UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
spiediena rādītājs spicē?!
Autors:
VW
(81.198.108.---)
Datums: 28/05/2012 21:53
Sveiki,
Man ir uzstādīta spice un sūknis. Vēlos zināt kādu spiedienu sūknis uztur sistēmā gan tad kad izslēgts gan tad kad darbojās.
Cik saprotu man vajadzīgs ir speidiena mērītājs, bet varbūt kāds var man aprakstīt tieši, kas ir nepieciešams no detaļām u.t.t lai to visu realizēt. Uz sūkni un no sūkņa ir colīgā trupa.
Paldies tiem, kuri nenoslinkos uz uzrakstīs;)
Man ir uzstādīta spice un sūknis. Vēlos zināt kādu spiedienu sūknis uztur sistēmā gan tad kad izslēgts gan tad kad darbojās.
Cik saprotu man vajadzīgs ir speidiena mērītājs, bet varbūt kāds var man aprakstīt tieši, kas ir nepieciešams no detaļām u.t.t lai to visu realizēt. Uz sūkni un no sūkņa ir colīgā trupa.
Paldies tiem, kuri nenoslinkos uz uzrakstīs;)
Re: spiediena rādītājs spicē?!
Autors:
eb
(80.233.222.---)
Datums: 29/05/2012 08:59
tev vajag pakulas, unipak (vai citu līdzīgu smēri), roratslēgu, troiņiku, divus aliņus un to spiediena dačiku. izvēlies, kur tev tas dačiks vislabāk patiktos aplūkot un parējo pats var izsecināt.
varbūt vajag arī kādu pāreju, lai spiediendatčiks štimm iekš troiņika, jo spiediendačikiem vītnes diametrs, ja nemaldos, ir 3/4.
varbūt vajag arī kādu pāreju, lai spiediendatčiks štimm iekš troiņika, jo spiediendačikiem vītnes diametrs, ja nemaldos, ir 3/4.
Re: spiediena rādītājs spicē?!
Autors:
soseds2
(46.109.155.---)
Datums: 29/05/2012 22:36
Ja sūknim nav vieta manometram, tad kā saka iepriekšējais komentētājs, caur troiņiku.Var izmantot gebo savienojumus, ja melna caurule.
Varbūt pats negribi ņemties,tad palīdzēšu, aizbraukšu sataisīt..29589722
Varbūt pats negribi ņemties,tad palīdzēšu, aizbraukšu sataisīt..29589722