UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Izčakarētā meklēšana
Autors:
Didims
(78.84.104.---)
Datums: 24/05/2012 21:34
Kāpēc sačakarēja meklēšanu forumā!?
Re: Izčakarētā meklēšana
Autors:
administrator
(Moderator)
Datums: 24/05/2012 21:55
Liekam jaunu versiju. Šis un tas vēl nestrādā.
Pielabosim
Pielabosim
Autors:
Didzisp
(78.84.100.---)
Datums: 25/05/2012 09:19
Burtu šrifts palicis sliktāk salasāms un paši burti izskatas mazāki. Grūti iztverami visi cipari ar tiem entajiem komatiemn pavidu. Vispar jau krieviem ir labs teiciens самй большой враг хорошо, ето лутше
Autors:
Rx
(91.188.39.---)
Datums: 25/05/2012 11:31
Jā, man arī liekas ka sliktāk lasāms. Un piedevām: lai ierakstītu komentāru acis jāmežģī, jāmeklē kads šrifts, kas tiešā saprotams.Izmēģināju atrast 100% saprotamu, pagāju kādus 5-10 piedāvājumus...Man monitors Dell ar super labu izšķirtspēju, detalizāciju, bet vienalga, nomocījos. Kam šī superaizsardzība nepieciešama? Nebiju novērojis līdz šim ar LAL un saskaitīšanu spamus. Vienkārši, ērti. Gribu redzēt, kā komentāru pievienos tas, kam CRC monitors....
Autors:
administrator
(Moderator)
Datums: 25/05/2012 11:46
Vai tagad ir ok?
Autors:
m.
(78.84.67.---)
Datums: 25/05/2012 12:10
Šis nav lasāms fonts, kaut kāds plakātu laikam kur maz info bet jāizskatās smuki
Autors:
Rx
(91.188.39.---)
Datums: 25/05/2012 12:40
Ja runa par antispam, tad šādi ievadīt kodu ( lielie-mazie burti labi salasāmi) noteikti labāk. Liekas ka lapa arī labāķ lasās. Bet kāpēc šrifts, rakstot komentāru ir cits? Kāda tam doma?
Autors:
administrator
(Moderator)
Datums: 25/05/2012 12:52
Rx īsti nesapratu.
Respektīvi, kad nospiež "Komentēt ziņu" tad ir savādāks? Vai varētu lūdzu atsūtīt printscreen uz viesturs at building.lv
Respektīvi, kad nospiež "Komentēt ziņu" tad ir savādāks? Vai varētu lūdzu atsūtīt printscreen uz viesturs at building.lv
Autors:
DsKs
(80.233.221.---)
Datums: 25/05/2012 13:47
nebutu slikti ja varetu veidot edit savam komentaram vai vispar izdzest
Autors:
Rx
(91.188.39.---)
Datums: 25/05/2012 13:59
Jā, labošanas funkcija būtu derīga, sevišķi ja liek kādu bildi, kas iznāk vai nu ļoti liela, vai nelasāma. Un pārbaudīt, kā tā izskatīsies forumā iepriekš nav iespējams.
Autors:
Vienstāvs
(212.93.100.---)
Datums: 25/05/2012 13:59
Nu, tagad jau ir OK, viss izveicams ar copy/paste un nekādi hieroglifi nav jāatpazīst (vakar man likās, ka reizēm parādās pat ш no kuricas alfabēta). Cita lieta, vai šāds atklāts teksts ko aizsargā, bet es tiešām nebiju ievērojis, ka forums tiktu aizspamots automātiski. Pa individuālai reklāmai jau, protams, parādījās. Priekš tā varbūt var uzlikt tādu automātisku aizsardzību, kas neļauj vairākos topikos vienā dienā ielikt vairākus jaunus sludinājumus ar to pašu subjektu vai to pašu saturu.
