UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
SINIAT
Autors:
Jankais
(85.10.211.---)
Datums: 19/03/2015 15:18
Vai kādam ir pieredze ar siniat reģipsi? Cena daudz pievilcīgāka par citiem ražotājiem, bet kā ar kvalitāti?
Re: SINIAT
Autors:
Praktiķis
(85.10.211.---)
Datums: 19/03/2015 19:15
Rudens pusē ņēmu Būvservisā,bija arī krietni savilcis mitrumu. Visa Polijā ražotā produkcija ir līdzīga- ar nazi var cauri izgriezt. Ja sauss,tad vēl nekas. Salīdzinot ar Knauf krietni vieglāks,bet tas dēļ tā,ka ģipsī daudz gaisa poru,šī iemesla dēļ arī krietni mīkstāks. Nekas labs nav. Ieteiktu nepažēlot naudu un izvēlēties Knaufu.
Autors:
J
(85.10.211.---)
Datums: 20/03/2015 19:40
Man bija gan Knauf, gan Norgips, gan Lafarge (Sinat) - nekādu īpašo starpību nemanīju (starp parastajām baltajām plātnēm), cita lieta zaļās un sarkanās. Otro reizi sūtot ņēmu atkal Lafarge/Sinat.
Autors:
J
(85.10.211.---)
Datums: 20/03/2015 19:42
Ak jā, Lafarge un Norgips nāca ar drusku cita tipa malu nekā Knauf.
Autors:
Praktiķis
(85.10.211.---)
Datums: 21/03/2015 08:38
J Wrote:
-------------------------------------------------------
> Man bija gan Knauf, gan Norgips, gan Lafarge
> (Sinat) - nekādu īpašo starpību nemanīju
> (starp parastajām baltajām plātnēm), cita
> lieta zaļās un sarkanās. Otro reizi sūtot
> ņēmu atkal Lafarge/Sinat.
Tad gribas pajautāt-vai ar riģipsi ko darīji,vai tikai skatījies uz to? Norgipsam ar knaufu pat ir jūtama atšķirība.
-------------------------------------------------------
> Man bija gan Knauf, gan Norgips, gan Lafarge
> (Sinat) - nekādu īpašo starpību nemanīju
> (starp parastajām baltajām plātnēm), cita
> lieta zaļās un sarkanās. Otro reizi sūtot
> ņēmu atkal Lafarge/Sinat.
Tad gribas pajautāt-vai ar riģipsi ko darīji,vai tikai skatījies uz to? Norgipsam ar knaufu pat ir jūtama atšķirība.
Autors:
J
(85.10.211.---)
Datums: 21/03/2015 18:53
Piegriezu un pieskrūvēju kādas ~100 loksnes. Jā, drusku vieglāks viņš ir, cietums/mīkstums ļoti atkarīgs no telpas relatīvā mitruma - es nejutu atšķirību! Šķiet, ka gan Norgips, gan Sinat ražo Polijā. Teiktais attiecas uz parastajām baltajām loksnēm. Varbūt, ja skrūvē profesionāli katru dienu, tad var uzķert kādas vēl nianses, iespējams.