UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
cūcība DEPO
Autors:
ruukiitis
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 10:18
Lai nebūtu anti reklāma saku veikals labs, preču kvalitāte atbilstoša cenai, un kas super gandrīz viss pieejams vienuviet.
Un tagad par cūcību - Jau iepriekš biju pamanījis, ka dažu darbinieku attieksme pret Preci ir katastrofa, līdz ar ko ciešs preces pircējs.
Cūtība sanāk ja uzgriežni, skrūves utt. blakus izmēri ir sabērti kopā uz aci īpaši nepētot pamanīt nevar.
Pērkot 10 gab. tu Tos vari vēl nopētīt, bet pērkot 100 un 200 gab. kad trešdaļa ir mazāki vai lielāki. Tas ir riktīgs kretīnisms.
Un tagad par cūcību - Jau iepriekš biju pamanījis, ka dažu darbinieku attieksme pret Preci ir katastrofa, līdz ar ko ciešs preces pircējs.
Cūtība sanāk ja uzgriežni, skrūves utt. blakus izmēri ir sabērti kopā uz aci īpaši nepētot pamanīt nevar.
Pērkot 10 gab. tu Tos vari vēl nopētīt, bet pērkot 100 un 200 gab. kad trešdaļa ir mazāki vai lielāki. Tas ir riktīgs kretīnisms.
Re: cūcība DEPO
Autors:
Dzindzis
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 10:20
Jā pie skrūvēm tur ir pamatīgs bardaks. Bet uz aci var jau pamanīt M6, M8 ,M10 atšķirību. Nekas neatliek kā vajadzīgo lasīt ārā.
Autors:
arre
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 10:22
Katrai lietai savi plusi un mīnusi. Pluss tāds, ka pēc katras skrūvītes nav jāstāv garā rindā kā citos veikalos.
Autors:
Vienstāvs
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 11:49
Vispārīgā gadījumā, Depo pērkot skrūves utml vairumā, izdevīgāk ņemt kasti.
Tomēr nepaslinkojiet un nosveriet to kasti, nospiežot pogu, kuras numurs atbilst tām pašām skrūvēm izbērtā veidā. Dažreiz zemāka cena gadās izberamajām!
Tomēr nepaslinkojiet un nosveriet to kasti, nospiežot pogu, kuras numurs atbilst tām pašām skrūvēm izbērtā veidā. Dažreiz zemāka cena gadās izberamajām!
Autors:
komentētājs
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 12:01
jā...to bardaku biezi vien sataisa paši pircēji,esmu bijis starp tiem.kā tas notiek=kāds pienāk,paņēm kādu skruvi ,uzgriezni papēta un izsecina ,ka tās viņam neder un iemet atpakaļ,bet netrāpa īstajā kastītē,jo īpaši nepiefiksē no kurienes paņem...un tā tas bardaks tajās kastītēs rodas.
Autors:
rojs
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 12:52
Tieši tā cūcību rada nevis darbinieki, bet mēs steidzīgie pircēji .. tā tas diemžēl ir .. neskatoties uz to sīko bardaku Depo manā būvmateriālu veikalu sarakstā ir numur 1! :)
Autors:
DsKs
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 12:56
samiksetas skruves ir viennozimigi pasi pirceji ... regulari iegriezoties Depo es vairak 'uzraujos' uz citu lietu ... perkot ar Depo karti atlaide ... vienigais ... ta sak stradat no tik un tik vienibam ... pirmaja momenta liekas cena baigi ok, pie kases jau cits cipars ... protams pasa vaina,bet ta tada neliela chakaresana tomer ir
Autors:
soseds2
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 14:23
Es arī saku , ka pircēji paši sajauc preci, tas attiecas arī uz santehnikas nodaļu. Pats esmu steigā jaucis kastītes un mētājies ar preci. Nu, pārdevēji ir tādi, kādi ir, vienam nav garīgais, otrs paiet garām, dzīve steigā, plus cilvēciskais faktors...
Paldies tiem pārdevējiem, kas paši skraida pakaļ pircējiem un piedāvā palīdzēt.
Paldies tiem pārdevējiem, kas paši skraida pakaļ pircējiem un piedāvā palīdzēt.
Autors:
piča
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 14:53
tas viss ir dzīves sīkums. lielās problēmas ir tad, kad kkas jāpasūta. tieko pirku vannu. nomarinēja nedēļu ilgāk par termiņu. braucu skaidroties (protams 100% priekšapmaksa). Uz vietas neviens neko nezin, nevar atrast. kādu stundu noņēmos, kamēr uztriecu pārdevēju augstākajā plauktā pētīt vai ir vai nav. Protams, kāds kko kkad bijis sajaucis un mana vanna nomarķēta savādāk.
