UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Kanalizācija - kāda?????
Autors: JOske (80.232.228.---)
Datums: 23/07/2005 00:48

Saņēmu SES norādījumus. Bedrei jābūt bez infiltrācijas. Vārdu sakot , man sāk likties, ka katru otro mēnesi saukšu asinizatorus, lai izsūc..,.(((((( Bioloģiskā tā kā par dāgu liekas. KO iesakiet, gudrie ļauži?

Re: Kanalizācija - kāda?????
Autors: martell (159.148.190.---)
Datums: 26/07/2005 22:25

Viss atkarīgs no tā, cik daudz zemītes ir ap māju. Ja maz, tad vai nu bioloģiskā, vai reizi mēnesī cisterna. Ja daudz, tad var taisīt 2 nosēdakas (vai gatavos PET vai stiklašķiedras bunduļus, ja naudas daudz) ar monolītu apakšu un izvadu ar kolektoru un "ūsām" (pats tiko tādas ierīkoju ar 3 ūsām). Jāseko, lai būtu caurulēm kritums (~2% ir ok) un lai tās būtu pietiekami tālu no akas vai spices (50m vismaz). Izmaksas šai ziņā ir mazākas, nekā ar gatavajiem bunduļiem. Nu vēl jau var uzlikt mīksto SESam, bet diezvai pats vēlēsies pēc 20 gadiem uz tādas piedraņķētas zemītes dzīvot.

Autors: ilmarsl (---.mpe.lv)
Datums: 19/05/2007 07:25

pieradisu ka nemaz nav dargak. www.kanalizacija.lv

filtracijas lauki 99% gadijumu medz aizaugt. esmu tadus poats kurbulejis

Autors: Haralds (80.233.244.---)
Datums: 30/05/2007 20:05

Ari man priekšā stāv līdzīgs jautājums.
Patreiz dzīvojam saimniecības ēkā un kanalizācija aiziet uz diviem betona aku grodiem bez dibena. Vēl smirdīga zāle nenāk augšā!
Gribētos mājai kautko sakarīgāku, bet kanalizacija.lv ir ar tik pieticīgu informāciju, ka neko nevar izvēlēties.
Es gan vairāk sliecos uz Martell izteikumiem, ka pats labākais varētu būt monolīta nosēdbedre ar "ūsām".

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  ********  **     **  **    **  **    ** 
 **   **   **         **   **   ***   **  ***   ** 
 **  **    **          ** **    ****  **  ****  ** 
 *****     ******       ***     ** ** **  ** ** ** 
 **    **  ********  **     **  **    **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.