UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Mākslīgais akmens
Autors:
Asianna
(81.198.244.---)
Datums: 11/04/2007 06:15
Mani interesē mākslīgais akmens. Nevis akmens masas flīzes vai virsmas, bet veidojums, kas pēc izskata maksimāli tuvināts akmenim, bet nav akmens. Ir tādi lieli viegli mākslīgie akmeņi. Nezinu, no plastmasas, putoplasta (laikam nederēs), akrila.
Izmanto ārā. Piemēram, dārza vai ūdenstilpnes dekorācijai. Labprāt uzzinātu arī citas iespējas, tehnoloģijas (arī smagas), kā uztaisīt mākslīgo klinti, lai būtu izturīga un izskatītos dabiski.
Kur es par to varētu uzzināt ko vairāk? Vai Latvijā ir firmas, kas ar to nodarbojās? Kur tādu pasūtīt? Kā un no kā uztaisīt? U.t.t.
Izmanto ārā. Piemēram, dārza vai ūdenstilpnes dekorācijai. Labprāt uzzinātu arī citas iespējas, tehnoloģijas (arī smagas), kā uztaisīt mākslīgo klinti, lai būtu izturīga un izskatītos dabiski.
Kur es par to varētu uzzināt ko vairāk? Vai Latvijā ir firmas, kas ar to nodarbojās? Kur tādu pasūtīt? Kā un no kā uztaisīt? U.t.t.
Re: Mākslīgais akmens
Autors:
v_t
(195.13.178.---)
Datums: 11/04/2007 16:58
par smilšamkens butaforiju radīšanu pakonsultēt varētu jūlijs krūmiņš. viņam mājās ir gūtmaņa ala ar visu strautiņu, ar visiem uzrakstiem, ķipa - "zdes byl koļa", un "kisa i osja zabriļi koļe baki."
Autors:
Asianna
(81.198.244.---)
Datums: 11/04/2007 17:28
Nu, un kas viņam taisīja? Kāds no Latvijas, vai ārzemnieki?
Nē, nu netā ir šāda tāda komerciāla informācija, kā: "Pasūtiet pie mums, mēs izgatavosim tieši jums un uzstādīsim." Taču tas nav ne tuvu Latvijai un izmaksas arī tā ne sevišķi + jau vēl noteikti, transports. Ja baigi vajadzētu, varētu arī kādu m3 pasūtīt, bet es gribētu pakonsultēties, aptaustīt, saprast kā un tad izdomāt cik un kur.
Kā ir ar to stikla šķiedru? Kā viņu līmē? Vai obligāti par pamatu vajag ņemt koka formu? Varbūt var salīmēt ko tādu un nopūst ar akmens krāsu? Bet , laikam baigi sālīti sanāks, ne?
Nē, nu netā ir šāda tāda komerciāla informācija, kā: "Pasūtiet pie mums, mēs izgatavosim tieši jums un uzstādīsim." Taču tas nav ne tuvu Latvijai un izmaksas arī tā ne sevišķi + jau vēl noteikti, transports. Ja baigi vajadzētu, varētu arī kādu m3 pasūtīt, bet es gribētu pakonsultēties, aptaustīt, saprast kā un tad izdomāt cik un kur.
Kā ir ar to stikla šķiedru? Kā viņu līmē? Vai obligāti par pamatu vajag ņemt koka formu? Varbūt var salīmēt ko tādu un nopūst ar akmens krāsu? Bet , laikam baigi sālīti sanāks, ne?
Autors:
Didims
(---.vssa.lv)
Datums: 11/04/2007 17:35
Vietām ir manīts no makrofleksa putām uzpūstas "klintis" un apkrāsotas ar pūšamo krāsas baloniņu. Teikšu godīgi, ka rezultāts tuvu nebaudāmam. Ja nu vienīgi pa krietnu gabalu vēl pēc kaut kā izskatās.
Autors:
ruukiitis
(194.8.16.---)
Datums: 11/04/2007 22:21
tos skaistos strautiņus un piemājas smukuma dīķus no ģipša vai māla taisa
Autors:
Didzisp
(87.110.105.---)
Datums: 11/04/2007 23:44
Vai tad mēs Holandē dzīvojam, kur dabīgu akmeņu ir maz. Pie mums Latvijā tak dabīgu vēl pagaidām ir diezgan. Diez kā jau tie sintētiskie baseini ar putoplasta akmeņiem un plastmasas pīlēm neizskatās.
Autors:
Puksis
(87.99.84.---)
Datums: 26/06/2007 05:29
SIA VIA tādus mākslīgos piedāvā - mēs ņēmām vannas istabas un priekšņama grīdām un cokoliem.
Autors:
Puksis
(87.99.84.---)
Datums: 26/06/2007 05:29
Var ievērtēt viņu webā www.via.com.lv
Autors:
dmitrijsf
(87.110.49.---)
Datums: 24/09/2008 15:01
Vai joprojām ir interese par mākslīgo akmeni? Es pārstāvu Lavijas uzņēmumu, kurš nesen iegāja mūsu tirgū, mēs piedāvājam sekojošu materiālu mākslīgos analogus: granīts, ķieģelis, dolomīts, ir pieejama mozaikas izveide. Ir iespējams aplūkot un "aptaustīt" iepriekš minētos piemērus, bet pārsvarā viss tiek veikts pēc individuālā pasūtījuma naudas un darba resursu ekonomēšanai. Speciālists atbrauks pie Jums un izskatīs Jūsu vēlmes, veiks nepieciešamos mērījumus. Izmaksas ir ievērojami zemākas, salīdzinājumā ar pašlaik Latvijā esošajiem Beļģijas produktiem.
dmitrijsf(at)inbox.lv
dmitrijsf(at)inbox.lv
Autors:
dmitrijsf
(87.110.49.---)
Datums: 24/09/2008 15:03
Atvainojos, dmitrijsf(at)hotmail.com