UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2
Re: Jauna tipa siltumsūknis!
Autors: Dutch (80.81.33.---)
Datums: 25/05/2006 23:03

Klau Gundar21 nu jau labs laiks ir pagajis, gribeju paintereseties kaa tev tur iet at to jaunaa tipa SS, vai jau uzstaadiits un jau darbojas?

PAsaki kur tu to dabuji ( kur pirki ) un kas tev uzstaada, jo es biju sazinajies ar zviedriem vinji teica ja man interesee shada tipa produkts tad man jasazinaas ar Igauniem , it kaa viniem esot tur parstaavnieciiba.

, te buus mans meils andris.and@#$%&gmail.com , gadiijumaa ja tev buus ko pastaastiit

Ieprieksh paldies

Re: Jauna tipa siltumsūknis!
Autors: IneseX (---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 26/05/2006 00:40

To Saule-saulīte
Vai vēl aktuāli? Nebiju pamanījusi tādu jautājumu iepriekš. Man ir mājā siltās grīdas un SS.
Nezinu, kas par tiem putekļiem jums sastāstīts - man viņi krājās pastiprināti, kamēr notika apdares darbi. Kā jau tam arī vajadzēja būt - varēji taisīt durvis ciet kā gribi, likt slapjas lupatas ut, bet putekļi kā bija tā bija. Pašlaik apdares darbi beigušies un arī putekļi. Neredzu nekādus milzu daudzumus (jāpiebilst, ka man mājās piedevām suns). Man dzīvoklī, kur bija radiatori, viņi noteikti bija vairāk. Nemāku teikt, vai taas sasitīts tiešām ar radiatoriem vai kā. Drīzāk jau ar izmantotajiem materiāliem.
Es te kaut kur jau iepriekš staāstīju par siltajām grīdām. Paši ilgi šaubījāmies, domājā, gan par "siltām kājām" un kāju pampšanu gan par ūdens plūsmām... Beigās pabijām vienā mājā, kur ir tādas un bijām pilnīgi pārliecināti uzreiz, ka mums arī būs. Jo patīkamais, vienmērīgais siltums vienkārši liek justies lieliski. Grīdas nav siltas un nav arī aukstas. Visu laiku tieši tik, lai varētu justioes labi. Nekur nerēgojas nekādi radiatori. Gaiss nav sauss, kā tas ir , ja ir jebkādi radiatori.
Man pašlaik vēl nav zināmi nekādi mīnusi. Tikai plusi. Varbūt kaut kas izpeldēs. Jā - jāieliek tā grīda labi, tikai tad būs tas vienmērīgais siltums.

Re: Jauna tipa siltumsūknis!
Autors: normal (85.254.194.---)
Datums: 26/05/2006 01:00

IneseX, Jūs vēl varējāt padalījusies ar tādu informāciju kā naudas rēķini... galu galā putekļi ir priekš putekļu sūcēja, bet mums visvairāk interesē izmaksas. Cik tad maksājam kredītā (ja tāds tika ņemts SS), kādas ir elektroenerģijas maksas, kā ar apkopes izmaksām utt?

Re: Jauna tipa siltumsūknis!
Autors: kakss (159.148.132.---)
Datums: 26/05/2006 01:13

Klau, Inese, kādu grīdas segumu Tu lieto uz siltajām grīdām? Man pašam tūlīt tiks nodota māja ar SS + siltās grīdas, tāpēc domāju, ko likt virsū? Itkā vēlme ir par koku, bet māc šaubas par siltumatdevi. Skaidrs, ka flīzes ir vislabākais šajā situācijā, bet visā māja gluži negribas.

Re: Jauna tipa siltumsūknis!
Autors: IneseX (---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 26/05/2006 16:15

Normal
Es jau te vairākkārt visur esmu stāstījusi par izmaksām, bet varu uzrakstīt vēlreiz - SS kopā ar uztādīšanu, kontūriem utt 6000 Ls. Apkurināmā platība - 175 kv m. Nekādas apkopes izmaksas viņam nav. 2 gadi garantija, ja kaut kas notiek, tad atbrauc un pieregulē tāpat. Mums piemēram viens filtrs bija jāiztīra.
Elektrības izmaksas (visas kopā) bija augstākas, kā normāli, jo visu laiku norisinājās būvniecība - mēs SS uzstādījām, kad vēl nebija noslitināta māja, lai decembrī vispār kaut kādi varētu turpināt darbus. Tiklīdz nosiltināja, rēķins strauji samazinājās. Tā kā pamazām tika likts regipsis (nepūš cauri vairs), apdarinātas logu ailas utt, tad elektrības rēkins pamazām, bet pastāvīgi samazinājās (bet tā kā notiekot apdares darbiem visu dienu tiek darbināti arī elektroinstrumenti, tad tas vienalga nav vēl adekvāts patēŗiņš). Šobrīd esmu izrēķinājusi, ka periodā janvāris-aprīlis vidēji mēnesī bijis jāmaksā 50 Ls par elektrību. Bet kā jau teicu, tā nav tikai apkure. Vairāk nekādu izmaksu nav.

Re: Jauna tipa siltumsūknis!
Autors: Grīda (80.232.248.---)
Datums: 26/05/2006 16:16

uz siltām grīdām koku neiesaku,,,,var likt trīsslāņu parketu

Re: Jauna tipa siltumsūknis!
Autors: IneseX (---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 26/05/2006 16:20

Kakss
Mums daļā mājas ir flīzes, daļā - lamināts. Par koku mēs arī tā kā drusku šaubījāmies, tāpat par mīkstajiem segumiem, kurus ļoti gribējās istabās likt. Tā arī neuzlikām.

Re: Jauna tipa siltumsūknis!
Autors: kakss (159.148.132.---)
Datums: 26/05/2006 22:34

Runājot par koka grīdām, es tieši par trīsslāņu parketu arī domāju. Vai kāds var padalīties savā pieredzē par 3-slāņu parketu virs siltajām grīdām?

Iet uz lapu: Iepriekšējā12
Pašreizējā: 2 no 2


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   ********    ******         **  **     ** 
 **     **  **     **  **    **        **  ***   *** 
 **     **  **     **  **              **  **** **** 
 ********   **     **  **              **  ** *** ** 
 **         **     **  **        **    **  **     ** 
 **         **     **  **    **  **    **  **     ** 
 **         ********    ******    ******   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727