UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

kā pareizi darīt
Autors: līkais (178.16.22.---)
Datums: 01/03/2014 22:51

Kad veļasmašīnai izdilst gultņa vietā, mainīt, laikam, vairs nav jēgas - jāmet ārā. Tagad man 2 jau tādas stāv. Var jau itkā tur kaut kā apstrādāt, bet kad mēģināju dornēt, tāpat tikai 2 gadus izturēja. Ja tur ko gudru uzaudzētu, tas maksātu, bet lētās mašīnas ir ap 140. Vai vērts? Bet nepatīkami izmest, ja zinu, ka ideāli strādā un vienīgā vaina pus mm uz ass.

Re: kā pareizi darīt
Autors: Viesturs470 (178.16.22.---)
Datums: 02/03/2014 12:48

Padomju laikos kad viss vairāk vai mazāk bija deficīts šadu mezglu remonts bija pat rupniecīski attīstīts - gulutņa šēžu uzrievoja, iepresēja čaulu, pašam gultnim uzkausēja u.t.l.
Meklē internetā vai vecās grāmatās visdrīzāk krievu valodā !

Re: kā pareizi darīt
Autors: ibm (178.16.22.---)
Datums: 03/03/2014 13:41

Man BOMPANI nostrādāja 15 gadus, kamēr arī izdila tā gultņa sēža, tiesa gan, tā izskatījās "noēsta", līdz ar to nebija jēgas neko atjaunot. Bet attiecībā uz atjaunošanu/dornēšanu un visu citu izņemot bojātā mezgla nomaiņu, jābūt uzmanīgam. Man vienam paziņam šī gultņa vieta izjuka brīdī, kad centrifūga strādāja ar max apgriezieniem. Ziniet, biju domājis, ka tikai filmās speciāli pārspīlē šāda tipa avārijas.... skats bija sirreāls, labi, ka necieta cilvēki. Mašīna reāli tika izārdīta, pati bundža ar visu vešu, saplēšot korpusu, ar kārtīgu enerģiju aizlidoja pāri telpai.... Nu, ne visiem ir tik kolorītas avārijas, man vienkārši sāka grabēt, bet garās runas īsais saturs - kaut ko restaurēt un lāpīt noteikti nevajadzētu tik atbildīgam mezglam.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **    **   **   **    **   **   **     ** 
 **         **          ** **      ** **    **        
 **     **  **          ** **      ** **    **     ** 
 **     **  **    **   **   **    **   **   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727