UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Aeroc līme
Autors:
ruukiitis
(194.8.16.---)
Datums: 19/04/2007 22:53
Redz kā man gadījās...
Nopirku Aeroc blokus, ar visu līmi.
Igauņu blokiem nav sausās sakabes bet tur spraugās līme ir jālej iekšā - saku jo drusku lielāks līmes patēriņš sanāk.
Īsāk sakot sanāca tā ka 1 paleti līmes ar bloku kravu veda no Igauņu zemes, otru no latvijas Veikala noliktavasArī ar blokiem. - Vēl īsāk, blokus ar visu līmi viens veikals veda no divām vietām.
Sanāca tā ka no Igauņu zemes vestai līmei ir beidzies derīguma termiņš... ķīmiskās vielas zaudē savu sasaistīšanas spēju...
Jautājums - ir kāda pozitīva pieredze šādas situācijas risināšanā, padomi utt.?
p.s.
zvanīju izplatītājam, šobrīd ceru ka viss būss ok, tad arī pastāstīšu kāds bija risinājums, jā un izplatītājs solīja atbraukt līmi samainīt utt. (aizmirsu tik viņam piebilst ka man jau tagad ir zaudējumi līmi pārvietojot no piegādes vietas uz slēgtu telpu - būvdarbi par laimi nav apstājušis, bet...)
Nopirku Aeroc blokus, ar visu līmi.
Igauņu blokiem nav sausās sakabes bet tur spraugās līme ir jālej iekšā - saku jo drusku lielāks līmes patēriņš sanāk.
Īsāk sakot sanāca tā ka 1 paleti līmes ar bloku kravu veda no Igauņu zemes, otru no latvijas Veikala noliktavasArī ar blokiem. - Vēl īsāk, blokus ar visu līmi viens veikals veda no divām vietām.
Sanāca tā ka no Igauņu zemes vestai līmei ir beidzies derīguma termiņš... ķīmiskās vielas zaudē savu sasaistīšanas spēju...
Jautājums - ir kāda pozitīva pieredze šādas situācijas risināšanā, padomi utt.?
p.s.
zvanīju izplatītājam, šobrīd ceru ka viss būss ok, tad arī pastāstīšu kāds bija risinājums, jā un izplatītājs solīja atbraukt līmi samainīt utt. (aizmirsu tik viņam piebilst ka man jau tagad ir zaudējumi līmi pārvietojot no piegādes vietas uz slēgtu telpu - būvdarbi par laimi nav apstājušis, bet...)
Re: Aeroc līme
Autors:
spk
(87.110.152.---)
Datums: 21/04/2007 17:41
Ar tām bloku līmēm, šķiet, ir tas pats, kas ar alkoholu. Nu kāds tur vēl derīguma termiņš šņabim 1 gads :) Gan jau ka ir kā ar cementu - pieliec vairāk, un būs OK.
Autors:
ruukiitis
(194.8.16.---)
Datums: 24/04/2007 20:21
spk - nav gan nedz kā ar šņabi, nedz arī ar cementu.
Pie tam man nav ne jausmas kā var pievienot vairāk līmes līmei...
tehnaloģiski tas ir tā - atplēšam maisu, ieberam nepieciešamo daudzumu spainī, pielejam attiecīgu daudzumu ūdeni, samaisam, pagaidam pāris desmitu minūtes un samaisam vēlreiz, un līmējam blokus.
Vairāk vai mazāk līmi pielikt nav iespējams.
Kā jau teicu ķīmiskās saistvielas ir zaudējušas savas saistītspējas.
Pie tam man nav ne jausmas kā var pievienot vairāk līmes līmei...
tehnaloģiski tas ir tā - atplēšam maisu, ieberam nepieciešamo daudzumu spainī, pielejam attiecīgu daudzumu ūdeni, samaisam, pagaidam pāris desmitu minūtes un samaisam vēlreiz, un līmējam blokus.
Vairāk vai mazāk līmi pielikt nav iespējams.
Kā jau teicu ķīmiskās saistvielas ir zaudējušas savas saistītspējas.
Autors:
uff
(83.136.136.---)
Datums: 26/04/2007 22:14
piejauc klāt bizonu !:)