UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
Kamini ar udens cirkulaciju iekshaa
Autors:
Archa
(---.balticom.lv)
Datums: 30/09/2007 06:56
Sveiki!
Vai kaadam ir kaut kas lidzigs shitam:
[www.xnet.lv]
Es internetaa pilnigi neko par taadu Wito nevaru atrast (varbuut citur tas pazistams zem cita nosaukuma?). Arii nekaadas ipashas alternatiivas neatradu.
Gribu to izmantot kaa papildinaajumu primarajai apkurei, bet nezinu vai man tas isti derees. Gribeetu dzirdeet citu pieredzi, ja kaads ir saskaaries.
Turklaat gribeetos noskaidrot vai vinsh darbojas pashpluusmas rezhimaa vai tomeer nepiecieshams cirkulacijas suknis. Un kapeec tur tik daudz caurulju ievadi/izvadi?
Vai kaadam ir kaut kas lidzigs shitam:
[www.xnet.lv]
Es internetaa pilnigi neko par taadu Wito nevaru atrast (varbuut citur tas pazistams zem cita nosaukuma?). Arii nekaadas ipashas alternatiivas neatradu.
Gribu to izmantot kaa papildinaajumu primarajai apkurei, bet nezinu vai man tas isti derees. Gribeetu dzirdeet citu pieredzi, ja kaads ir saskaaries.
Turklaat gribeetos noskaidrot vai vinsh darbojas pashpluusmas rezhimaa vai tomeer nepiecieshams cirkulacijas suknis. Un kapeec tur tik daudz caurulju ievadi/izvadi?
Re: Kamini ar udens cirkulaciju iekshaa
Autors:
būvinženieris Ivars Brinkmanis
(80.232.161.---)
Datums: 01/10/2007 19:04
Teorētiski tas varētu darboties, bet tie 19kW sasniedzami tikai dedzinot kurtuvi ar pilnu liesmu, te ilgdedzes vai kvēlošanas režīms nedos papildinājumu apkurei.