UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Dārza paplašināšana
Autors:
Vilnis_Radio
(85.10.211.---)
Datums: 23/08/2016 16:35
Nu nezinu gan Rx. Viena lieta ir tas, ka iedur zemē, bet lielākie spēki veidojas no celšanas, mešanas, apmešanas. Ja es pareizi saprotu, tad tev topā ir vienkārši taisnā kātā lāpsta. Es ar tām taisnajām lāpstām nevarētu, teikt, ka būtu baigi strādājis, jo es ar viņām vienkārši nevaru pastrādāt un tādas nelietoju. Fiskara trumpis man šķiet, ka ir pareizs izliekums nu un metāls protams ir pareizais. Svars fiskaram man it kā nav traucējis.
Tās taisnās lāpstas kaut kā asociējas ar padomju koloniālpreču veikalos nopērkamajiem lāpstu imitatoriem un tādas ļoti populāras ir sabiedriskajās talkās, kur nekas nav jāizdara, bet svarīgi ir nofotografēties ar lāpstu un grābekli, jo īpaši priekšvēlēšanu laikā. :)
Tās taisnās lāpstas kaut kā asociējas ar padomju koloniālpreču veikalos nopērkamajiem lāpstu imitatoriem un tādas ļoti populāras ir sabiedriskajās talkās, kur nekas nav jāizdara, bet svarīgi ir nofotografēties ar lāpstu un grābekli, jo īpaši priekšvēlēšanu laikā. :)
Autors:
SerViss
(85.10.211.---)
Datums: 23/08/2016 16:47
Mazdārziņa ierīkošana mālainā zemē vienlaidus platībā sola smagu, daļēji bezjēdzīgu darbu un pieticīgu ražu. Varbūt ir vērts apsvērt alternatīvas. Ieskatam:
[www.youtube.com]
[www.youtube.com]
Zem kājām (~par 35% mazāk) nav jārok, nav jāravē, var strādāt tūliņ pēc lietus, nedraud ražas izslīkšana, mazāk jāpieliecas, drošāk staipīt laistāmo šļūteni, utt.
Mīnusi - darbietilpīga sākotnējā ierīkošana, nedrīkst pavirši izturēties pret laistīšanas režīmu uc.
Atliek pavērtēt.
PS Siltās augstās dobes īpaši iet kontekstā ar zirgu mēsliem.
[www.youtube.com]
[www.youtube.com]
Zem kājām (~par 35% mazāk) nav jārok, nav jāravē, var strādāt tūliņ pēc lietus, nedraud ražas izslīkšana, mazāk jāpieliecas, drošāk staipīt laistāmo šļūteni, utt.
Mīnusi - darbietilpīga sākotnējā ierīkošana, nedrīkst pavirši izturēties pret laistīšanas režīmu uc.
Atliek pavērtēt.
PS Siltās augstās dobes īpaši iet kontekstā ar zirgu mēsliem.
Autors:
Hmm
(85.10.211.---)
Datums: 23/08/2016 17:20
Toties bez laistīšanas neiztikt. Tupeņus var arī vertikālajās kastēs audzēt, sanākot baigi labi.
Un vispār tas viss ir nemoderni, tagad ir roboti, kas izdara visu tavā vietā - [homes.nine.com.au] :)
Par lāpstām, ir vairāki veidi, piemērotāki vienam vai otram darbam, cilvēki dažādi, rakšanas paradumi dažādi - nebūs, ka viena lāpsta šķitīs ērta visiem darbiem un cilvēkiem. Saka, ka Fiskars sū, bet vai tiešām ir izmēģināti visi varianti?
Gandrīz vai vajag patestēt vairākas pēc kārtas un saprast kas patīk un kāds kāta izmērs un izliekums piemērots.
Ar cirvjiem arī ir cilvēki kam riebjas vieglie Fiskars cirvji un atzīst tikai kārtīgu vairāku kg dzelzs kluča vicināšanu, tāpat ir rinda pretēji noskaņotu cilvēku.
Un vispār tas viss ir nemoderni, tagad ir roboti, kas izdara visu tavā vietā - [homes.nine.com.au] :)
Par lāpstām, ir vairāki veidi, piemērotāki vienam vai otram darbam, cilvēki dažādi, rakšanas paradumi dažādi - nebūs, ka viena lāpsta šķitīs ērta visiem darbiem un cilvēkiem. Saka, ka Fiskars sū, bet vai tiešām ir izmēģināti visi varianti?
Gandrīz vai vajag patestēt vairākas pēc kārtas un saprast kas patīk un kāds kāta izmērs un izliekums piemērots.
Ar cirvjiem arī ir cilvēki kam riebjas vieglie Fiskars cirvji un atzīst tikai kārtīgu vairāku kg dzelzs kluča vicināšanu, tāpat ir rinda pretēji noskaņotu cilvēku.
Autors:
Rx
(85.10.211.---)
Datums: 23/08/2016 18:08
Sakāt" ....Tās taisnās lāpstas kaut kā asociējas ar padomju koloniālpreču veikalos nopērkamajiem lāpstu imitatoriem ...". Atbilde: Nē, tā nav taisnā lāpsta. Tai ir ļoti pareizi un gudri veidots šaufeles izliekums. Pastiprināts kāta stiprinājums. Var no stāvas, šauras bedres zemi izņemt...Esmu dāvinājis citiem un viņi arī slavē, ka "tādu...labu" nekad nav lietojuši. Bet katram savs skatījums.
Pašreizējā: 2 no 2