UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
Par siltinājumu starpsienās
Autors:
Saplisis
(178.16.22.---)
Datums: 03/02/2015 11:03
Laba diena,
Paredzēts izbūvēt starpsienas privātmājā. Pēc projekta ierakstīts knaufa 75 profils un vate paroc etra vai rockwool superrock 50mm + 2kārtas riģipsis no katras puse.
Varbūt pieredzējuši speciālisti var pakonsultēt kuru vati izvēlēties un kapēc?
Vel mani uztrauc skaņas izolācija, vai piedāvātais risinājums būs pietiekami labs, lai nevarētu dzirdēt blakus esošā istabā runāto texu.
Iepriekš pateicos!
Paredzēts izbūvēt starpsienas privātmājā. Pēc projekta ierakstīts knaufa 75 profils un vate paroc etra vai rockwool superrock 50mm + 2kārtas riģipsis no katras puse.
Varbūt pieredzējuši speciālisti var pakonsultēt kuru vati izvēlēties un kapēc?
Vel mani uztrauc skaņas izolācija, vai piedāvātais risinājums būs pietiekami labs, lai nevarētu dzirdēt blakus esošā istabā runāto texu.
Iepriekš pateicos!
Re: Par siltinājumu starpsienās
Autors:
lūdzu info.
(178.16.22.---)
Datums: 03/02/2015 13:03
[www.knauf.lv]
Sarpsienu veidi ar dažādiem mezgliem un skaņas izol. rādījumiem, vismaz aptuveni var redzēt kāda tipa siena aiztur labāk skaņu...
Sarpsienu veidi ar dažādiem mezgliem un skaņas izol. rādījumiem, vismaz aptuveni var redzēt kāda tipa siena aiztur labāk skaņu...
Autors:
nu tā
(178.16.22.---)
Datums: 08/02/2015 19:44
Man kā diletantam nav skaidrs, kāpēc profils 75, bet vate 50. Mēs likām 100 profilus un 100 paroc vati. Paroc bija daudz parocīgāka darbā salīdzinot ar Rockwool - stingrāka.
Autors:
ir
(178.16.22.---)
Datums: 11/02/2015 16:31
Vate plānāka par profilu taisni dēļ skaņas. Testos tas ari ir pierādījies
Autors:
Celtnieks Janka
(178.16.22.---)
Datums: 21/02/2015 23:00
Pats Knaufs arī ražo skanas izolāviju - KNAUF Insulation. Painteresējieties pie saviem piegādātājiem par cenām. Mūsu firma strarpsienu izbūvē lieto tieši šo.