UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Saskrāpētas flīzes
Autors: JanisDDD (85.254.74.---)
Datums: 04/04/2025 21:57

Varbūt ir padoms, šuvotāju uzklāju ar metāla lāpstiņu pēc notīrīšanas izrādās ka no lāpstiņas palika pelēkas svītras vai nu saskrāpēju flīzes, vai metāls iekrāsoja tās. Tā kā flīzes ir baltas tad ļoti izceļās pleki. Vai kāds var ieteikt kā labot?

Re: Saskrāpētas flīzes
Autors: agrais (89.254.159.---)
Datums: 05/04/2025 08:26

Cik man bijusi darīsana, tad nekādīgi...Bet painteresejies kāda specializetā fližu veikala, varbūt ir kāda iespeja izpulet, bet stipri šaubos.... Par to metala lapstinu jau gan vajadzeja padomat.

Autors: Cogito (87.110.134.---)
Datums: 05/04/2025 09:23

Diez kā neticās, ka tie tiešām skrāpējumi. Tad jābūt kādām īpaši mīkstām flīzēm un strādātam ar visai brutālu spēku, pie tam tad tos slīpā gaismā jāvar labi saskatīt. Bet ja tie tiešām tādi ir, tad tik vārīgai virsmai diez vai kāda pulēšana iespējama.
Ticamāk, ka tas tikai ietonējums. Ja tikai uz virsmas, ar rūpīgu tīrīšanu un pareizu ķīmiju vajadzētu dabūt nost. Bet ja flīzes virsma tik absorbējoša, ka tas ir dziļāk, tad to izdabūt praktiski nav iespējams.

Ir tiesa, ka instruments īsti pareizi izvēlēts nav, bet es gribētu teikt, ka ja tās flīzes tik jūtīgas, tad arī tālākā ekspluatācijā būs visādas problēmas. Varbūt jāmaina nost laicīgi?

Autors: agrais (89.254.159.---)
Datums: 05/04/2025 09:43

Var, var sašvīkat....Man pašam ir ta gadījies. Bet tas gan par glancetam, pilnīgi gludam. Ja jau tur kads neliels grubulis, tad jā...tas var būt arī no nenomazgatas fūgas. Nu ar to vel var gala tikt... Merce, ar mazo švammiti mazga, var kadu ķimiju palīga ņemt. Esmu par ar drasu birsi laboji tada veida citu atstātas klūdas,bet tās bija riktigi grubulainas un tur gan nekas neskrapejas. Ieliec bildi, tad var spriest...Un kada fuga?

Autors: Ivara Godmaņa vārdabrālis (84.15.223.---)
Datums: 05/04/2025 11:12

Skābes - sālskābe, var iesākt ar karstu citronskābes šķīdumu.

Autors: Zzz (84.237.174.---)
Datums: 05/04/2025 17:26

Nagulaka + adita zekje nopulet

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ***   ***  ***   **        **  ***   **  **     ** 
 **** ****  ****  **        **  ****  **  **     ** 
 **     **  **  ****  **    **  **  ****  **        
 **     **  **   ***  **    **  **   ***  **        
 **     **  **    **   ******   **    **  **        

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.