UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

paardot maaju
Autors: dzekins-pieci (---.itec.lv)
Datums: 19/06/2006 01:03

Veelamies paardot maaju,cik vareetu nemt tas speciaalais agents par sho procesu,vai tur ir kaut kaadi procenti no maajas veertiibas?vai kaa?
Un cik ilgaa laikaa tas parasti izdodas-videeji??
Maaja laba,jauna,labaa vietaa.Apm 100 000 ls
Paldies ieprieksh!

Re: paardot maaju
Autors: gh (194.19.240.---)
Datums: 19/06/2006 16:51

a kaadas probas pasham sho procesu paveikt ?

ieliec sludinaajumus, pie jurista pakonsulteejies par liigumu & procesu, un savas 3-5 shtukas ietaupiisi.

Datums: 20/06/2006 23:05

Taads chakars,no vienas puses,jo pashi jau tirgojam meeneshus cetrus-un nekaa.

Autors: a (---.radioswh.lv)
Datums: 20/06/2006 23:59

Nu tad aciimredzot cena nav adekvaata vietai / un vai maajai uz taas...

Autors: DZEKINS-PIECI (---.itec.lv)
Datums: 21/06/2006 03:45

Cena ir pat loti adekvaata,gan zeme ir loti labaa vietaa,gan maaja ir laba,
,ir visas komunikaacijas.Muuusu pilseetaa ir liela izveele jaunajaas maajaas,taapat daudz gribeetaaju ir apm taa uz kaadiem 60 000,nevis 100 000
Veelas pirkt vecas uz atjaunot,nevis jaunceltni par dubultu pikji.

Vai tieshaam njem tik daudz -vairaakus tukstoshus??

Autors: IneseX (---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 21/06/2006 15:39

Nu ja, tāpēc jau raksta, ka cena nav adekvāta vietai un pieprasījumam

Autors: gh (194.19.240.---)
Datums: 21/06/2006 17:25

neesmu no TAAS vides, bet cik esmu dzirdeejis, maakleri njem no 3-5 %. a ko Tu domaaji - es tev nokaartoju dariijumu par 100 shtukaam un Tu man samaksaa 275 Ls ?!

kaut gan tagad visaadi kaktu kantori ir saradushies atliku likaam.. mozh kaac arii par 100 eles ir gatavs njemties.

+ vai nav vienkaarshaak ierakstiit guuglee "nekustamaa iipashuma kompaanija" un uzzvaniit ?

Autors: zvirbulis (83.223.129.---)
Datums: 21/06/2006 21:12

Kam tas mākleris vajadzīgs... nu nezinu, labāk pašiem nokārtot. Domā, ja paši nevarat pircēju atrast, tad šie nu tūlīt un uzreiz atradīs. Vienkārši aktīvāk lieciet sludinājumus i internetā, i avīzēs. Protams, ka māja, kas ir nedaudz virs vidusmēra pirktspējas tiks tirgota ilgāk.

Autors: Didzisp (195.13.171.---)
Datums: 21/06/2006 23:23

Pārdot māju bez starpniekiem ir izdevīgāk gan pārdevējam gan pircējam. Ja godīgi jāsaka, tad nesaprotu priekš kam vispār griezties pie māklera. Pats esmu pārdevis divas mājas un nopircis vienu un man pat prātā neienāca griesties pie mākleriem. Nu ja slinkums pašam likt sludinājumus, tad var atļaut to darīt citam cilvēkam. Man gan būtu žēl tā vienkārši atdot kādam vairākus tūkstošus. Mākleris nedara neko tādu, ko nevarētu izdarīt pats un nav pie viņa rinda ar majas pircējiem. Es piemēram daudz uzticīgāk skatos uz sludinājumiem, kuros piekrakstīts, ka pārdod bez starpniekiem. Ja runa iet par tik lielām naudām, tad vajag gaidīt savu pircēju, ja negribi gaidīt, tad atlaid cenu. Viss ir elementāri.

Datums: 30/06/2006 03:32

Paldies visiem!

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  **     **  **     **  **    **  **     ** 
    **     ** *** **     ***     ** ** **  ** *** ** 
   **      **     **    ** **    **  ****  **     ** 
   **      **     **   **   **   **   ***  **     ** 
   **      **     **  **     **  **    **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.