UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

kondensaacijas tipa gaazes apkures katli
Autors: gun (83.243.88.---)
Datums: 24/07/2005 19:18

Veelos uzzinaat ,ja kaadam taads ir uzstaadiits, tiessaam ir reklameetaa gaazes ekonomija,un kaadas firmas katlu ieteiktu.

Re: kondensaacijas tipa gaazes apkures katli
Autors: LaaLaa (80.232.251.---)
Datums: 20/08/2005 06:43

droshvien smiesies, bet JUNKERS. vairaaku citu iemeslu deelj (ne jau to, kurus Tu mineeji :( atbildi pats sev uz paaris jautaajumiem :
1. KURŠ to katlu apkalpos?
2. KUR pirksi rezerves daļas?
3. KĀDS uzņēmums vēl pārdod konkrētos katlus Latvijā (bez Tevis izvēlētā uzņēmuma, protams:).
Un atceries, ka Pieprsījums rada piedāvājumu (nevis otrādi :)

Autors: danis (---.btv.lv)
Datums: 12/02/2006 08:07

Kondensācijas katlus ražo visas pasaulē pazīstamās gāzes apkures iekārtu ražotāji. Pats pārstāvu angļu koncerna Itālijā ražotus katlus "BAXI". Pilnīgi bez reklāmas, jo apkalpoju arī Junkers katlus, varu ar 100% pārliecību teikt - jā, ekonomija ir garantēta!!! Tikai jāņem vērā, lai katls strādātu kondensācijas režīmā, temperatūra uz padeves nedrīkst pārsniegt 57 grādus pēc Celsija, savādāk tas pats atmosfēras katls vien sanāks. Tas nozīmē, ka aprēķinot radiatoru izmērus, ir jāņem vērā šis faktors t.i. radiatoriem jābūt rupji sakot 1,5 reizes lielākiem. Bet protams,viss atkarīgs no mājas siltumizolācijas, jo nevar taču ziemas laikā sniegotu pļavu piesildīt pat ar 90 grādu temperatūru uz padeves. Bet ja ir tikai siltās grīdas un āra vai istabas temperatūras regulējoša automātika, tad teorētiski var sasniegt ekonomiju līdz pat 50%-70%. Vai šis rādītājs nav būtisks pie sašķidrinātās gāzes kurināmā?!!!!
Sīkāka informācija par "BAXI" kondensācijas (HT)katliem:
[www.jana.lv]
Ja ir jautājumi rakstiet uz e-pastu.

Autors: Mr.T. (81.198.191.---)
Datums: 16/02/2006 18:31

Man ir Junkers Cerapur, tika uzstaadiits decembrii un pagaidaam esmu ljoti apmierinaats. Tiek kurinaats ar propaanu, un taapeec reizeem peec balonu nomainjas ir chakars ar palaishanu - jaaizlaizh no baloniem pashas vieglaakaas frakcijas, kas suudiigi deg.
Par ekonomiju - nezinu kursh gan tev varees apstiprinaat - ir vai nav reaala ekonomija, jo tad buutu viena un taapati telpa vienaados apstaakljos jaakurina paarmainjus ar vienu un tad ar otru katlu.
Varu tikai teikt, ka kaiminjam ir 180M2 maaja (man 210), Wiesman atmosfeeriskais apkures katls un vish maina balonus biezhaak. Atkal gan - nezinu kaadi temperatuuras rezhiimi saprogrammeeti vinjam.
T.

Autors: mar05 (159.148.191.---)
Datums: 16/02/2006 20:40

Cik ta maksāja pats katls? Un cik bieži maini balonus/ ar 2-3 menesii pietiek?/

Autors: Mr.T. (81.198.191.---)
Datums: 23/02/2006 17:54

28KW katls ar 160l boileri maksaaja ap 1500Ls (ar ljoti labaam atlaideem).
Balonus mainu 2 reizes meenesii (8 baloni, ieskaitot aukto janvaari), bet taa kaa tur nedziivoju, jat siltaa uudens pateerinsh ir sameeraa mazs un temperatuura arii tur pagaidaam tiek tureeta 15-17 graadu robezhaas. Taa ka reaali buus krietni vairaak. Taapeec gaidu, kad atraksies LG ar savu trubu.

