UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Beninu kapnes
Autors: Paulskl (178.16.22.---)
Datums: 03/01/2015 17:59

Sveiciens,

Aktuals jautajums ir beninu kapnes. Skatos ir razotajam Fakro siltinatas ar u vertibu 0,51. Ir kada pieredze? Varbut ir kads labaks un siltaks modelis?

Re: Beninu kapnes
Autors: Niks (178.16.22.---)
Datums: 03/01/2015 19:21

Man arī somumāja ielika Frako. nosilināju papildus pats. IMHO - vienkārši izdarāms darbiņš
Uztaisiju pat otru lūku - OSB pamatnei pielīmēju 2 kārtas puķiku :)

Autors: he (178.16.22.---)
Datums: 04/01/2015 12:17

man kādu gadu ir Fakro Thermo LTK-280 130x70cm, bez papildus siltināšanas. Sūdzību nav. Lietoju ļoti epizodiski, jo bieži aukstajos bēniņos neko nevajag. Tāpat kā Nikam, arī uztaisīta otra "lūka". Bez eņģēm, pie OSB piestiprināts 10 cm (?) puķiks, ko kāpjot augšā pastum malā, nokāpjot uzbīda atpakaļ. Lieti noder, kad kaut ko ilgāk jāpadarbojas bēniņos ziemā, tad lai neizpūš pa vaļēju lūku visu siltumu no mājas, uzbīdu to virsū, kamēr pats augšā. Nu un gan jau kādu kapeiku siltumekonomiju ikdienā arī dod.

Autors: aac (91.105.29.---)
Datums: 04/01/2015 14:39

Man lūka ar kāpnēm laikam tas pats, neatceros firmu.Bet otra lūka no viena putika, bez OSB.
Nēmu, liekas 3cm ekstrudēto,cietāks,divus salīmēju kopā un pieskrūvēju visprastākās eņģes.Enģēm galvenais lai vairāk skrūvju vietu.Priekšpusē vēl viena eņģīte stutei ,pēc principa, kā pavecāku auto kapots atveras un stutējas.Lūka viegla, silta un koka skrūves ar rupjo vītni turas OK.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ***   **  ***   **   **   **   **     **  **    ** 
 ****  **  ****  **    ** **    **         **       
 ** ** **  ** ** **     ***     ********   **       
 **  ****  **  ****    ** **    **     **  **       
 **   ***  **   ***   **   **   **     **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727