UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
12V_Hidrauliskasi cilindrs
Autors:
Dipl. Eng.
(85.10.211.---)
Datums: 25/02/2016 13:43
HELP! Vēlos iegādāties, vai sakomplektēt maziņu hidraulisku cilindru, kuru vada 12V, vai kāds cits motors ar integrētu eļļas tvertni) ar gājienu kādi 30 cm, plus mīnus un ar spēku, lai varētu piemēram, auto universāļa aizmugurējo bagāžnieku pacelt.
Skatījos internetā, tur tikai milzīgas traktoru un pašizgāzēju daļas, bet man vajag miniatūru.
Lai saprastu, par ko es runāju var paskatīties: youtube.com/watch?v=jlURHbC-b9M
Vai kāds zina, kur meklēt, kur skatīties? Pieņemu, ka līdzīgus izmanto lux vieglajos autiņos, piem. kabrio, vai kapota atvēršanai, bet ja iešu pie WV dīlera, būs $$$.
Man padomā nestandarta projektiņš darbam Latvijas klimata apstākļos, ārā un hidrauliku vs. elektro izvēlējos tās robustuma dēļ, vienkāršās vadības un noturības pret mitrumu un zemām temperatūrām dēļ.
Varat arī kādu jociņu pretī atrakstīt
Skatījos internetā, tur tikai milzīgas traktoru un pašizgāzēju daļas, bet man vajag miniatūru.
Lai saprastu, par ko es runāju var paskatīties: youtube.com/watch?v=jlURHbC-b9M
Vai kāds zina, kur meklēt, kur skatīties? Pieņemu, ka līdzīgus izmanto lux vieglajos autiņos, piem. kabrio, vai kapota atvēršanai, bet ja iešu pie WV dīlera, būs $$$.
Man padomā nestandarta projektiņš darbam Latvijas klimata apstākļos, ārā un hidrauliku vs. elektro izvēlējos tās robustuma dēļ, vienkāršās vadības un noturības pret mitrumu un zemām temperatūrām dēļ.
Varat arī kādu jociņu pretī atrakstīt
Re: 12V_Hidrauliskasi cilindrs
Autors:
nokijs
(85.10.211.---)
Datums: 25/02/2016 13:46
Eku vari parakāties.
Britu kantoris ir gan cilindri, gan hidromotori un citas daļas.
[stores.ebay.com]
Britu kantoris ir gan cilindri, gan hidromotori un citas daļas.
[stores.ebay.com]