Autors:
uldish
(81.198.66.---)
Datums: 25/05/2012 14:22
Man vienīgajam tagad raibs gar acīm metās no šitā fonta?
P.S. Pagaidām vēl esmu skaidrā...
Jauku dienu vēlot,
-Uldish-
P.S. Pagaidām vēl esmu skaidrā...
Jauku dienu vēlot,
-Uldish-
Labošanas iespējas
Autors:
administrator
(Moderator)
Datums: 25/05/2012 14:57
Sveiki.
Tagad vajadzētu varēt labot savus ierakstus
Tagad vajadzētu varēt labot savus ierakstus
Autors:
administrator
(Moderator)
Datums: 25/05/2012 14:58
Uldish
Kādā pārlūkā forums tiek skatīts. Lūdzu atsūtiet printscreen no raibuma uz viesturs AT building.lv
Kādā pārlūkā forums tiek skatīts. Lūdzu atsūtiet printscreen no raibuma uz viesturs AT building.lv
Autors:
DsKs
(80.233.221.---)
Datums: 25/05/2012 16:11
12 Firefox ir ok ... man ir jautajums administracijai : agrak bija iscels uz foruma jaunumiem ( [www.building.lv] ) ... tagad tas neiet,vai to uzliks atpakal vai ir kads jauns iscels?
Autors:
administrator
(Moderator)
Datums: 25/05/2012 16:29
Bija nosaukts savādāk. tagad ir arī top.php
Autors:
Didims
(78.84.104.---)
Datums: 25/05/2012 22:26
Sveiki!
Vēl agrāk bija īsceļš vienkārši uz jaunākajiem ierakstiem forumā - varēja lasīt jaunākos postus neejot un nečekojot iekšā atsevišķi katrā foruma sadaļā. Tad to noņēma, sāku lietot saglabātu linku no meklētāja, kur ierakstīts vienk. viens tukšums [www.building.lv] , bet tagad tas vairs nestrādā. Nestrādā arī, ja mēģinu tukšumu ierakstīt tagadējā meklētāja formā.
Vēl agrāk bija īsceļš vienkārši uz jaunākajiem ierakstiem forumā - varēja lasīt jaunākos postus neejot un nečekojot iekšā atsevišķi katrā foruma sadaļā. Tad to noņēma, sāku lietot saglabātu linku no meklētāja, kur ierakstīts vienk. viens tukšums [www.building.lv] , bet tagad tas vairs nestrādā. Nestrādā arī, ja mēģinu tukšumu ierakstīt tagadējā meklētāja formā.
Autors:
administrator
(Moderator)
Datums: 25/05/2012 22:55
didim !
Lūdzu atsūti uz viesturs at buidling.lv sīkāk kas vairs nestrādā, lai varam to atrisināt. Pašreiz vecā versija ir vēl pieejama kā forums.bak.
Varbūt iespējams atsūtīt linku, kas tieši nepieciešams no vecās vesrijas
Jau iepriekš paldies
Lūdzu atsūti uz viesturs at buidling.lv sīkāk kas vairs nestrādā, lai varam to atrisināt. Pašreiz vecā versija ir vēl pieejama kā forums.bak.
Varbūt iespējams atsūtīt linku, kas tieši nepieciešams no vecās vesrijas
Jau iepriekš paldies
Autors:
Vienstāvs
(212.93.100.---)
Datums: 26/05/2012 00:22
Didims jau iedeva to linku. Links bija iegūstams, ja vecajā meklēšanā ierakstīja "probelu" - atgrieza visus jaunākos ierakstus (30 dienu) dilstoši pēc laika. Es arī šo "fīču" izmantoju, ja ilgāk nebiju bijis forumā. Ja skatījos regulāri, tad izmantoju DsKs minēto top.php, kas atgrieza 12 vai 20 jaunākos. Tas aiztaupa laiku, jo nav jāskraida caur apakštēmām, un uzreiz uzskatāmi redzams, par ko tauta todien cepas.