UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
Urbjmasina
Autors:
Gacha111
(80.70.22.---)
Datums: 28/02/2012 12:36
Labdien.
Vēlējos uzzināt jūsu viedokli. Man ir nepieciešaman urbjmašīna, tada diezgan unversāla ap 60~ ls kur var ieurbt vismaz panelī un ieskrūvēt skrūves. varbūt ir kādi ieteikumi?
Vēlējos uzzināt jūsu viedokli. Man ir nepieciešaman urbjmašīna, tada diezgan unversāla ap 60~ ls kur var ieurbt vismaz panelī un ieskrūvēt skrūves. varbūt ir kādi ieteikumi?
Re: Urbjmasina
Autors:
ints45
(91.216.2.---)
Datums: 28/02/2012 13:56
izejot no rakstītā, Tev derēs vislētākā ar perforatoru ko var nopirkt Maximā. No 60 latiem lielākā daļa būs nevajadzīga
Autors:
khe
(78.84.204.---)
Datums: 28/02/2012 14:10
Nu lai normāli skrūvētu skrūves vajag 1400apgr vai lēnāku, tā ka es skatītos pēc tādas, kam meh pārslēdzami ātrumi...
Autors:
eb
(80.233.222.---)
Datums: 28/02/2012 14:28
ja panelī vajag tikai vienu caurumu, tad maksimas, ja vismaz 2 vai vairāk, tad es pirktu kautkādu lētā gala perforatoru. man ir šitāds: [www.kurnauda.lv]
tad maksimas urbjmašīnā var ieskrūvēt vienu putukrējuma kuļamo un ielikt virtuves skapītī. tam viņš piemērots ideāli.
tad maksimas urbjmašīnā var ieskrūvēt vienu putukrējuma kuļamo un ielikt virtuves skapītī. tam viņš piemērots ideāli.
Autors:
Gacha111
(80.70.22.---)
Datums: 28/02/2012 15:40
Nu man vajadzētu tākā ieskrūvēt vismaz 100 skrūves :)
Autors:
Gacha111
(80.70.22.---)
Datums: 28/02/2012 15:48
Un tādu ko visamz varēs lietot vairāk nekā 1x. Nu ir iespējams arī mazliet dārgāka tēmēju uz triecienurbmašīnām ar regulējamiem ātrumiem un reversa funkciju.
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 28/02/2012 15:48
Man ir viens "Maksimas" urbis pa 7 Ls. Lietoju gan reti, jo ir citi, bet nojucis nav (un nav arī plastmasas zobrati iekšā).
Perforatoriem nebūs patrona, bet cita veida interfeiss, citi urbji utt.
Perforatoriem nebūs patrona, bet cita veida interfeiss, citi urbji utt.
Autors:
Rx
(---.bn.ngn.lv)
Datums: 28/02/2012 16:04
Pati labākā universālā urbmašīna amatieru, pusprofesionāļu, profesionāļu lietošanai attiecīgā cenu klasē ir Metabo SBE 600 R+L. Man tā ir jau vairākus gadus. Arī montieriem tika iepirktas. Nav atteikumu. P.s. tajā ir speciāls impilsa režīms skrūvēm, kā arī režīms skrūvju skrūvēšanai, liela jauda, perforators, pašsavilcēja patrona.
Autors:
Rx
(---.bn.ngn.lv)
Datums: 28/02/2012 16:32
P.S. pie manis teiktā: 220V minētajai un arī citām, ar kurām var skrūvēt skrūves, ir viens apstāklis: jāņem vērā: Skrūvējot skrūves, slodzei ir elektroniksā aizsardzība, jeb spēks, līdz kuram skrūvējās skrūve. Akumulatoru urbmašīnām ir mehānikais spēka regulējums. Tad elektroniskais spēka regulējums nav tik precīzs un reģīpsī skrūvēt skrūves līdz atdurei nevarēs- būs dažādi ieskrūvēšanas dziļumi. Kokā nav problēmu, jo atduroties skrūves galvai pret koku, spēji pieaug pretestība un elektronika neļauj tālāk skrūvēties.
Autors:
ddt
(87.110.101.---)
Datums: 28/02/2012 18:55
Ar lēto urbi 100 reizes betonā nesanāks ieurbt.
Autors:
subaru
(95.68.97.---)
Datums: 28/02/2012 20:32
kautkāds dīvains jautājums...par 60ls var jebkurā būvmateriālu veikalā nopirkt urbjmašīnu ar perforēšanas funkciju. sākot no metabo, makita, bosch, līdz lētākajām dažādām modifikācijām. pats lietoju metabo( pirku ap 40ls) un makita(65 un 150ls). ir dažādi instrumenti dažādām vajadzībām, tik vajag pašam saprast ko vajag. man ir arī ķīniešu urbjmašīna pirkta maximā par 5ls, gan bez perforēšanas, toties esmu ar viņu saskrūvējis tik skrūvju, ka...viegla, ērta, ar reversu...ir smirdējusi no pārslodzes, tik un tā urbj:) tomēr kārtīgai perforēšanai agregāts sākas no 150ls apmēram. cik pašam ir sanācis, var uzticēties labi pārbaudītām vērtībām- makita, bosch, metabo, dewalt, atlascopca, milwaukee utt.
Autors:
made in...
