliateem!!Vai ir kaadi ieteikumi??Paldies.

Re: Paneļa tipa žogs
Autors: vlp (78.84.173.---)
Datums: 23/06/2011 10:17

mani arī interesē šī tēma. gribētos ko nerūsošu un nepūstošu. un lētu.

Autors: jtdesign (---.9darzi.lv)
Datums: 23/06/2011 10:26

Kas ir "paneļa tipa žogs"?

Vai vietējie apbūves noteikumi atļauj šādu augstumu un blīvumu?

Autors: vlp (78.84.173.---)
Datums: 23/06/2011 11:00

paneļa nozīmē ka jau saskrūvēts vai sametināts kopā ražotnē. mani interesē augstums ap 1,9 m. varētu būt cietkoka izbrāķētie dēļi ar defektiem. kas neder mēbelēm, derēs žogam. tāpat, jau sapūšanai.

Autors: heating (78.84.12.---)
Datums: 24/06/2011 19:49

Mani interese sadi zogi [www.zogufabrika.lv]
Kadam ir pieredze,atsauksmes par kaadu firmas razojumiem??

Autors: jtdesign (---.9darzi.lv)
Datums: 25/06/2011 11:10

Lieliska izvēle. Visur, kur līdz šim bijuši parastie "vistu būru" stiepļu sieti, iesaku labāk likt šos, vai nu krāsotus (ne tikai tos tumšzaļos) vai vienkārši cinkotus. Problēmas varētu sagādāt vien krāsojuma kvalitāte. Piestiprināt var pie jebkuriem stabiem, kaut konstrukcijas smalkumam labāk likt kvadrātcauruļu stabus.

Autors: aaaa (78.84.190.---)
Datums: 25/06/2011 14:37

Ņu, ņu, kad es interesējos, tad šitais profilētais Betafence žoga panelis maksāja vairāk par gatavu koka žoga paneli. Labs viņš ir, bet pārspīlēti dārgs. Par vistu būru stiepļu žogu runājot - ir dažādi, ir poļu, ir ķīniešu un ir Betafence - ciets un metināts - cinkots un krāsots, atšķirība no ķīniešu plānā ir kā salīdzināt drāti ar naglu. Tāds ne ar ko neatšķiras no metinātā profilētā izturības ziņā.
Tas profilētais man liekas ir nesamērīgā cenā. Cilvēki paņem Depo pašu lētāko, paši uzvelk šķībi līki un tad visiem sūdzās redz kāds tas parastais acainais siets ir mēsls - labāk ņem profilēto metināto - tas toč ir labs, tikai ne ruļļa žogu - nu paskaties uz manējo, kāds mēsls. :)

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   **      **  ********  **     **  **     ** 
 **     **  **  **  **  **    **  **     **   **   **  
 **     **  **  **  **      **    **     **    ** **   
 **     **  **  **  **    **      **     **    ** **   
 **     **  **  **  **    **      **     **   **   **  
 ********    ***  ***     **       *******   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727