UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
wc podi
Autors:
uldza112
(84.237.149.---)
Datums: 06/05/2012 21:37
sakiet kur varētu būt problēma podam ka slikti papīrus un kakas skalo prom?
bieži vien 2x janolaiz udens, varētu būt dēļ tā ka kanalizacija neiet uz leju bet sienā... vai dēļ lētā poda..?
bieži vien 2x janolaiz udens, varētu būt dēļ tā ka kanalizacija neiet uz leju bet sienā... vai dēļ lētā poda..?
Re: wc podi
Autors:
ETT
(78.84.43.---)
Datums: 06/05/2012 21:55
Lielākoties dēļ ūdens ekonomijas...
Autors:
aaaa
(78.84.173.---)
Datums: 06/05/2012 22:45
100% lētā poda vaina - iz paša pieredzes. Nez kāpēc labo ražotāju podiem, pat noskalojot ar mazo pogu, viss aizskalojas ar pirmo reizi. Vienmēr esmu teicis, un tas viss tikai no paša rūgtās pieredzes - flīzes var likt lētākās, bet santehnika ir jāliek no dārgā gala - neesam taču tik bagāti, lai pirktu kaut ko lētu...diemžēl skopums parasti tomēr šo cīniņu uzvar, un tad gadiem mocamies, un beigās to mēslu metam ārā, pērkam jaunu, cīnamies ar otrreizēju montāžu utt. Skopais maksā 2-reiz.
Autors:
uldza112
(84.237.149.---)
Datums: 06/05/2012 23:38
EET itkā jau neekonomēju,jo tik cik var uzpildīt tik uzpilda to ūdeni...
kādu podu ta pirkt?kaut kādu baigo firmu? kā ta labāk zināt?
par to lētumu jau bija aizdomas,tik kad pirkām kaut kā tik tālu neaizdomājāmies..
kādu podu ta pirkt?kaut kādu baigo firmu? kā ta labāk zināt?
par to lētumu jau bija aizdomas,tik kad pirkām kaut kā tik tālu neaizdomājāmies..
Autors:
aaaa
(---.csc.lv)
Datums: 07/05/2012 08:39
Uzticies pārbaudītām vērtībām - jebkurš ziemeļkaimiņu pat lētākais izstrādājums būs ar garantiju ļoti funcionāls un labs - Gustavsberg, Ido, Ifo
Autors:
DsKs
(80.233.221.---)
Datums: 07/05/2012 11:10
Grohe, Kolo , Geberit ... dargais gals jau Villeroy & Boch ... kaut gan visiem jau ir dargas serijas ... tam pasam Gustavsberg
Autors:
v_t
(87.110.145.---)
Datums: 07/05/2012 11:36
nesteidzies vainot podu. iespējams, ka nav kanalizācijas ventilācijas, un vadā veidojas gaisa korķis, kas neļauj poda saturam un ūdenim evakuēties vajadzīgajā tempā.
Autors:
Didzisp
(78.84.100.---)
Datums: 07/05/2012 11:48
Man arī liekas,ka problēma nav poda cenā, bet nepareizā uzstādīšanā. Es savulaik uzliku pirtī baltkrievu podu pa 10Ls un visi sūdi perfekti noskalojas. Vārdu sakot, poda cenai nav nekāda sakara ar slikto skaloāanu. Jā,cena ietekmē salošanas mehānisma ilgmūžību un poda dizainu, bet kluci jāvar nolikt uz visiem podiem.
Autors:
DsKs
(80.233.221.---)
Datums: 07/05/2012 12:08
Didzisp , ne , poda kvalite pirmam kartam saistas ar to,ka suds nelip pie keramikas tautas valoda runajot un tas redz ir atkarigs tiesi no keramikas kvalitates ... ta man to skaidroja cilvecins,kas ilgu laiku tirgoja sis lietas :)
noskalosana tiesam varetu but cita problema
noskalosana tiesam varetu but cita problema
Autors:
aaaa
(---.csc.lv)
Datums: 07/05/2012 12:32
Man sataisīts viss ir pareizi, ir viens lētais Cersanit pods, kurā viss noskalojas ideāli pat ar pusporciju ūdens, otrs Cersanit pods - jau dārgāks, tajā noskalošana ir pilnīgi čau. Nafig viņu izmetu un uzliku Gustavsbergu - nu te komentāri lieki - tur tiešām par visu ir padomāts - par noskalošanu (pilnīgu!), nelipšanu utt. Liekas, kas tur pods - bet tur ir tik daudz detaļu lietošanā un tik daudz nianšu, ka bail. Tāpat kā darbā tikai sīkumi atšķir profesionāli no diletanta, arī podam - tikai sīkumi atšķir labu mantu no mēsla. Es nesaku, ka visi lētie podi ir slikti - ja paveicas, viss ir ideāli, bet ja negrib loteriju spēlēt, tad jāņem tāds, kas ir citiem un ir pārbaudīts, vai jāpērk labas firmas ražojums (savulaik Gustavsberg podu varēja uz atlaidēm nopirkt ļoti pat normālā cenā).
