UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

602.sērijas pārbūve
Autors: Rakars (85.234.160.---)
Datums: 13/03/2007 16:27

Gribu veikt dzīvoklī(602.serija 3.istabas) nelielu pārbūvi - paplašināt istabu durvju ailas, lai var ielikt normālas durvis, nojaukt koka - geģipša sienu, kas atdala balkona istabu no mazās priekštelpas pie vannas istabas un paplašināt tualeti, kas atrodas pie ieejas (nojaukt veco ģipša sienu un uzbūvēt jaunu). Nopērkot dzīvokli jau bija nojaukta siena starp koridoru un virtuvi. Sakiet ko darīt, lai visu uztaisītu likumīgi.

Re: 602.sērijas pārbūve
Autors: mozolis (80.70.21.---)
Datums: 13/03/2007 17:47

nu tur tev būs diezgan liela problēma ar papīru kārtošanu!!! es pats sev tagad ar taisu līdzīgu remontu, bet tākā dzīvokli netaisos pārdot tad netaisu projektu!!! projekts tev diezgan dārgi izmaksās!!!

Re: 602.sērijas pārbūve
Autors: elektriķis Māris (83.136.136.---)
Datums: 13/03/2007 18:40

Manam dzīvoklim projektēšana,saskaņošana unbūvatļaujas saņemšana aizņēma 6 mēnešus. Protams man nebija tik daudz lieka laika, lai gaidītu būvatļauju, pārbūve tika sākta ātrāk. Kad atnāca no būvvaldes(vai tml.), ieraugot, ka darbi jau uzsākti tikām pabiedēti ar rādītājpirkstu. Ir gan iespējams norauties sodu, bet manliekas, ka tas šobrīd nav tik liels, lai atmaskātos objektu turēt dīkstāvē un gaidīt būvatļauju.

Iespējams, ka 602. sērijai ir vienkāršāk un mazāk laika tas paņems, jo mana māja ir arhitektūras piemineklis.

Ja ir kāds pazīstams arhitekts vai vismaz asistents, tad jau var sarunāt par normālām naudiņām. Cik esmu dzirdējis, tad standarta cena ir 10 % no visa projekta izmaksām.

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.