UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iesakiet lāzeru
Autors:
eoz
(85.10.211.---)
Datums: 11/03/2015 21:46
Iesakiet lāzeru, vajag dzīvoklī līmeni grīdai.(tirgus ir pārpildīts ar šiem strumiem)
Kuru vērts ņemt, par kuru nav vērts pārmakšāt, par kuru ir vērts piemksāt(kapēc)
Jau iepriekš paldies
Kuru vērts ņemt, par kuru nav vērts pārmakšāt, par kuru ir vērts piemksāt(kapēc)
Jau iepriekš paldies
Re: Iesakiet lāzeru
Autors:
Vilnis_Radio
(85.10.211.---)
Datums: 11/03/2015 22:01
Man bija lētais skils, strādāt var. Pēc tam pārgāju uz Boschu, jo viņam ir laba funkcija, ka centrālais štoks cilājas ar rokturīti - attiecīgi var precīzi piedzīt, lai uz lineāla sanāk apaļš atskaites punkts. Skilam ar roku tik precīzi nesanāk. Bet abos gadījumos darbu var izdarīt gana labi. Ja lietots tiks reti, tad lētākais būs gana labs.
Autors:
khe
(85.10.211.---)
Datums: 11/03/2015 22:28
Ja tik vienai grīdai, tad nu labāk iznomā. Pats pērku Geostarā Geofennel. Varbūt šie arī iznomā.
Autors:
eoz
(85.10.211.---)
Datums: 12/03/2015 00:19
BOSCH GSL 2 speciāli grīdām, ir analogi ?
Autors:
piča
(85.10.211.---)
Datums: 12/03/2015 07:37
man pašam ir kautkāds lētākais bosh krusts pcl10 vai 20 (pašlīmeņojošs), maksāja depo ap 60 eur. saimniecībā noder. grīdu var nolīmeņot, taču tur jāizdomā kā novietot, vai kā atmērīt no stara vajadzīgo augstumu. Es daru vienkārši - uzstādu kādu gabaliņu augstāk, vai zemāk par vajadzīgo atzīmi un tad uz mazo līmeņrādīti atzīmēju strīpu, kur jāredz stars - nu un tad jau tik vapros ķehņiki. :)
ja vajadzīgs tikai grīdas līmeņošanai vienam dzīvoklim, tad vienkāršāk ir iznomāt uz to dienu (līmeņosi ko- betonu? vadulas? lāgas?). ja pēc tam arī citi darbi, var pirkt. ņem vērā, ka jo tālāk no instrumenta, jo stars nedaudz izplūst (nu tur dažu mm kļūda radīsies).
--------------------------------
paķimerējos ap savu vasarnīcu.
[vasarnica.blogspot.com]
tagad snaikstos ap nākamo objektu:
[mezamaja.wordpress.com]
ja vajadzīgs tikai grīdas līmeņošanai vienam dzīvoklim, tad vienkāršāk ir iznomāt uz to dienu (līmeņosi ko- betonu? vadulas? lāgas?). ja pēc tam arī citi darbi, var pirkt. ņem vērā, ka jo tālāk no instrumenta, jo stars nedaudz izplūst (nu tur dažu mm kļūda radīsies).
--------------------------------
paķimerējos ap savu vasarnīcu.
[vasarnica.blogspot.com]
tagad snaikstos ap nākamo objektu:
[mezamaja.wordpress.com]
Autors:
Vilnis_Radio
(85.10.211.---)
Datums: 12/03/2015 10:24
gsl 2 ir kaut kas ļoti profesionāls un specifisks. Normāliem risinājumiem pilnīgi pietiek ar pičas ieteiktajiem pašlīmeņojošajiem krustiem uz trījkājiem, turklāt tos var izmantot jebkuros citos darbos. Precizitāte mājai ir pilnīgi pietiekoša.
Autors:
eoz
(85.10.211.---)
Datums: 12/03/2015 11:11
Nu jā, bet gsl ir tieši grīdai, skanē virsmu , uzrādot vietas kuras nav līmenī.Bet parastam lāzerim man vēl ar liniālu jāzondē no līmeņa
Autors:
frukts
(85.10.211.---)
Datums: 12/03/2015 11:44
Lietderīgāk būs samaksāt kādam kurš tev to grīdu ielies līmenī, nevis dēļ viena darba pirkt specializētu instrumentu :o