UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
Kur atrast metinātāju?
Autors:
E
(---.telia.lv)
Datums: 23/05/2007 16:42
Sveiki!
Nekur īsti nevaru atrast (vai nezinu kur meklēt) metinātāju ar savu aprīkojumu, kas varētu veikt vienu gabaldarbu. Vajag netālu no Rīgas (12km) sametināt armatūras režģi pie pamatiem. Pamati tiek pastiprināti no ārpuses tāpēc noturībai armatūras stieņus vajag sametināt.
Kāds nezina, kurā virzienā man meklēt?
Nekur īsti nevaru atrast (vai nezinu kur meklēt) metinātāju ar savu aprīkojumu, kas varētu veikt vienu gabaldarbu. Vajag netālu no Rīgas (12km) sametināt armatūras režģi pie pamatiem. Pamati tiek pastiprināti no ārpuses tāpēc noturībai armatūras stieņus vajag sametināt.
Kāds nezina, kurā virzienā man meklēt?
Re: Kur atrast metinātāju?
Autors:
Buss
(---.firstdata.lv)
Datums: 23/05/2007 19:43
Vispār armatūru pareizi ir siet! Metināšana ir kreisais variants, jo samazina armatūras izturību.
Autors:
E
(---.telia.lv)
Datums: 23/05/2007 20:45
Nu tur nevar tā īsti piesiet pie jau gatavas pēdas.
Autors:
SAK
(87.110.66.---)
Datums: 24/05/2007 20:53
Metināšana jau nu gan cienītais Buss nav kreisais variants. Tā var teikt tikai nezinātājs, kam labāk ir paklusēt. Ja vēlas sametināt stiegrojumu, ir jāievēro tēraudu metināmība. Izņēmums ir termiski pastiprinātais stiegrojums un augstas stiprības stieples, jo metināšana izraisa pastiprinājuma efekta zudumu.Un tad seko daži ierobežojumi, sīkāk neiegrimšu. Pēc savas projektēšanas pieredzes par 99% varu apgalvot, ka šo pamatu stiegrojumu var brīvi metināt.
Lai darbi rit!;)
Lai darbi rit!;)
Autors:
ARNIS MEtEL
(62.85.93.---)
Datums: 31/12/2007 06:25
Ja vajag ko sametināt zvani man!
Metinam gan ražotnē gan arī izbraucam pie klienta!
Alumīnijs... ņerža ... melnais... nav problemas nekādas
Arnis 26368701
Metinam gan ražotnē gan arī izbraucam pie klienta!
Alumīnijs... ņerža ... melnais... nav problemas nekādas
Arnis 26368701
Autors:
ruukiitis
(194.8.16.---)
Datums: 04/01/2008 21:10
89.2 Fm.
Radio SWH Rock. Tarzans
Radio SWH Rock. Tarzans