UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Sirēnas pieslēgšana
Autors:
ingars22
(212.93.105.---)
Datums: 10/04/2013 21:04
Jautājums elektriķim.
Man ir tāda problēma - esmu ierīkojis signalizāciju :)
telpā ir ierīkots visparastākais kustības sensors un sirēna, tad iet slēdzis ārpus telpas ar kuru palīdzību es viņu aktivizēju, problēma ir tāda - līdz ko es viņu ieslēdzu sāk kaukt sirēna, kustība nav, tam sensoram kad pieiet strāva vins ieslēdzas pēc tam nodziest un strādā kā nākas.
Varbūt varat kāds ko ieteikt šajā lietā
Paldies jau tagad
Man ir tāda problēma - esmu ierīkojis signalizāciju :)
telpā ir ierīkots visparastākais kustības sensors un sirēna, tad iet slēdzis ārpus telpas ar kuru palīdzību es viņu aktivizēju, problēma ir tāda - līdz ko es viņu ieslēdzu sāk kaukt sirēna, kustība nav, tam sensoram kad pieiet strāva vins ieslēdzas pēc tam nodziest un strādā kā nākas.
Varbūt varat kāds ko ieteikt šajā lietā
Paldies jau tagad
Re: Sirēnas pieslēgšana
Autors:
EET
(195.122.26.---)
Datums: 10/04/2013 21:11
Slēdzi neliec uz strāvas atslēgšanu, bet gan sirēnas atslēgšanai.
Autors:
ingars22
(212.93.105.---)
Datums: 10/04/2013 21:19
Paldies par atbildi, paprovēšu vai darbosies :)
Autors:
Rx
(77.38.137.---)
Datums: 10/04/2013 21:24
Ja izmantojāt 220V lampas vadības tumsas- kustības slēdzi, tad tam tā ir: parādoties spriegumam, tas ieslēdz releja kontaktu, un iztur laiku, kas ieregulēts, vai tuvu šim laikam. vēl šim slēdzim ir tāda lieta, ka, ja noraustās spriegums tīklā, tad arī tiek iedarbināts relejs! Ar tādu lietu būs jārēķinās. Taurēs arī nelaikā! Bet par ieslēgšanu: jā , jāatslēdz izejas ķēde uz sirēnu. Un lai netaurētu no sprieguma pazušanas...jāliek UPS.