UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Ūdens mīkstinātāji
Autors: parks2007 (---.bitemobile.lv)
Datums: 07/09/2012 13:49

Vēlos noskaidrot kā parerizi jāuzpilda tas sāls konteiners mīkstinātājam vai ieberot sāls maisu ūdenim jābūt virs sālsbēruma,līdz ar sāls bērumu vai mazāk???Vai tas nav tik būtiski un aparāts pats pados ūdeni tik,cik nepieciešams?
Paldies.

Re: Ūdens mīkstinātāji
Autors: E (---.lmt.lv)
Datums: 07/09/2012 14:07

Ūdens daudzums parasti regulējas ar pludiņu tajā sāls traukā (to ūdeni pados automātiski). Nepieciešamais pludiņa augstums (t.i. ūdens daudzums) atkarīgs no sveķu daudzuma, skalošanas biežuma, utml. lietām.
Es pludiņu atstāju apmēram pa vidu bundulim (tā kā ražotājs bija uzlicis), respektīvi ūdens neapludina visu sāli, kad trauks ir pilns ar tabletēm. Ar laiku tabletes šķīdīs un to daudzums kritīsies, līdz ūdens jau skalosies pāri. Tad parasti es ieberu nākamo maisu.

Autors: ruukiitis (194.8.16.---)
Datums: 07/09/2012 15:48

papildus jautājums.
lielāko ties sveķu truks jau visiem ir vienāds - lielais Zilais "Skābekļa" balons.
A cik bieži iznāk jaunu maisu iebērt?
man iebērtais pazūt ~3 nedēļās.

Autors: parks2007 (---.bitemobile.lv)
Datums: 07/09/2012 16:15

Es ar šodien piebēru otro reizi kopš lietošanas un palaidu aparātu pirms trim nedēļām,tapēc arī radās jautājums par to ūdeni,jo man pus bačoks ar ūdeni un pašā apakša nedaudz bija palicis sāls,atradu netā,ka uz 1litru ūdens jābūt 350g.sāls,bet ej nu saproti vai tas ir viennozīmīgi un visiem neatkarīgi no analīžu rezultātiem?????

Autors: administrator (Moderator)
Datums: 07/09/2012 21:05

//

Autors: Rol (212.93.105.---)
Datums: 09/09/2012 18:34

Ieteiktu uzmanīties ar mīkstinātāju iekārtu rūpnīcas uzstādījumiem, ja ir pilsētas ūdensvads. Man mēneša patēriņš pieauga par 7 vai 8 kub.m (!!!), kas naudas izteiksmē izskatās vairāk nekā pieklājīgi. Sāku čekot tā aparāta uzstādījumus, rezultātā krietni samazināju skalošanas laikus. Neko daudz no tā nesaprotu, vadījos pēc loģikas, jo nelikās normāli 1x trijās dienās 50 min. nonstopā vnk gāzt ūdeni kanalizācijā. Sālsūdens iepludināšanas laiku gan nemainīju, tomēr arī sāls patēriņš samazinājās. Kā ar ūdens cietību, nezinu, nav vēl sanācis pamērīt (bet vajadzētu, protams).

Autors: Rol (212.93.105.---)
Datums: 09/09/2012 18:39

atbildot uz parks2007 jaut. - sālim vienmēr jābūt virs šķīduma līmeņa, lai vienmēr butu piesātināts šķidums (tā laikam kādreiz ķīmijā mācīja, ka piesātināts ir tad, kad vairāk nešķīst).

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
    **     **        **    **  **   **   **     ** 
    **     **        **        **  **    **     ** 
    **     **        **        **  **    **        
    **     **        **    **  **   **   **        
    **     ********   ******   **    **  **        

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727