UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

flīžu līme
Autors: garaamgaajeejs (---.svnets.lv)
Datums: 01/03/2007 18:54

intersē kadu flīžu līmi jāizmnato grīdai, siltās grīdas flīzes 50x50cm
vienā vietā man mēģina iestāstīt kā vajg pa ~15ls maisā kautkādu mapei p7
citā akal saka ka būs labi ar nezināma nosaukuma pa 4ls maiss...
kāds jūtas experts šādā lietā?

Re: flīžu līme
Autors: EjTakTu (194.8.16.---)
Datums: 01/03/2007 19:16

Jo elastīgāka, jo labāka. Parasti norādīts, ka lietojama siltajām grīdām. cena atkarīga no iepakojuma svara, firmas, izcelsmes valsts un ... derīguma termiņa. Līmes ar iztecējušu termiņu maksā ... nu ļoti lēti :D
Tomēr experts nejūtos ;)

Autors: v_t (195.13.178.---)
Datums: 01/03/2007 21:02

es liku uz bostik super elastīgās. ir laba.

Autors: ozo1 (---.l5.c3.dsl.pol.co.uk)
Datums: 02/03/2007 04:24

Ja griida ir betona , tad nav nekaadas vajadziibas peec elastiigaas liimes, tikai lai taa buutu arii paredzeeta siltajaam griidaam. Veel arii jaaskataas no kaa taas fliizes taisiitas keramika, porcelaans, akmens, katram materiaalam var atrast speciaalas liimes, kuras ir labaakas par unversaalajaam. Protams , ka labaakas ir pulverveida nevis jau gatavaas.

Ja ir koka paarsegums, tad gan ir nepiecieshama elastiigaa liime un shuvotaajs.

Kaa arii griidaam buutu jaaizmanto laapstina ar pusapla robiem, ja griidas liidzenas tad 10mm buus ok.

Cenas , kuras juus noraadiijaat man liekas loti nelielas. Daargaakaa liime (pasha elastiigaakaa) kuru izmantojam maksaa ap 60ls maiss, prieksh 5m2., bet tas ir uk.

Autors: kvazi (81.198.173.---)
Datums: 06/03/2007 00:04

Panjem to pashu stimelit professinal un bus kartib (elastiga un salidzinoshi nedarga), ja gribas dargaku njemi Mira a ir laba

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.