Un ne man vienam tādas problēmas.
Un ne man vienam tādas problēmas.
Autors:
piča
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 14:55
Piebildīšu, ka manā gadījumā cenas dēļ bija vērts čakarēties.
Ar pārdevējiem gan šiem mēdz būt problēmas - piemēram berģu depo santehnikas vīrs ir konkrēts p#$%, savukāt krastenē nāvīgi labs čalis.
Ar pārdevējiem gan šiem mēdz būt problēmas - piemēram berģu depo santehnikas vīrs ir konkrēts p#$%, savukāt krastenē nāvīgi labs čalis.
Autors:
rojs
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 15:18
Par berģu depo čali nezinu, bet uz krastenes tiešām strādā kompetents un izpalīdzīgs santehnikas nodaļas darbinieks! :)
Autors:
arre
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 15:32
Nezinu vai vēl strādā - bet pirms kāda gada Berģu Depo santehnikas nodaļā bija tāds vecūksnis ar bārdiņu - vienmēr sarkanu seju. Visādi laiku un pārdevēji ir bijuši, bet šitam gan gandrīz pa kaklu sadevu - slinks un nekompetents, bez tam uz rupjību un bezkaunību riktīgi ievirzīts. Varētu domāt, ka VIDā agrāk strādājis.
Autors:
depists
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 20:21
paši picēji rada to bardaku, jauc preces vietām, plēšs vaļā iepakojumus un bieži vien kaut ko aiznes no izliktajiem preču paraugiem.
Autors:
Praktiķis
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 21:37
DEPO diemžēl vairs nevar neskatoties visu krāmēt ratos ar pārliecību ka nepārmaksā.Nenoliegšu-viss vienā vietā-ērti(tas arī taupa laiku(naudu)) Varbūt sīkums,bet tomēr...biju noskatījis kanalizācijas vent.pretvārstu 50mm-cena par tādu plastmasas štruntu likās neadekvāta- 5,29Ls. Intereses pēc paskatījos Kuršos ~3,65Ls. Nopirku Domo-1,34Ls-tieši tāds pats.Vītņstieņi,uzgriežņi-Latvijas metāla veikalā 2x lētāk.Arī kokskrūves citur var nopirkt lētāk.Daudzi aizmirsuši,ka ir vēl arī citi veikali-tāpēc cenām nedaudz vērts pasekot.
Autors:
Hmm
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 21:46
Nekad nav bijis tā ka Depo viss ir lētāk, nevajag akli reklāmām ticēt.
Visvairāk uzjautrina nabaga pensionāri, kas triecas ar savu pasātiņu 100km uz tuvāko Depo pēc divām reģipša loksnēm.
Visvairāk uzjautrina nabaga pensionāri, kas triecas ar savu pasātiņu 100km uz tuvāko Depo pēc divām reģipša loksnēm.
Autors:
raihs
(178.16.22.---)
Datums: 30/07/2013 22:01
Lieciet nu DEPO mierā-nepilnības jau var atrast jebkurā kantorī. Uzradās DEPO, un līdz ar to uzradās konkurence visādām K-Rautām, ABC,Krūzām,utt. Cenas būtu daudz augstākas. Esmu ļoti apmierinats ar Krasta Depo.Vienreiz aizgāju uz K-Rautu,nopirku 10 skrūves pa 3,80Ls,pēc tam Depo ieraudzīju tieši tādas pašas par 0,76Ls,un vairs neeju uz K-Rautu
Autors:
rojs
(178.16.22.---)
Datums: 31/07/2013 08:00
depists Wrote:
-------------------------------------------------------
> paši picēji rada to bardaku, jauc preces
> vietām, plēšs vaļā iepakojumus un bieži vien
> kaut ko aiznes no izliktajiem preču paraugiem.
Tieši interesē iegādāties kokskrūves un bija doma braukt uz Depo, bet varbūt vari padalīties ar info kur izdevīgāk skrūves pirkt ;)
-------------------------------------------------------
> paši picēji rada to bardaku, jauc preces
> vietām, plēšs vaļā iepakojumus un bieži vien
> kaut ko aiznes no izliktajiem preču paraugiem.
