UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Meklēju konstruktoru!
Autors: OlgaZ. (194.187.103.---)
Datums: 27/01/2007 02:27

Labdien! Lieta tāda, ka mūsu pazīstamajam arhitektam, kurš veic būvprojekta saskaņošanu, nav šobrīd konstruktora un līdz ar to viņš teica, ka nebūs pamatu tehnisko rasējumu. Es tajā sfērā nu neko nesaprotu, bet ja pieņemam, ka viņa info ir precīza un bez šiem rasējumiem viņam izdodas dabūt tāsaucamo "sarkano zīmogu", tad vienalga pēc īsa brīža man būs aktuāls jautājums par celtniecības darbu uzsākšanu. 1.posms, kā saprotams, pamati (mūsu gadījumā pagrabs, garaža). Šaubos, ka celtnieki to varēs veikt bez dokumenta... Arī tāmes sastādīšanai teh.rasējumi prasās. A man to nebūs (to uzzināju tiko, biju sapratusi ka būs VISS, bet nekā...).
Jautājums sekojošs - ko tagad iesākt, kur jāgriežas? Jāgaida mapīte, ko man laipni izsniegs mūsu arhitekts un tad sākt domāt, vai jau tagad griezties pie kāda kompetenta cilvēka? Tikai problēma - nezinu pie kā griesties!
Lūdzu padomus vai kādas koordinātes uz @.
Paldies!

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **      **      **  **   **     **  **     ** 
 **            **       ****    **     **         ** 
 **    **      **        **     **     **         ** 
 **    **      **        **     **     **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.