UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Būvēšana Latvijā- murgs(iespējams dublējas, manas kļūdas pēc)
Autors:
sven
(62.85.55.---)
Datums: 20/05/2005 17:38
Man par nelaimi,esmu redzejis, kā tam ir jānotiek. Ne te protams. Normāli būtu, ja es atnāku uz objektu, un saku darbu. pareizi?! un ja es esmu grīdu meistars, tad kad es veicu savu darbu, pa to grīdu neviens nestaigā. Tam jābūt ieplanotam plānā. Bet kā ir realitatē. Nekada plana visticamak nav. Tieciet paši gala, kā sadalīt darbus! Termini no tā nemainās, kaut blaikus tev strada krāsotāji un griestu meistari, kas pa gaisu nelido, bet staiga pa gridu. Uz iebildumiem, ka mums te jāstrada, ir tāda pati atbilde,- mums ar!
Un ka tu tadā situācija, kad ar visiem cinoties, kaut kas ir uztaisīts, u n parasti tas nav gatavs pēc 5minutēm, kāds neskatoties uz visiem brīdinājumiem, tavu darbu jau ir sabojajis (sataigajis) Ta nu taisi pa jaunu.
Otra lieta: ir kaut kāds mistisks temiņš, līdz kuram visiem ir jāpabeidz. Ta nevienam isti neieskaidrosi, ka te nevar to izdarīt līdz tam datumam, jo ir betons ne ta ieliets, ka ja liksim lai tikai paspetu, te viss jau mēneša laikā būs pa galam. Galvenais ir laika pabeigt, jo ka prakse rāda, pēc nodošanas tev tak būs kaa minimums menesis visu pielabot, bet reāli PĀTAISĪT!
vAI TA TĀ NAV?
VIENĀ FIRMA LATVIJA REDZĒJU KANTORĪ PIE SIENAS PLANU, AR GRAFIKU, KURA AR MELNU UZ BALTA IR GRAFIKS, KURA FIRMA, KURĀ LAIKA POSMĀ VEIC SAVUS DARBUS. TIESA TĀ BIJA SOMIJAS-LATVIJAS FIRMA, UN ARI TUR NEBIJA VISS TIK GLUDI, BET REZULTATS BŪS, JA VISMAZ MĒĢINA.
NAV BRĪNUMS, KA SKANSKA TE NEIZDZĪVOJA
Un ka tu tadā situācija, kad ar visiem cinoties, kaut kas ir uztaisīts, u n parasti tas nav gatavs pēc 5minutēm, kāds neskatoties uz visiem brīdinājumiem, tavu darbu jau ir sabojajis (sataigajis) Ta nu taisi pa jaunu.
Otra lieta: ir kaut kāds mistisks temiņš, līdz kuram visiem ir jāpabeidz. Ta nevienam isti neieskaidrosi, ka te nevar to izdarīt līdz tam datumam, jo ir betons ne ta ieliets, ka ja liksim lai tikai paspetu, te viss jau mēneša laikā būs pa galam. Galvenais ir laika pabeigt, jo ka prakse rāda, pēc nodošanas tev tak būs kaa minimums menesis visu pielabot, bet reāli PĀTAISĪT!
vAI TA TĀ NAV?
VIENĀ FIRMA LATVIJA REDZĒJU KANTORĪ PIE SIENAS PLANU, AR GRAFIKU, KURA AR MELNU UZ BALTA IR GRAFIKS, KURA FIRMA, KURĀ LAIKA POSMĀ VEIC SAVUS DARBUS. TIESA TĀ BIJA SOMIJAS-LATVIJAS FIRMA, UN ARI TUR NEBIJA VISS TIK GLUDI, BET REZULTATS BŪS, JA VISMAZ MĒĢINA.
NAV BRĪNUMS, KA SKANSKA TE NEIZDZĪVOJA
Re: Būvēšana Latvijā- murgs(iespējams dublējas, manas kļūdas pēc)
Autors:
Karlis
(---.154.livas.lv)
Datums: 20/05/2005 19:18
Un :?
Autors:
asais
(81.198.129.---)
Datums: 21/05/2005 00:34
Kas tad to murgu rada?
Neesam gadījumā saskatījušies šovu ,,Remontējam ģimeni,,?
Neesam gadījumā saskatījušies šovu ,,Remontējam ģimeni,,?
Autors:
sven
(62.85.55.---)
Datums: 21/05/2005 11:03
murgu rada nepilniiba sisteemaa, preciizaak taas pilns truukums. Ne kaads var saplaanot te kaut ko, jo nevar pateikt, cik ilgi tiks veikts darbs. Ne kaads var ielikties laikaa, jo kaapj viens otram uz galvas, kaa jau rakstiiju.
Stulbus seriaalus neskatos, varbuut tevis piemimneetais i taads nav, tad atvainojos.
Vienkaarshi esmu pastraadaajis Zviedrijaa, tici man, diena pret nakti. Nu nevaru es mieriigi noskatiities us te notiekoso, kur nu
Stulbus seriaalus neskatos, varbuut tevis piemimneetais i taads nav, tad atvainojos.
Vienkaarshi esmu pastraadaajis Zviedrijaa, tici man, diena pret nakti. Nu nevaru es mieriigi noskatiities us te notiekoso, kur nu
Autors:
svenLV
(62.85.55.---)
Datums: 27/05/2005 22:01
liekas nevienam taa neliekas aktuaala teema, jo iespeejams, ka taa te skaitaas normaala paraadiiba, pie bardaka remontarbos esam pieradushi. Nu ta neko!
Autors:
svenis
(62.85.55.---)
Datums: 27/05/2005 22:02
liekas nevienam taa neliekas aktuaala teema, jo iespeejams, ka taa te skaitaas normaala paraadiiba, pie bardaka remontarbos esam pieradushi. Nu ta neko!