T.

Autors: KATLI'NS (81.198.230.---)
Datums: 19/04/2007 02:48

danis Wrote:
-------------------------------------------------------
> Kondensācijas katlus ražo visas pasaulē
> pazīstamās gāzes apkures iekārtu ražotāji.
> Pats pārstāvu angļu koncerna Itālijā ražotus
> katlus "BAXI". Pilnīgi bez reklāmas, jo
> apkalpoju arī Junkers katlus, varu ar 100%
> pārliecību teikt - jā, ekonomija ir
> garantēta!!! Tikai jāņem vērā, lai katls
> strādātu kondensācijas režīmā, temperatūra
> uz padeves nedrīkst pārsniegt 57 grādus pēc
> Celsija, savādāk tas pats atmosfēras katls vien
> sanāks. Tas nozīmē, ka aprēķinot radiatoru
> izmērus, ir jāņem vērā šis faktors t.i.
> radiatoriem jābūt rupji sakot 1,5 reizes
> lielākiem. Bet protams,viss atkarīgs no mājas
> siltumizolācijas, jo nevar taču ziemas laikā
> sniegotu pļavu piesildīt pat ar 90 grādu
> temperatūru uz padeves. Bet ja ir tikai siltās
> grīdas un āra vai istabas temperatūras
> regulējoša automātika, tad teorētiski var
> sasniegt ekonomiju līdz pat 50%-70%. Vai šis
> rādītājs nav būtisks pie sašķidrinātās
> gāzes kurināmā?!!!!
> Sīkāka informācija par "BAXI" kondensācijas
> (HT)katliem:
>
> Ja ir jautājumi rakstiet uz e-pastu.

Autors: Silts (81.198.230.---)
Datums: 19/04/2007 03:18

Gaazes kondensaacijas katli nenoliedzami dod 35% Jusu naudas liidzeklu ekonomiju gadaa,tikai ir jaizveertee 'so katlu tehnisko uzbuuvi un proti no kaadiem materiaaliem tas izgatavots,peec manas pieredzes varu teikt labaakie ir BAXI, jo tie ir razoti Eiropaa -Itaalija,bet nevis Kiinaa,Polijaa un veel sliktaak ,kur aiz Vaacijas un citiem populaariem firmu brendiem tiek sleepta to izcelsme un pirceejam tiek iesmeereets katls ar alumiinija siltummaini ,kurs aatri iziet no ierindas muusu kvalitatiivaa uudens apstaaklos, vai arii piekarot augstu cenu - apgalvo,ka cena nosaka kvalitaati-blefs!BAXI ir arii loti profesionaals diennakts serviss,to visu esmu izbaudiijis pats,pats ar katliem nodarbojos 20 gadu un paldies Dievam,ka Latvijaa ir BAXI kali,lai siem puisiem sokas,vini ir profesionaali,paldies.

Autors: ginis (84.237.133.---)
Datums: 19/04/2007 03:45

es tur nekaadu ekanomiju neredzu ja Mr.t raksta ka izmanto 16 balonus meenesii????????????

Autors: JANS (87.110.43.---)
Datums: 19/04/2007 17:04

JA NAV MĀJA ,BET ŠĶŪNIS TAD TAS IR NORMĀLI...

Autors: a (87.226.74.---)
Datums: 19/04/2007 17:24

Neesmu katlu pardevejs , bet gan ''laimigais'' Baxi kondensacijas katla ipasnieks.Neiesaku nevienam.1.viss kas rakstits skaistajas reklams lapinjas neatbilst patiesibai - solito ekonomiju sasniegt neizdodas.Katls protams strada, tacu vai ir verts maksat ap 2000 Ls, ja kaut vai (2.)katls par so naudu NAV nokomplektets pilnibaa!.3.serviss ir zem katras kritikas(iznjemot vienu meistaru), tacu tas laikam ir saistits ar to ka sia ''Jana'''vadiibaa straada nervozi, slikti audzinati un egoistiski orienteti cilveki.

