UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Urbumi reģipsī
Autors: Dr. Reģipsis (87.110.172.---)
Datums: 26/08/2011 12:42

Sāku īrēt dzīvokli, kuru saņēmu lietošanā balti nokrāsotu, gludu reģipša apdari. Kamēr tur dzīvoju, varu uz sienām zīmēt kaut sātanistu zvaigznes, bet, kad vākšos prom [un kaut kad nākotnē tas nenovēršami notiks], man dzīvoklis jāatstāj tieši tāds pat - ar balti nokrāsotām reģipša sienām.

Gribu pie sienām piestiprināt pāris plauktus. Nekraušu virsū laukakmeņus, tādēļ pilnībā pietiks ar reģipša dībeļiem un elementāriem metāla stiprinājumiem, taču paturu prātā to, ka dzīvoklis beigu galā jādabū ar gludām, smukām sienām. Tādēļ jautājums:

Vai pēc plauktu noņemšanas es spēšu kaut kādā glītā veidā aiztaisīt ciet tos reģipsī ieurbtos caurumus tā, lai tie nebūtu izteikti uzkrītoši?

Sienas man ir būs jāpārkrāso šā vai tā, taču ļoti gribu zināt, vai ar parastu špakteļmasu aizķēpāti un pēcāk ar smilšpapīru noslīpēti zem kopējā sienas krāsojuma manāmi izcelsies?

Paldies!

Re: Urbumi reģipsī
Autors: Marciz (195.13.240.---)
Datums: 26/08/2011 13:24

nu viss no meistariibas atkariigs.. bet ir izdaraams..

Autors: eb (80.233.222.---)
Datums: 26/08/2011 14:16

špehtelējumu gludi noslīpē un nokrāso un neviens tur neko nemanīs. reģipša salaiduma šuves tak arī manīt nevar ja vien nav galīgi brutāli nostrādāts.

Autors: aaaa (---.lattelenet.lv)
Datums: 26/08/2011 14:17

Jā, 2cm caurumu reģipša sienā aizšpaktelēt - tur nu gan vajag baigo meistarību - te pat zirgam jāsmejas.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.