UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Nepieciešams maklas apkures projekts 210 m^2
Autors: Edgars&co (87.110.85.---)
Datums: 06/06/2012 15:44

Sveicināti!

Pēc pāris mēnešiem es plānoju pārbūvēt māju, paaugstinot jumtu, uztaisot otro stāvu u.c. lietas piebūvējot.
Projekts palēnām top, drīz tiks pabeigts. (AR daļa ir pabeigta, ja neskaita dažus sīkumus), balstoties uz tā es uztaisīju revitā 3D modeli, tad nu es gribētu viņā ielikt arī apkures trubas utml lietas. bet tā kā par apkuri es nekā nejēdzu, man būtu nepieciešams kāds kas vismaz kaut vai uz papīra sarēķina un izdomā, kurš katls man būtu vis labākais, kāda izmēra trubas jāliek utt.

Pašreizējā stāvoklī mājai apdzīvojamā platība ir 80m^2 un tiek apkurināta ar divām parastām krāsniņam, pēc pārbūves būs ~250m^2, kur apkurināmā platība būs ap 200m^2, vai mazāk, tajā skaitā garaža kuru es gribētu apkurināt tikai kad nepieciešams, un arī 2. stāvu ar pilnu jaudu kurināt tikai kad nepieciešams, bet pārsvarā uzturēt vismaz tos padsmit grādus lai nesapūst tur viss.
ēkai ir ieprojektēta atsevišķa katla telpa. 1. stāvā visas grīdas tiks lauztas augšā un siltinātas, iespējams arī likšu siltās grīdas, bet tas projektētājam jādomā, kā labāk. un 2. stāvs viss tiek taisīts no nulles tapēc praktiski nekādu ierobežojumu nav izpausties.

3D uzmetumu var apstīties šeit:
[www.youtube.com]

Tad nu gribētu zināt vai ir kāds kas man varētu palīdzēt izdomāt kuru katlu pirkt un kā trubas savilkt, un cik tas maksās?

Šis gan nav tā ka es uzreiz visu to taisīšu, jo projekts ir diezgan apjomīgs, un naudas man nav tādas, bet tā kā darīšu visu pats, tad gribās kārtīgi visu izdomāt un sazīmēt.

Būšu pateicīgs par jebkāda veida komentāriem, kritiku, kas man varētu palīdzēt.

Re: Nepieciešams maklas apkures projekts 210 m^2
Datums: 06/06/2012 15:48

vai arī varbūt varat ieteikt kādu firmu kas ar projektēšanu nodarbojas?

Autors: specs (---.zb.lv)
Datums: 06/06/2012 22:17

Ne pa tēmu, bet pievērsu uzmanību vārdu salikumam - nav naudas + apjomīgs projekts. Ja darīsi visu pats, tad minimums 50tk LVL aizies, ar pelēkajiem meistariem būs visi 80tk LVL. Tas tā informācijai.

Datums: 07/06/2012 00:20

ar nav nauda domāju ka nav viss uzreiz, bet tā kā daru visu pats - viss notiek lēnām, un līdz ar to naudu vajag arī lēnām. Turklāt praktiski viss kas saistās ar kokmateriāliem ir krājumā no padomju laikiem, kā arī vēl šādi tādi materiāli no labajiem laikiem, līdz ar to itkā nav tik traģiski. Galvenais gribu skaidru mēŗķi, un tad tas viss būs vieglāk no finansiālā aspekta.

Autors: uldisj (---.bn.ngn.lv)
Datums: 11/06/2012 19:03

Sveiki! Nodarbojos ar apkures, ventilācijas, dzesēšanas projektēšanu. Par apkures un ventilācijas iespējām dažādiem variantiem nāc ciemos uz biroju. Pastāstīšu, ko var labu sadarīt ar projektēšanas lietām. Lūgums rakstīt uz e-pastu.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
       **  ********        **  ********   **     ** 
       **  **              **  **     **  **     ** 
       **  **              **  **     **  **     ** 
 **    **  **        **    **  **         **     ** 
 **    **  **        **    **  **         **     ** 
  ******   ********   ******   **         **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727