UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
Stiklšķiedras filcs - kur dabūt???
Autors:
Chiicha
(---.lmt.lv)
Datums: 11/10/2006 22:16
Kaut kur te forumā kāds rakstīja par stiklšķiedras filcu. Ražots Valmierā.
Kāds zin kur to var dabūt??? Tikai nesakiet, ka "būvmateriālu veikalos" - izzvanīju lielākos (Kurši, Tapeks, K-Rauta) un tur neviens neko tādu nepazīst.
Paskatiet, ja zinat konkrētu vietu.
Kāds zin kur to var dabūt??? Tikai nesakiet, ka "būvmateriālu veikalos" - izzvanīju lielākos (Kurši, Tapeks, K-Rauta) un tur neviens neko tādu nepazīst.
Paskatiet, ja zinat konkrētu vietu.
Re: Stiklšķiedras filcs - kur dabūt???
Autors:
v_t
(195.13.178.---)
Datums: 11/10/2006 22:34
cik daudz vajag?
Autors:
v_t
(195.13.178.---)
Datums: 11/10/2006 22:40
respektīvi, man palika pāri. un, ja vēl vajag, es zinu kur tas ir nopērkams.
Autors:
Vilks
(195.13.215.---)
Datums: 12/10/2006 01:05
Kur tādu ērmu izmanto????
Autors:
Marcis
(85.254.161.---)
Datums: 12/10/2006 05:18
stiklashkiedru var nopirkt latvijas kjiimijaa www.chemical.lv
Autors:
Chiicha
(---.lmt.lv)
Datums: 12/10/2006 22:37
to v_t: Laikam Tu rakstīji, ka izmantoji to filcu grīdā starp šķembām un siltinājumu. Es arī biju nodomājis darīt tā pat, tāpēc man vajadzētu apt.115 kvm. Bet cik tas maksā??? Un vēl sāku domāt, kā ir ar tā materiāla drošību - nu tur visāda ietekme uz veselību utt. Vienkārši zirdēts, ka tādu lietu kāds bieži izmantotu.
Vēl jautājums - kā ir ar hidroizolāciju. Tādā konstrukcijā kā Tev (blietēta grunts, šķembas, siltinājums, folija, siltā grīda) nevajag kādu plēvi likt???
Vēl jautājums - kā ir ar hidroizolāciju. Tādā konstrukcijā kā Tev (blietēta grunts, šķembas, siltinājums, folija, siltā grīda) nevajag kādu plēvi likt???
Autors:
v_t
(195.13.178.---)
Datums: 12/10/2006 23:42
jā, zem filca ir plēve. šovasar bišku pārveidojot kanalizācijas ievadu, aizkalos līdz filcam. tur viss ir sauss.
kas vainas veselībai? - tas viss ir zem betona. ieklājot var uzvilkt cimdus. šķiedra nav asa, tāds smalks diegs.
ņēmu nekondīciju - tādu kam nav ideāli vienāds biezums. klientiem, kam izmēru noturīgums ir svarīgs kaut kādu tehnoloģisku procesa dēļ, tādu nedod, bet grīdām ļoti labi. cena ļoti, ļoti simboliska.
ja ir patiesa interese, paskatīšos cik precīzi man ir atlicis, ko atdošu tāpat, un iztrūkstošo var pieteikt.
tas, gan, ir valmierā.
var arī uzmeilot man uz - vtv at inbox.lv
kas vainas veselībai? - tas viss ir zem betona. ieklājot var uzvilkt cimdus. šķiedra nav asa, tāds smalks diegs.
ņēmu nekondīciju - tādu kam nav ideāli vienāds biezums. klientiem, kam izmēru noturīgums ir svarīgs kaut kādu tehnoloģisku procesa dēļ, tādu nedod, bet grīdām ļoti labi. cena ļoti, ļoti simboliska.
ja ir patiesa interese, paskatīšos cik precīzi man ir atlicis, ko atdošu tāpat, un iztrūkstošo var pieteikt.
tas, gan, ir valmierā.
var arī uzmeilot man uz - vtv at inbox.lv