UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Ārdurvis lauku mājai
Autors:
Begemotc
(159.148.168.---)
Datums: 01/08/2012 14:39
Lauku mājai viena no izejām ir pavisam muļķīgi uztaisīta - tieši no istabas. Kāds būtu efektīvs un cenā saprātīgs risinājums, lai siltumu noturētu telpā? Starp citu, šī izeja ziemā netiek lietota.
Pats esmu izdomājis, ka no ārpuses jāieliek 70mm biezuma metāla siltinātās durvis un no iekšpuses ielikt papildus "koka" durvis, kādas liek starp iekštelpām. Bet ne tās, kas ir kartona, bet nu kaut kas šīm līdzīgs - [durvis.net]
Viens ieteikums bija likt divas metāla durvis - gan iekšpusē, gan ārpusē. Man kaut kā psiholoģiski smagi tikt tādam ieteikumam pāri. Tā kā tādā bankas glabātuvē sanāk dzīvot...
Idejas?
Pats esmu izdomājis, ka no ārpuses jāieliek 70mm biezuma metāla siltinātās durvis un no iekšpuses ielikt papildus "koka" durvis, kādas liek starp iekštelpām. Bet ne tās, kas ir kartona, bet nu kaut kas šīm līdzīgs - [durvis.net]
Viens ieteikums bija likt divas metāla durvis - gan iekšpusē, gan ārpusē. Man kaut kā psiholoģiski smagi tikt tādam ieteikumam pāri. Tā kā tādā bankas glabātuvē sanāk dzīvot...
Idejas?
Re: Ārdurvis lauku mājai
Autors:
m.
(78.84.72.---)
Datums: 01/08/2012 15:37
Var likt vienas labas
Var likt labas + iekšējās stikla
Metālu labāk neņemt
Var likt labas + iekšējās stikla
Metālu labāk neņemt
Autors:
Ceplis
(78.84.68.---)
Datums: 01/08/2012 15:52
Vajag ielikt normālas pakešu durvis! Un viss atrisināts!
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 01/08/2012 17:51
Divas dubulti liktas igauņu Swedoor vasarnīcu?
[www.diena.lv]
Es līdzīgu paku (ar fortočkām) jūzoju jau vairākus gadus. Ziemā novērojis kondensāciju uz ārējām, nolēmu pildīt LBN 002-01 25.punktu ārējām durvīm izņemot augšējo un apakšējo gumiju.
[www.diena.lv]
Es līdzīgu paku (ar fortočkām) jūzoju jau vairākus gadus. Ziemā novērojis kondensāciju uz ārējām, nolēmu pildīt LBN 002-01 25.punktu ārējām durvīm izņemot augšējo un apakšējo gumiju.
Autors:
būvinženieris Ivars Brinkmanis
(---.bitemobile.lv)
Datums: 01/08/2012 18:28
Es darītu tā. Ārējās durvis liktu koka stiklotas ar stiklapaketi, kas atstaro siltumu uz telpu. Iekšējās durvis veidotu arī no koka, bet ar 5cm siltumizolācijas pildījumu un blīvētām piedurvietām pa perimetru un slieksni.
Tādā gadījumā, kad ziemā ir saulaina diena, iekšējās durvis varētu atvērt. Vasarā iekšējās durvis visu laiku var stāvēt atvērtas. Iekšējām durvīm virsmai pret stiklotajām pielīmētu ALU-papīru, kas ziemā atstaro aukstumu.
Tādā gadījumā, kad ziemā ir saulaina diena, iekšējās durvis varētu atvērt. Vasarā iekšējās durvis visu laiku var stāvēt atvērtas. Iekšējām durvīm virsmai pret stiklotajām pielīmētu ALU-papīru, kas ziemā atstaro aukstumu.
Autors:
Begemotc
(159.148.168.---)
Datums: 02/08/2012 09:49
Nu vot, cik cilvēku, tik variantu. :)