(87.110.240.---)
Datums: 28/02/2012 22:34
Off topic
Es joprojām lietoju urbjmašīnu,kuru nopirku 1962.g.(2800 apgr/min).Izmantota diezgan intensīvi,urbts viss,kas vien urbjams,parona gan,laikam,kāda trešā.Nav nekādu "ekstru",bet ir apskaužams vecums.Tfu,tfu tfu...
Es joprojām lietoju urbjmašīnu,kuru nopirku 1962.g.(2800 apgr/min).Izmantota diezgan intensīvi,urbts viss,kas vien urbjams,parona gan,laikam,kāda trešā.Nav nekādu "ekstru",bet ir apskaužams vecums.Tfu,tfu tfu...
Autors:
soseds2
(46.109.152.---)
Datums: 29/02/2012 10:47
Saja gadijuma vajadzigi divi instrumenti: elektriskais skruvgriezis un perforatorurbjmasina.
Autors:
sirams
(---.astonbaltic.lv)
Datums: 12/03/2012 14:56
soseds2 Wrote:
-------------------------------------------------------
> Saja gadijuma vajadzigi divi instrumenti:
> elektriskais skruvgriezis un perforatorurbjmasina.
Nu bet piemēram šitāds? Ok, nav vairs 60 Ls, bet ko spečuki teiktu par tādu?
Nu bet piemēram šitāds? Ok, nav vairs 60 Ls, bet ko spečuki teiktu par tādu?
Autors:
sirams
(---.astonbaltic.lv)
Datums: 12/03/2012 15:00
soseds2 Wrote:
Aizmirsu iekopēt linku :)
Nu bet piemēram šitāds?
[www.bosch-elektroinstrumenti.lv]
Ok, nav vairs 60 Ls, bet ko spečuki teiktu par tādu? Amatierim, kam jāsakrūvē OSB grīdas vienā istabā, un tad reizi mēnesī kaut kur kāds caurums jāizurbj un kaut kas jāsaskrūvē?
Aizmirsu iekopēt linku :)
Nu bet piemēram šitāds?
[www.bosch-elektroinstrumenti.lv]
Ok, nav vairs 60 Ls, bet ko spečuki teiktu par tādu? Amatierim, kam jāsakrūvē OSB grīdas vienā istabā, un tad reizi mēnesī kaut kur kāds caurums jāizurbj un kaut kas jāsaskrūvē?
Autors:
Dzindzis
(---.mt.lv)
Datums: 12/03/2012 15:43
Prieš tādām vajadzībām pietiks ar Klauss urbmašīnu pa 10-15Ls
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 12/03/2012 17:14
Minētajam verķim manuprāt nebūs ne vainas, tikai vai Bosch pa 100 Ls atmaksāsies?
No elektroinstrumentu lētajām preču zīmēm man ir labs iespaids par Ferm un Einhell:
[www.cenuklubs.lv]
Pats joprojām lietoju Dauer perforatoru, bet tādu vairs nedabūt...
No elektroinstrumentu lētajām preču zīmēm man ir labs iespaids par Ferm un Einhell:
[www.cenuklubs.lv]
Pats joprojām lietoju Dauer perforatoru, bet tādu vairs nedabūt...
Autors:
aaaa
(---.csc.lv)
Datums: 12/03/2012 17:31
Es gan gribētu redzēt kā ar šito perfi var grīdas saskrūvēt? Ja vajag vienu caurumu mēnesī, tad nekādu perfi nevajag - var ar parastu triecienurbjmašīnu izurbt.
Mans ieteikums - skrūvmašīna kolosāli noder saimniecībā - jāskatās veikalos labās markas uz atlaidēm. Te, manuprāt, svarīgs ir arī Rx pieminētais darbaprieks - tāda Bosch skrūvmašīnīte par 50Ls būs daudz superīgāka par lēto ķīniešu mēslu. Turklāt skrūvmašīna, vismaz man, noder ja ne katru dienu, tad katru otro gandrīz - mēbeles skrūvēt, to un šo, vienmēr atrodas. A urbjmašīnu pašu lētāko no Maximas vai Rimi - tik cik pa kādam caurumam izurbt - lieliski noderēs. Perfi vajag tikai tīram betonam un lieliem diametriem. Līdz 8-10mm ar parasto urbeni betonā iet kā sviestā.
Mans ieteikums - skrūvmašīna kolosāli noder saimniecībā - jāskatās veikalos labās markas uz atlaidēm. Te, manuprāt, svarīgs ir arī Rx pieminētais darbaprieks - tāda Bosch skrūvmašīnīte par 50Ls būs daudz superīgāka par lēto ķīniešu mēslu. Turklāt skrūvmašīna, vismaz man, noder ja ne katru dienu, tad katru otro gandrīz - mēbeles skrūvēt, to un šo, vienmēr atrodas. A urbjmašīnu pašu lētāko no Maximas vai Rimi - tik cik pa kādam caurumam izurbt - lieliski noderēs. Perfi vajag tikai tīram betonam un lieliem diametriem. Līdz 8-10mm ar parasto urbeni betonā iet kā sviestā.
Autors:
h2so4
(84.237.190.---)
Datums: 12/03/2012 17:57
ja negrib sev pamat'igi sa'cakar'et gar'igo ar urb'sanu panelī, tad ir jāņem pats lētākais sds perforators un tikai.
Autors:
DsKs
(84.237.141.---)
Datums: 12/03/2012 19:07
paris nedelas atpakal Liepajas K-Rauta bija Bosch akupistole ... no kaut kadiem 80 nomests uz 35