UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
Jona katls....
Autors:
Mikijs
(213.180.100.---)
Datums: 12/09/2007 05:10
Labdien!
Ziema nāk virsū un man ar vien sāpīgāks ir jautājums par apkures sistēmu. Līdz šim domāju vienīgi par zemes siltumsūkni. Bet tad kaimiņš ieminējās par tādu lietu kā jona kaltu. Izmēros pavisam neliels , kluss, viegli uzstādams un nemaz tik dārgs. Bet ir viens liels jautājums cik viņš būs , nebūs ekonomisks ? Skaidrs ir viens , ka jona katls silda tikai apkures sistēmu. Silto ūdeni jānodrošina ir ar ūdens sildītāju-boileri. Interesētu jūsu domas, padomi ko labāk izvēlēties , varbūt kāds jau lieto šādu kaltu. Mājas platība man sanāk 200m2.
Ziema nāk virsū un man ar vien sāpīgāks ir jautājums par apkures sistēmu. Līdz šim domāju vienīgi par zemes siltumsūkni. Bet tad kaimiņš ieminējās par tādu lietu kā jona kaltu. Izmēros pavisam neliels , kluss, viegli uzstādams un nemaz tik dārgs. Bet ir viens liels jautājums cik viņš būs , nebūs ekonomisks ? Skaidrs ir viens , ka jona katls silda tikai apkures sistēmu. Silto ūdeni jānodrošina ir ar ūdens sildītāju-boileri. Interesētu jūsu domas, padomi ko labāk izvēlēties , varbūt kāds jau lieto šādu kaltu. Mājas platība man sanāk 200m2.
Re: Jona katls....
Autors:
Mikijs
(213.180.100.---)
Datums: 13/09/2007 07:17
Paldies par izmejošajām atbildēm ! Un jā sory , nevis jona , bet jonu , ja tas maina lietas būtību.
Re: Jona katls....
Autors:
Didzisp
(78.84.155.---)
Datums: 13/09/2007 15:18
Jonu katla "brīnumainās īpašības" ir apskatītas dažus postus iepriekš. Vai tad tik grūti pameklētun netaisīt jaunu ziņojumu.