UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
vecās tapetes
Autors:
AAA
(62.85.90.---)
Datums: 18/05/2006 17:00
Kā dabūt nost vecās tapetes, ja ar kasīšanu nenāk nost, ar speciālo šķīdumu apstrādājot arī nenāk nost?
Ja gribam sienu līdzināt, špaktelēt, tad jau taču nevar atstāt vecās tapetes apakšā, vai ne?
Ja gribam sienu līdzināt, špaktelēt, tad jau taču nevar atstāt vecās tapetes apakšā, vai ne?
Re: vecās tapetes
Autors:
DariPats
(---.deac.net)
Datums: 18/05/2006 17:58
Manuprāt tās tapetes vajadzētu dabūt nost. Bet ķēpa ir liela - itsevišķi, ja līmētāji labi papūlējušies + vēl salīmētas vairākās kārtās.
Ar to šķidrumu - vajag uzklāt un nogaidīt kādas 15 minūtes. Pēc tam ātri jākasa nost, jo kad šķidrums izžūst (un vasarā tas notiek ātri) tapetes atkal pielīp.
---------------------------------------------------
[forums.daripats.lv] - kā pielīmēt tapeti un ne tikai
Ar to šķidrumu - vajag uzklāt un nogaidīt kādas 15 minūtes. Pēc tam ātri jākasa nost, jo kad šķidrums izžūst (un vasarā tas notiek ātri) tapetes atkal pielīp.
---------------------------------------------------
[forums.daripats.lv] - kā pielīmēt tapeti un ne tikai
Autors:
v_t
(195.13.178.---)
Datums: 18/05/2006 18:16
ar miglotāju kārtīgi nosmidzina/noslīcina tapetes, logus, durvis ciet, lai riktīgi savilgst un tad jau viegli nāk nost.
Autors:
Karlis79
(---.bank.lv)
Datums: 18/05/2006 18:24
Es taisīju remontu- izmocījos visādi, bet pēdējā istabā jau biju iemanījies, ja ir mazgājamās vai ar pārklājumu, tad dīrājam nost to, kas nāk, tad ar rullīti un vienkārši siltu ūdeni (Siltu vislabāk, jo iesūcas labāk), kādu mirklīti pagaida, bet ne ilgi, un nāk nost ka tik turies, kas paliek uz sienas uz tā atkal ūdeni un atkal plēš nost, nekādas problēmas, ja paliek mazi gabaliņi, tos samitrina un ar špakteļa lāpstiņu noņem nost, vismaz tā es darīju un gāja tīri labi.
PS Esmu redzējis veikalā tādus rullīšus ar tā kā nagliņām, var ar tiem mēģināt pa priekšu nolaizt pa sienu, tapetē radīsies caurumi, kur iesūkties ūdenim.
Lai veicas!
PS Esmu redzējis veikalā tādus rullīšus ar tā kā nagliņām, var ar tiem mēģināt pa priekšu nolaizt pa sienu, tapetē radīsies caurumi, kur iesūkties ūdenim.
Lai veicas!
Autors:
EjTakTu
(194.8.16.---)
Datums: 18/05/2006 22:24
Ja samitrina un pa virsu vēl nolaiž ar vecu gludekli, jānāk nost brēkdamam. Ja nelīdz, tad ar spridzināšanu :)
Autors:
kvazi
(81.198.173.---)
Datums: 18/05/2006 22:36
Paņem maklavicu un samitrini kartigi sienu, un tad ar špekateļlāpstiņu dod virsū. Jāatdzīst dažās tapetes nāk vieglāk nost bet dažās grūtak ... bet nevajadzētu būt tā ka apsolūti nenāk nost.