Man radiem bija kaut kāds Depo pirkts bulgāru pods - visas detaļas no Grohe, jo rūpnīca pieder šiem, bet poda dizains un konstrukcija palicis vecais - bulgāru. Tad lūk, pods smuks, stabils, mehānisms kvalitatīvs, BET - noskalojot ūdeni, neapskaloti paliek apmēram 5cm pašā poda priekšā - tuvāk brillei. Varat iedomāties ko tas nozīmē ekspluatācijā - jau pēc 1 dienas WC sāk smirdēt kā stacijas tualetē. Dabūja cilvēki to podu nafig sist gabalos un mainīt pret citu. Un atkal skopais maksā divreiz.
Man radiem bija kaut kāds Depo pirkts bulgāru pods - visas detaļas no Grohe, jo rūpnīca pieder šiem, bet poda dizains un konstrukcija palicis vecais - bulgāru. Tad lūk, pods smuks, stabils, mehānisms kvalitatīvs, BET - noskalojot ūdeni, neapskaloti paliek apmēram 5cm pašā poda priekšā - tuvāk brillei. Varat iedomāties ko tas nozīmē ekspluatācijā - jau pēc 1 dienas WC sāk smirdēt kā stacijas tualetē. Dabūja cilvēki to podu nafig sist gabalos un mainīt pret citu. Un atkal skopais maksā divreiz.
Autors:
uldza112
(84.237.147.---)
Datums: 07/05/2012 19:18
dzivoju pedeja stāvā... apskatīties vai uz augsu tur kkas nav ciet,tam gaisam vai kā?
Autors:
Didims
(---.apollo.lv)
Datums: 08/05/2012 17:44
Es ar biju starā, kad pa akcijai gustavsbergs iebūvējamo podu ar rāmi nopirku.
Bišku šķībs tas pods (pēc ūdens līmeņa kontūras var redzēt), tas gan ātrumu nemazina, varbūt visi tādi. Ir robiņš poda iekšpusē uzradies, nu labi tur 5x5 mm, kādu 1 mm biezumā, a ja pēc laika lielāki robi sāk veidoties? Vāks podam salūza, kad bērns uz tā uzsēdās, a jauns veikalā tikai ar softclose pieejams, un pa Ls 64.
Bišku šķībs tas pods (pēc ūdens līmeņa kontūras var redzēt), tas gan ātrumu nemazina, varbūt visi tādi. Ir robiņš poda iekšpusē uzradies, nu labi tur 5x5 mm, kādu 1 mm biezumā, a ja pēc laika lielāki robi sāk veidoties? Vāks podam salūza, kad bērns uz tā uzsēdās, a jauns veikalā tikai ar softclose pieejams, un pa Ls 64.
Autors:
edu
(---.bank.lv)
Datums: 11/05/2012 15:39
Diskusija par niansēm, kas liek aizdomāties... Tieši rīt plānoju pirkt podu - šodien izstaigāju pāris veikalus un apskatīju Gustavsberg un Ifo dzīvē.
Kur man rīt (sestdienā) to podu braukt pirkt, lai cena būtu tāda kā i-net veikalos?
Kur man rīt (sestdienā) to podu braukt pirkt, lai cena būtu tāda kā i-net veikalos?
Autors:
aaaa
(---.csc.lv)
Datums: 11/05/2012 16:40
Jābraukā, vispirms norakstot cenas no i-veikaliem blociņā. Parasti veikalos var atrast lētāk kā internetā, īpaši lielajās ķēdēs, ja ir akcijas.
Autors:
DsKs
(80.233.221.---)
Datums: 11/05/2012 17:28
Var pirkt kaut Sanistal,Evasat utt ... viss atkarigs ka sarunasi ... ka jau aaaa teica,ta shema dzive reali strada - izprintets 'pods' ar cenu no i-veikala un uz veikalu , nevari par tik atdot, nemu i-veikala ... parasti vienosanas notiek :)
Autors:
specs
(---.zb.lv)
Datums: 12/05/2012 09:11
Depo ir akcija uz Ifo podu.