UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Betona kaapnes
Autors: Yankka (---.skychefs.com)
Datums: 19/04/2007 21:36

Man nepieciešams izveidot kāpnes pie ieejas mājā. Jautājums ir, vai tās labāk vienkārši uzbetonēt ar veidņu palīdzību vai arī pasūtīt un uzstādīt jau gatavus "precīzā betona" pakāpienus? Man ir aizdomas, ka veidnēs lietais betons sāks uz kantēm izdrupt. Bez tam, tas neizskatās pārāk simpatisks.

Varbūt kādam ir pieredze šajā lietā?

Jānis

Re: Betona kaapnes
Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis (80.232.161.---)
Datums: 19/04/2007 22:23

jautājums? Vai konstrukciju nevari drusku sarežģīt un betona kāpnes nobruģēt pielīmējot Lodes klinkera ķieģeļu bruģi. Virsma neslīdoša un mala ar garantiju nedrups. Ja kāds saplīst var nomainīt, kas labāk par vienu veselu betona gabalu.

Datums: 19/04/2007 22:30

Tātad, uzbetonēt kāpnes ar veidņu palīdzību un tad pa virsu uzlīmēt bruģi?

Autors: ginis (84.237.133.---)
Datums: 19/04/2007 23:13

Vai arii nofliizeet buus veel shikaak!

Datums: 19/04/2007 23:26

Nee, fliizeetas kaapnes izskataas diezgan leeti. Uz slapjaa laikaa riktiigi sliid.

Autors: mozolis (212.93.97.---)
Datums: 20/04/2007 04:24

esmu dažas interesantas kāpnes ielējis!!! ja nav sūdīgs betons tad tik traki nedrūp!!! nezinu noflīzēju kāpnes un izskatījās ļoti labi un neslīdēja, jo var nopirk flīzes ar abrozīvajam maateriālām līdzīgu virsmu izskatās labi un neslīd, bet maksā ār bik dārgāk, vēl esmu taisījis ka kāpnes uztaisa apsildāmas un tad vispār nav problēmu, vari aizmirst par tīrīšanu un slīdēšanu!!!

Autors: būvinženieris Ivars Brinkmanis (80.232.161.---)
Datums: 20/04/2007 15:31

Mozolim arī ir taisnība. Pats arī esmu iestrādājis betonu, kuš nedrūp. Te tikai nepieciešama akurātība un drusciņ vairāk 'prāta', jo betons būtu jākopj, respektīvi jāmitrina, bet tas prasa laiku un ja darba apjoms maziņš, tad katru dienu vismaz 2 nedēļas to uzraudzīt...
Taču ikdienā saskaroties ar vecām ēkam, kurās betona kāpieniem ir nodauzīti stūri vai robi, man liekas, ka labāk tomēr flīzēt-bruģēt ar klinkera bruģi.

Datums: 25/04/2007 20:14

Kaapeec tieshi klinkera brugji? Parastais nederees?

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.