UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Aeroc, Poribet
Autors: Ta luuk (159.148.150.---)
Datums: 01/06/2005 20:06

Vechi tik neaizmirstat ka vacija ir krietni siltaaks ja saliidzina ar latviju!

Vacija klimats ar maigaaks un tomer vienmeriigaaks!
Un vinju ienakumu liimenis jau ir ES limenii a mums tas veel talu prieksha kurinama cenas un ienakumu attieciiba!
Ja ari uzliksi 5 cm izolācijas tas tev papildus maksaas uz 300m2 fasaades 900Ls(izolacijas izmaksas jo apmetumu ta pat liksi ) uz maju kas tev izmaksaa nu teiksim 30-40tLs apmram 0,XX% no kopeejas vertiibas. Tos 900Ls tu ar uzviju dabuusi atpaklj tikai uz apkures reekina(cenu celshanas) nu teiksim gados 10. savukart ja izdomasi siltinaat peec 5 gadiem tu maksaasi papildus 20Ls par m2 ( limjava, vate, vates stiprinashana stikla skhiedras siets limjava un dekors kopā ap 6000Ls) tas ta rupji ! vai tas super marketinga triks ir ta verts ?

Plus veel reala iespeja izbeegt no nezināma t.i. no ta kas var nortikt ar aeroku un ītongu ka ari ar citiem extra materiāliem kuri nav muusu tirguu ilgaak par 5 gadiem. Neviens tak nezin pec cik sasalshanas cikliem saaks plaisaat un veel nez kas!
Ka ari vari ljoti labi sevi tada veida pasargaat no nekvalitatīva darba kas pie mums uz doto momentu ir TOPAA- diemzjel.

Ai nu nesiltiniet nevajag labaak samaksaajiet tam celtniekam 6000Ls peec kadiem gadiem 5 palidzesiet sauso maisiijumu ruupniicaām, Valmieras stiklasķiedrai! IKP jau buus jakapina arī 2010 gadaa


Ta luuk

Re: Aeroc, Poribet
Autors: Gundars (80.233.198.---)
Datums: 02/06/2005 23:41

Es domāju, pat esmu pārliecināts, ka bailes no ne-siltināšanas ir vienīgi aizspriedumi. Gāzbetons ir silts materiāls pats par sevi. Kāda jēga likt 250 jebkuru - fibo, gāzbetonu u.tml un tad vēl piem 10 cm putuplastu, ja putubetons-gāzbetons jau ir labs siltinātājs pats par sevi. Uzliekot 375 cm bloku, nemūrētu, bet līmētu ar līmi ir ideāla siena. Pie tam, man labi pazīstamam cilvēkam ir 2 gadus atpakaļ uzbūvēta 2 stāvu māja no Aeroc, lieli logi, 180 kv.m. Apkure -gāzes ar vidējo mēneša maksājumu 40,-ls. Mājā šobrīd dzīvo 3 pieauguši cilvēki, kuri katru rītu iet dušā(dušas ūdeni ražo gāzes katls) un tāpat vismaz viens vakarā. Māja ziemā silta. 40,-ls mēnesī.
Un galvenais Aerocs NAV SILTINĀTS, tikai ar dek. apmetumu. Kāda vaina? Kapēc arī man nesekot draugu piemēram, nesiltinot un tā ietaupot SAVU naudu?

Re: Aeroc, Poribet
Autors: ulds (195.13.163.---)
Datums: 25/02/2006 03:50

Man maaja pagaajusovasar uzcelta no AEROC 375 mm blokiem. Samuureeja veci ar skirbaam utml. Tomeer negribeeju siltinaat, taapeec no aarpuses uzvilku liimi+sietu, bet dekoratiivo veel neliku,- lai pa ziemu sevi paraada (ja nu jaasiltina). Sogad par paaraak vaaju salu siltuma noturiibas testam nebija jaasuudzas:) Teiksu, ka AEROC sienas siltumu tureeja OK. Ieksaa veel nedziivoju. Atbraucu tik periodiski iekurinaat. Domaaju, ka pavasarii drosi liksu dekoratiivo apmetumu un nesiltinaasu.
Tik zuva gan paaraak nipri, jo praktiski visur saaka plaisaat pa suveem regipsis (griestos un uz sienaam liimeetais). Labi, ka apdari nepaguvu pabeigt. Buus jaaliimee visur tapetes.

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **        ********   ********        **  ******** 
 **        **     **  **    **        **     **    
 **        **     **      **          **     **    
 **        ********      **           **     **    
 **        **           **      **    **     **    
 **        **           **      **    **     **    
 ********  **           **       ******      **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727