UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Kekavas buvvalde
Autors: Dizis (85.10.211.---)
Datums: 31/03/2016 18:21

Kāda citiem ir pieredze ar Ķekavas būvvaldi termiņu ziņā?
Jau mēnesi kā pārsniedz termiņu būvprojekta izskatīšanai. Nevaru saprast, tas ir normāli šajā būvvaldē vai regulāra situācija

Re: Kekavas buvvalde
Autors: jtdesign (85.10.211.---)
Datums: 01/04/2016 14:13

Noteikumu, ka "jātur roku uz pulsa", neviens nekad un nekur nav atcēlis. Citādāk var gaidīt arī gadu (ir praksē tāds gadījums). Regulāra interesēšanās, pat, ja procesu nespēs paātrinās, vismaz dos informāciju, kur ir aizķere, bet tām ir daudz kā objektīvu (visbiežāk), tā subjektīvu priekšnoteikumu.

Autors: Niks (85.10.211.---)
Datums: 01/04/2016 17:08

Man ir bijusi darīšana un pieredze šāda:
Tas ir atkarīgs pie kāda būvinspektora projekts nonāk. Labāk, ja arhitekts ir konkrētajā būvvaldē pazīstams, tad tās lietas ātrāk iet. Būvvaldes vadītāja ir sakarīga dāma.
Gan saskaņoju projektu, gan nodevu māju ekspluatācijā. Lai gan bija sarežģījumi pie ēkas nodošanas ekspluatācijā, sadarbībā ar būvvaldi to likumīgā veidā atrisināju (palaimējās, ka "sliktais" būvinspektors bija atvaļinājumā, un "sakarīgais" viņu aizvietoja). Neviens neko papildus man neprasīja un nevienam neko papildus nedevu. Kau gan gribējās tam "sakarīgajam" kādu pateicību pēc tam aiznest.

Autors: Dizis (85.10.211.---)
Datums: 07/04/2016 22:57

Mana pieredze:
pēc būvprojekta minimālā sastāvā iesniegšanas, un saņemšanas (ar termiņa kavējumiem) ar prasībām uzdrukātām rokrakstā uz lapeles, prasības tiek izpildītas un iesniegts pilnais projekts.
Loģiski, ka gaidu, ka visam vajadzētu būt kārtībā, jo prasības un piezīmes tika izpildītas, tomēr pilnais tiek atgriezts (ar termiņa kavējumiem) ar jaunām prasībām (vairāk, kā pirmajā).
Gaidīšanas laikā tika ik pa laikam uzzvanīts un apciemots, lai noskaidrotu, kā sokas.

Papildus tam, būvvaldes arhitekts ir ar sarkanu pildspalvu bakstījies projektā un ģenerālplānā, kā rezultātā ģenerālplāns ar visiem saskaņojumiem nav derīgs, jo sašvīkāts, un jāpārskaņo visi saskaņojumi uz jauna ģenplāna.

Vēl daudz citu absurdu, šī tikai aisberga virsotne.

Autors: MZ (85.10.211.---)
Datums: 18/05/2016 09:32

Esmu dzirdējis, ka ķekavā tā dara. Konkrētajā gadījumā dokumentus dabūja pēc pusgada :)

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  ********  **        **         **    ** 
    **     **    **  **        **    **    **  **  
    **        **     **        **    **      **    
    **       **      **        *********     **    
    **       **      **              **      **    
    **       **      ********        **      **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727