Autors: baxi (87.110.43.---)
Datums: 20/04/2007 00:27

Cien."klient",drīzāk gan laikam Jūs neesat katla īpašnieks,bet kādas firmiņas neveiksmīgs katlu tirgotājs, kurš dezinformē iedzīvotājus .
Šie ir nepiedienīgi, lēti triki.....

Baxi koncerna katlu kvalitāte ir vispār atdzīts fakts visā pasaulē un smieklīgi , kad tehniski mazizglītots cilvēks cenšas apšaubīt BAXI uzņēmuma inžerniertehnisko darbinieku augsto kvalifikāciju 8 Rietumeiropas valstīs , kur notiek katlu modeļu projektēšana un ražošana. Nožēlojami!
Tāpat gribam piemetināt , ka autorizētais BAXI serviss veiksmīgi izpilda savus uzdevumus apkalpojot augstāk minētās iekārtas.

BAXI pārstāvniecība Latvijā

www.jana.lv

Autors: a (87.226.74.---)
Datums: 20/04/2007 01:53

''Šie ir nepiedienīgi, lēti triki..... ''

Leeti triki ir buut vairakam personam vienlaicigi -

KATLI'NS / Silts / JANS / baxi utt...

un izlikties , ka risinas vesliga diskusija.

savukart, ja kadam interese mana objektivaa pieredze ar siem katlim -
varat uzrakstit uz 8898@#$%&inbox.lv

Autors: Didims (---.vsaa.lv)
Datums: 20/04/2007 02:03

Nemāku teikt par baxi katliem, tāda man nav, bet kad mekleju variantus apkurei Jana sevi parādīja no sūdīgās puses, ka pat aptuvenu piedāvājumu nespēja iedot, lai gan sataisīja projekta kopijas, uz vietas veikalā sastāstīja par visādiem variantiem un iespējām etc. Cikām parunāt tikmēr labi, a ka padarīt kaut ko, ta vairs nekā nebija.

Autors: viser (89.248.84.---)
Datums: 20/04/2007 05:28

Sveiki.

Februārī mājā ievilku LG un paņēmu Vaillant grīdas kondensācijas katlu ar 150Lt boileri. Tagad 1 un 1/2 ierīkoju siltās grīdas. Kā jau te iepriekš minēja, lai būtu ekonomija ir jāliek siltās grīdas apkure kur maksimālā turpgaitas temperatūra nedrīkst pārsniegt 45 grādi. Un kā jau tika minēts iepriekš, mājai jābut pietiekoši nosiltinātai.

Datums: 20/04/2007 05:37

Šitāds katls man mājās darbojas. [www.vaillant.de]

Autors: garaamgaajeejs (---.svnets.lv)
Datums: 21/04/2007 19:48

par to vailant katlu! Man arī dilema kādu katlu likt.
Viena doma bija šitādu pat vailantu kur katls ar boileri kopā.
Tikai jautājums?! Karstais ūdens pietiek ar tiem 150l?
Kāda firma lika? cik ērts vadībā?

Datums: 22/04/2007 05:39

garaamgaajeejs Wrote:
-------------------------------------------------------
> par to vailant katlu! Man arī dilema kādu katlu
> likt.
> Viena doma bija šitādu pat vailantu kur katls ar
> boileri kopā.
> Tikai jautājums?! Karstais ūdens pietiek ar tiem
> 150l?
> Kāda firma lika? cik ērts vadībā?

Ūdens boileris viņam ir 150l, bet viņam ir ātrais siltummainis, tāpēc 1 reizē tekoši nodrošin 210Lt karstā ūdens! Tā lūk.
Vadība viņam ir intuitīvi saprotama un vienkārša. Man vēl ir atsevišķa automātika kura vada to katlu.

Es to katlu pirku firmā "Euro Enerģijas Serviss"

Cik es pirms tam un tagad esu runājis, visas atsauksmes par VAillant ir ka viņi ļoti uzticami!

Es tā ļoti ceru ka kalpos ilgi!

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.