UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

veļas gultņi
Autors: uupis (87.110.100.---)
Datums: 12/10/2012 07:12

Varbūt kādam nācies ieskatīties jaunāko paaudžu veļasmašīnās, kāda izmēra gultņi tur ir? Ilgspēlējošas esot ar max lielāka D gultņiem, bet tā kā tagad visu ražo kaut kur citur un zīmolus pārdod, tad tagad neko vairs nevar zināt. Faktiski tas ir galvenais parametrs, bet kur to uzzināt?

Re: veļas gultņi
Autors: Minivat (78.84.232.---)
Datums: 12/10/2012 08:36

Pērc Mieli un nevajadzēs nekādus "parametrus uzzunāt".Miele neko nemaina un gultņu konstrukcija pareiza. Es savējo nopirku ap 1991 gadu un tad pēc dizaina vismaz 19-15 gadus lietotu. Pagājušo gad pats mainīju gultņus, jo vienam seperātors bija sadilis. Vienīgais defekts trīsdesmit gadu laikā un tā ir ar visām Mielēm. Kad darbnīcā prasīju vai nav kāda šrota Miele no kuras pulvera trauka vāciņu noņemt, tad meistars pasmējās un pateica,ka visas Mieles viņš salabojot un šrota nav principā.

Autors: Dzindzis (---.mt.lv)
Datums: 12/10/2012 10:03

Ar Bosch veļas mašīnu ir tas pats. Reāli nenokaujama.

Autors: arre (195.13.169.---)
Datums: 12/10/2012 10:48

Man šķiet, ka tādam parametram kā gultņi veļas mašīnai nav vērts pievērst uzmanību. Es reāli esmu mocījies ar elektroniku. Kā Samsung mašīnai iestājās 2 gadi (beidzās garantija) tā nosvila pamatplate. Tā plate maksā gandrīz tik pat kā jauna pati mašīna. Beigās man pa 10 LVL plati salaboja viens TV meistars (tad, kad jau biju nopircis jaunu mašīnu). Mašīnu pārdevu, tādēļ nezinu cik ilgi tā kalpoja - remonta rezultātā meistars bija noņēmis no plates visu to želejveidīgo aizsargkārtu. Kas attiecas uz dzelžiem - tie mašīnām ir relatīvi pieejami, turklāt normāls mājas amatnieks lielākoties tos var pats nomainīt.

Datums: 12/10/2012 20:02

2 miniwat

Tas jau tad galvenais Mieles trūkums, ka nav kur dabūt štrunta plasmasas detaļiņas no šrota un viss jāpasūta jauns oriģinālais pa lielām naudām.

2Dzindziz

Par kuru gadu Boschiem Tu runā? Jaunie jau Ķīnā taisīti.

2 arre

Normālai vešenei jau elektrība sāk lūzt pēc padsmit gadiem, kad labajām vēl oriģinālie gultņi, bet tām ar mazajiem jau 4. gadā pirmo reizi jāmaina un tad arvien biežāk. Apnicis čakarēties, ja redzu, ka vecajiem Boschiem pēc padsmit gadiem gultņi kā jauni.

Autors: Minivat (78.84.232.---)
Datums: 12/10/2012 20:46

Mielei nav problēmu nopirk rezerves daļas. Gultņus gan es nopirku gultņu bodē, bet blīvslēgu Lemona veikalā. Šrotu meklēju, jo sieva kautkur padēja vāciņu, kurš aiztaisa pulvera trauku.Itkā jau nav nekas sāpīgs un veļmasīna arī bez tā vāka strādā nu jau vairākus gadus. Neesmu veļmašinu meistars, bet izskatās°,ka Miele neko konstrukcijā nemaina jau daudzus gadus. Ja viss perfekti darbojas, tad pareizi dara. Krievi jau arī kosmosa šauj savu Sojuza raķeti kopš 57 gada un neko nemaina :)

Datums: 13/10/2012 19:08

Kā saucas tas Tavs konkrētais modelis un kura gada?

Autors: ETT (78.84.75.---)
Datums: 13/10/2012 20:22

Drīzāk jau būtu jāliek sadaļā "vai esat šo redzējuši", bet saskatīju arī šeit līdzības
[www.youtube.com]

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  ***   ***   **  **    **   **   **     ** 
 **     **  **** ****    ****      ** **    **     ** 
 *********  ** *** **     **        ***     **     ** 
 **     **  **     **     **       ** **    **     ** 
 **     **  **     **     **      **   **   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727