UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

BORT elektroinstrumenti
Autors: AmatnieksG (87.110.102.---)
Datums: 15/01/2007 20:28

Ko jūs varētu pateikt par šo firmu Bort? Piemēram salīdzinājumā ar citām lētā gala firmām (Klauss, Ferm).
Konkrēti man interesēšis perforators [www.24.lv]

Nenodarbojos protams profesionāli ar to visu, taču betona bloka mājas dzīvoklī paredzēts kārtīgs remonts, kur daudz nāksies urbt paneļos (reģipša profilus). Tā kā esmu ar parasto triecienurbjmašīnu urbis, tad zinu cik tas ir nogurdinoši, tāpēc domāju iegādāties perforatoru. Parametri mani apmierina, vienkārši domāju par pašas dirmas kvalitāti.

Re: BORT elektroinstrumenti
Autors: AmatnieksG (87.110.102.---)
Datums: 17/01/2007 22:12

Tiešām nevienam nav viedoklis?

Autors: Didzisp (195.13.171.---)
Datums: 17/01/2007 23:19

Ja instrumentu nepērk visam mūžam un lai vēl dēlam paliktu, tad mierīgi var pirkt lētā gala verķi. Viena dzīvokļa remontu gan jau izturēs(divi gadi garantija) un pēc tam var mest ārā. Es gan labāk pirktu Ferm urbmašīnu. Man pret Ferm amatieru instrumentiem nav nekādu pretenziju. Pāris urbmašīnas esmu nolietojis un, ņemot vērā cik daudz ar tām izdarīts, tad tās ir pieckārtīgi atmaksājušās.Protams, ja ar urbmašīnu diendienā pelna naudu, tad gan vajag kārtīgu verķi pirkt.

Autors: xxx (195.122.28.---)
Datums: 18/01/2007 18:33

lai nu ko bet urbmashiinu vajag pirkt saliidzinoshi daargu. Manam bosham ir 10 gadi. Nav bijis lietots profesionaali, bet visi radi kaa vienmeer izdomaa ka vinjiem vajag manu urbi. Nedomaaju ka vinjsh ir bijis saaudzeets iipashi shajaa sakaraa bet liidzshim iet kaa pukjiite.

Autors: EjTakTu (194.8.16.---)
Datums: 18/01/2007 18:50

Te nu tā dilema - ja pērc dārgu, lietos radi. :D
Tagadiņ tādi laiki, ka patieso instrumentu ražotāju var noteikt tikai detektīvs :) Dažādu firmu instrumentiem var būt viens ražotājs. Pat modeļi vienādi. Atšķiras krāsas, uzlīmes un protams cenas. Bļembas boš vai mersedes sen vairs nenozīmē, kašamējie ražoti Vācijā. Citas firmas vispār pašas neko neražo. Tirgojās tik ar savu vārdu. Tā kā mīlīši viss atkarīgs no ķīnieša, turka vai indieša godaprāta :D

Autors: elektriķis Māris (83.136.136.---)
Datums: 22/01/2007 23:38

man kautkā labi griežās SKIL urbene, nu jau būs kādi četri gadi un mocīta ir ne pajokam gan betonā, gan metālā un ar tādu diametru urbjiem, kas 2x pārsniedz atļauto(ar to gan me nelepojās, bet nu kā bij' tā bij').
Aizej uz veikalu, paņem rokās un pērc to, kura liekas visērtākā un pēc jaudas atbilst tavām prasībām.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **     **      **   **         **  **    **  
     **       **       ** **          **  **        
   **         **       ** **    **    **  **    **  
   **         **      **   **   **    **  **    **  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.