UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Piebraucamais cels
Autors:
gribu maju
(217.199.120.---)
Datums: 13/12/2006 06:02
Saku gatavoties pavasarim un attiecigi ari buvniecibai. Samera sapigs jautajums varetu izversties piebraucamais cels, jo maja no zemes robezas atradisies kadi 35m. Zinot cik sobrid maksa brugesana, paliek slikti un gribu meklet alternativas. Asfalti gan gribu atmest. Citigi domaju par betona blokiem vai veidniem, ko plasi izmanto ASV. Izskatas baisi labi, ipasi ja veido ertai piebrauksanai un ne visa cela platuma. Respektivi, 2 joslas ar zalienu pa vidu. Ir kada noderiga pieredze vei verbut cits ierosinajums? 10 000 LVL par celu necelas roka, tad jau labak braucu par granteni!
Re: Piebraucamais cels
Autors:
būvinženieris Ivars Brinkmanis
(80.232.161.---)
Datums: 13/12/2006 21:16
Jā, ja izkāpjot no gultas gribi iekāpt mašīnā, tad diemžēl lēta varianta nav. Vienīgā iespēja ir šķembas vai būvgruži no mūra vai betona, kuri iestrādājami pamatnē. Virsū - te visādi varianti.
Autors:
gribu maju
(217.199.120.---)
Datums: 16/12/2006 05:10
Ne gluzi no gultas mazina, tacu pa dubliem ari negribetos dzivoties. Bija vienu bridi doma par green parking izmantosanu (tadi plastmasa rezgi, kuriem cauri aug zale), tacu bernam un sievietem ar augstakiem papeziem varetu but problemas. Bet ka ar betonu? labak gatavus blokus vai veidnos pa taisno uz seguma?
Autors:
ziemelis
(---.ocean.lv)
Datums: 22/12/2006 19:37
Ja bruģis ir par dārgu un nepatīk asfalts kaut gan asfalts nau daudz lētāks
Vari paprovēt vairākus variantus
1. Frēzētu asfaltu
2. Ollus, granita skembas un.t.t
Vari paprovēt vairākus variantus
1. Frēzētu asfaltu
2. Ollus, granita skembas un.t.t
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 22/12/2006 20:57
Zāle, piemēram maura sūrene vai baltais āboliņš, no smilts cauri rupjām šķembām izaug gluži kā kā caur režģveida ekobruģi. Rupjās dolomīta šķembas var bērt tikai pašā virsū, pamatslāni no smiltīm audzējot un piebraukājot pamazām. Jo augstāk uzaudzēsi, jo sausāks būs rudenī un ziemā mazāk aizputinās, pietiek jau ar 10 cm lai ceļš jūtami mainītos. Sanāk ekonomiski bet beigās labi nes pat kravas mašīnas. Piemāju ceļam neredzu jēgu šķūrēt tranšeju un aizbērt to teju pusmetra biezumā kā daži reiz forumā ieteica.
Man gan šobrīd vienā šādi iesāktā posmā sniegam kūstot vietējā smilts sāk rūgt, laikam nāksies noziedot vismaz dolomīta atsijas (lēts bet sūdīgs materiāls, labāk piemaksāt par granti) iemīcīšanai dubļos.
Man gan šobrīd vienā šādi iesāktā posmā sniegam kūstot vietējā smilts sāk rūgt, laikam nāksies noziedot vismaz dolomīta atsijas (lēts bet sūdīgs materiāls, labāk piemaksāt par granti) iemīcīšanai dubļos.
Autors:
gribu maju
(217.199.120.---)
Datums: 28/12/2006 05:38
Ok. Paldies. jasaka, ka man zinama mera laikam ir noveicies ar dabigo pamatni, jo zem sunas (izbijusi meza zeme) ir smilts nto metru dziluma. Sodienas cipari mani jau dzen soka, tacu vel neesmu pat sacis rakt pamatus!