UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Kas ir "LAVERSO"
Autors:
Anna
(159.148.94.---)
Datums: 20/12/2005 21:43
Sveiki, nu ljooti interesee jebkaada informācija par SIA " Larso" piedāvāto ārsienu būvniecības elementu!!!!
Piedāvājums ir visnotaļ interesants gan cenu, gan piegādes termiņu, gan it kā arī kvalitātes ziņā.
Vai kādam ir info par šadu ELEMENTU?????
Gribētu dzirdēt visa veida informāciju,ceļu māju pašreiz!!!!!!!!
Piedāvājums ir visnotaļ interesants gan cenu, gan piegādes termiņu, gan it kā arī kvalitātes ziņā.
Vai kādam ir info par šadu ELEMENTU?????
Gribētu dzirdēt visa veida informāciju,ceļu māju pašreiz!!!!!!!!
Re: Kas ir "LAVERSO"
Autors:
xxx
(80.232.211.---)
Datums: 27/12/2005 17:33
Kadus 3 gadus atpaklaj interseejamaies un bijaam pie vinjiem. Ja nemaldos bija tikko saakushi nodarboties ar saadu maaju buuvnieciibu, bet reaali neviens objekts nebija paraadaams. Uzprasiet lai paraada un pajautaajiem maajas saimniekiem ko vinji par to domaa. Tas buus vislaabaakis
Autors:
Otto
(195.13.233.---)
Datums: 25/01/2006 07:03
Mana pieredze ir šāda: nopirku zemi, domāju kā projektēt, būvēt utt.. Saprašanas maz, katrs dod padomus, katrs padoms pretrunā ar iepriekšējo, saproti nu kā rīkoties. Braucu uz būvēm pie paziņām un paziņu paziņām, jēgas nekādas. Runāju ar celtniekiem, slavē to no kā padodas viss vairāk nopelnīt. Biju pie visu BM tirgotājiem. Katrs slavē savu preci un blamē pārējos. Secinājumi:
1. Keramzīts. Trausls, jāsiltina, neprecīzs, no iekšpuses jāapšuj ar ģipškartonu zem kura jāliek pretkondensāta plēve, tātad neelpo.
2. Vangažu, baltkrievu gāzbetons. Jāsiltina, neprecīzs, kā viss gāzbetons uzsūc mitrumu (lietus, sniegs, atmosfēras mitrums) un gadiem to atdod.
3. Airoc. Visi saka baigi labs, tikai tas ir tas pats gāzbetons tikai precīzu izmēru, kurš uzsūc mitrumu tāpat un vēlk mazliet vairāk, jo poras ir vairāk. Trausls.
4. Putupolistirola elementi Termodom. Precīzs, nav jāsiltina, neelpo.
5. Silikāta bloki. Patiesībā tie ir tie paši baltie ķieģeļi tikai liela izmēra.
Saliekot visus par un pretī nolēmu māju būvēt no Termodom elementiem. Jau gadu kā dzīvoju iekša. Esmu apmierināts, it īpaši šajos lielajos salos. Ari par gāzes apkuri maksāt man patīk: 250m2 māja un jāmaksā 22 Ls/mēn., draugam (kurš smējās kad būvējos) ir 140m2 māja no Airoc un maksā 45 Ls/mēn. Viss gardāk smejas tas kurš smejas pēdējais. Gaisa mājās pietiek, tā kā smēķēju virtuvē logs bieži ir atgāsts un tā arī ir visa ventilācija.
"Katrs pats savas laimes kalējs"
1. Keramzīts. Trausls, jāsiltina, neprecīzs, no iekšpuses jāapšuj ar ģipškartonu zem kura jāliek pretkondensāta plēve, tātad neelpo.
2. Vangažu, baltkrievu gāzbetons. Jāsiltina, neprecīzs, kā viss gāzbetons uzsūc mitrumu (lietus, sniegs, atmosfēras mitrums) un gadiem to atdod.
3. Airoc. Visi saka baigi labs, tikai tas ir tas pats gāzbetons tikai precīzu izmēru, kurš uzsūc mitrumu tāpat un vēlk mazliet vairāk, jo poras ir vairāk. Trausls.
4. Putupolistirola elementi Termodom. Precīzs, nav jāsiltina, neelpo.
5. Silikāta bloki. Patiesībā tie ir tie paši baltie ķieģeļi tikai liela izmēra.
Saliekot visus par un pretī nolēmu māju būvēt no Termodom elementiem. Jau gadu kā dzīvoju iekša. Esmu apmierināts, it īpaši šajos lielajos salos. Ari par gāzes apkuri maksāt man patīk: 250m2 māja un jāmaksā 22 Ls/mēn., draugam (kurš smējās kad būvējos) ir 140m2 māja no Airoc un maksā 45 Ls/mēn. Viss gardāk smejas tas kurš smejas pēdējais. Gaisa mājās pietiek, tā kā smēķēju virtuvē logs bieži ir atgāsts un tā arī ir visa ventilācija.
"Katrs pats savas laimes kalējs"
Autors:
uldisve
(81.198.20.---)
Datums: 05/04/2006 06:52
To tu pateici labi! Un galvenais analītiski ( arī tautai ) saprotami! es tādā mājā jau dzīvoju 7 nē jau astoņus gadus1 Tā ir nākotne! Vai kāds grib dzīvot pagātnē? Nu ja daudz naudas, tad lūdzu. Pilis būvējiet ar āderu ventilāciju(bija te viens fanāts). Bet atcerieties vienu - ekoloģija ir tur ,kur mazāk lietojam dabas resursus un mazāk radam apkures izmešus!Pārējais ir mazsvarīgs(bet katrs indivīds ir arī egoists-atiecībā uz pārējiem.Ka tik man silts un tagad. Vai ne!)!