Tieši interesē iegādāties kokskrūves un bija doma braukt uz Depo, bet varbūt vari padalīties ar info kur izdevīgāk skrūves pirkt ;)
Autors:
DsKs
(178.16.22.---)
Datums: 31/07/2013 08:33
rojs,es skruves nemu caur Stipro ... bet caur musu uznemumu, par cik ar viniem ir ligums ... nezinu vai vini pardod privatpersonam un par kadam naudam ... pret Depo starpiba ir vairak ka divas reizes
uzzvani,uzjauta
uzzvani,uzjauta
Autors:
Vienstāvs
(178.16.22.---)
Datums: 31/07/2013 08:56
Pirms vairākiem gadiem (tad skaitījās dižķibele) Kuršos man ieminējās, ka jāapmainot klienta karte. Es teicu: vai ir jēga - tik un tā pērku reti, jo pie jums viss dārgāks kā Depo. Uz ko Kuršējais teica: drīz viss mainīsies, nopietni. Un tiešām mainījās. Tagad pie lielākiem pirkumiem ir grūtāk - jāapbraukā vismaz 2 veikali. No Tapex pārpirktās preces Kuršos vispār bija par smiekla naudu... K-Rauta nav pa ceļam, tomēr piesaista ar 50% atlaidēm labām precēm - instrumentiem, zāģu/flekšu ripām utml. Savukārt ABC arī krīzē gan sāka dot atlaides, gan joprojām ir unikāls vairākām mani interesējošām preču grupām (krāšņu detaļas, kartoni u.c.)
Autors:
ruukiitis
(178.16.22.---)
Datums: 31/07/2013 10:31
uzsākot šo minēju uzgriežņus - ja 8mm no 10mm un 12mm var uz aci atšķirt,
bet 18mm no 20mm ne. (nu var jau, bet ne veikalā kad tu par tādu lietu pat neiedomājies).
Manis aprakstītajā gadījumā tā nav pircēju vaina, ja no 140 uzgriežņiem precīzi 30 gab. bija mazāka izmēra. secinājums, pārdevējs atrāva nepareizo kasti un piebēra klāt nepareizajai lādītei.
Skrūvēm ir tas pats (bet tur jau nu gan var saprast) - tās gan iesaku, arī darba kolēģiem ņemat visu paku. saimniecībā pārpalikums noderēs.
un Santehnikā misēklis ar ir sanācis - bet nu tur es vismaz varu saprast arī pārdevēju, katrs otrais pircējs grib zīmēt kautkādu sava poda pievada sistēmu. Pārdevējs jau tiko 2 ir Penšiem ir paskaidrojis a nesanāks, jo noteikti ka vienīgais instruments kas mājās ir ir āmurs + magaivera nazītis. un atnāk trešais kas prasa - "būvēšu laikos sauso ateju - ko jūs man ieteiksiet..." pamēģini nebūt sarkanu seju
un šis tiešām ir fantastika - "Visvairāk uzjautrina nabaga pensionāri, kas triecas ar savu pasātiņu 100km uz tuvāko Depo pēc divām reģipša loksnēm."
un kas novērots, jo cilvēk vecāks jo sliktāk rēķina. izdomā ka cukura paka Veikalā X ir 10 santīmus lētāka, bet veikals atrodas ok 30min. brauciena attāumā. Degvielā tiek nokurināts 7 Ls bet uz preces tiek ietaupīti 10 Santimu.
bet 18mm no 20mm ne. (nu var jau, bet ne veikalā kad tu par tādu lietu pat neiedomājies).
Manis aprakstītajā gadījumā tā nav pircēju vaina, ja no 140 uzgriežņiem precīzi 30 gab. bija mazāka izmēra. secinājums, pārdevējs atrāva nepareizo kasti un piebēra klāt nepareizajai lādītei.
Skrūvēm ir tas pats (bet tur jau nu gan var saprast) - tās gan iesaku, arī darba kolēģiem ņemat visu paku. saimniecībā pārpalikums noderēs.
un Santehnikā misēklis ar ir sanācis - bet nu tur es vismaz varu saprast arī pārdevēju, katrs otrais pircējs grib zīmēt kautkādu sava poda pievada sistēmu. Pārdevējs jau tiko 2 ir Penšiem ir paskaidrojis a nesanāks, jo noteikti ka vienīgais instruments kas mājās ir ir āmurs + magaivera nazītis. un atnāk trešais kas prasa - "būvēšu laikos sauso ateju - ko jūs man ieteiksiet..." pamēģini nebūt sarkanu seju
un šis tiešām ir fantastika - "Visvairāk uzjautrina nabaga pensionāri, kas triecas ar savu pasātiņu 100km uz tuvāko Depo pēc divām reģipša loksnēm."
un kas novērots, jo cilvēk vecāks jo sliktāk rēķina. izdomā ka cukura paka Veikalā X ir 10 santīmus lētāka, bet veikals atrodas ok 30min. brauciena attāumā. Degvielā tiek nokurināts 7 Ls bet uz preces tiek ietaupīti 10 Santimu.