UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

TEKSTURDEKORS (Rīgas laku un krāsu rūpnīca)
Autors: gribumaju (217.199.120.---)
Datums: 09/10/2007 03:39

Vai kāds ir praksē pielietojis šo? Redzēju dabā - izskatās pārliecinoši un atauksmes arī labas, gan tikai no vienas personas līdz šim.

Re: TEKSTURDEKORS (Rīgas laku un krāsu rūpnīca)
Autors: IneseX (---.eth.net.microlink.lv)
Datums: 09/10/2007 15:04

Mēs tikko nopirkām un lietojām- nav slikts, bet Sadoline analogs produkts man patika labāk - mūsu ražojums vairāk pēc krāsas izskatās, koksnes struktūra īsti nespīd cauri. Gribētos caurspīdīgāku.

Autors: ms (159.148.12.---)
Datums: 09/10/2007 17:27

Tiku izmantojis caurspiidiigo(baazes) Tekstuurdekoru vienas koka konstrukcijas aizsardziibai uz ziemu, vieniigais noveerojums, ka vinja pateerinsh saliidzinot ar Pinotex baazi bija ieveerojami lielaaks. Nezinu vai tas ir labi vai slikti, katraa gadiijumaa deelj shii momenta nekaada $$ ekonomija saliidzinot ar Pinotexu nesanaaca :)

Datums: 10/10/2007 04:23

Si produkta sakara cena nav galvenais. Redzeju fasadi, kur tas ir pielietots pirms 4 gadiem. Izkstas, ka nokrasots vakar un ari tekstura ir redzama, neskatoties uz loti tumsu toni. Bet pats labakais, kas mani parsteidza ir tas, ka neveidojas pleve, krasojums nespid un taja pasa laika udens piles notek un neiesucas koka. Redzeju tiesi lietus laika! Mans merkis ir atrast "krasu", kas labi aizsarga koksni, neveido plevi, atstaj redzamu koka fakturu, ir noturiga un parkrasojot nav nepieciesams nonemt veco krasojumu.
Jebkura gadijuma, paldies par ieteikumiem.

Autors: Didzisp (78.84.155.---)
Datums: 10/10/2007 05:18

Es ar tekstūrdekoru apstrādāju malkasšķūni pirms kādiem septiņiem gadiem. Pa šo laiku mājas sienas no vagondēļiem jau vienu reizi esmu pārkrāsojis ar Pinotexu un tagad jau esmu atmetis cerības saglabāt gaišu dēļu toni. Tai pat laikā malkasšķūnis stāv kā stāvējis, ja nu vienīgi nedaudz tumšāks kļuvis, bet visi koki jau ar laiku paliek tumšāki. Visādā ziņā, nekādi melnumi uz tekstūrdekora nemetas. Malkasšķūnis ir no neēvelētiem dēļiem un faktiski jau tekstūrdekors ir paredzēts tieši neēvelētiem dēļiem. Varu teikt par tekstūrdekoru visu to labāko, ko gan nekad vairs neteikšu par Pinotexsu. Rīgas laku un krāsu rūpnīca taisa ļoti labas krāsas, tikai grūti jau mūsu cilvēkiem saprast, ka importa krāsas nav ne par grammu labākas. Tomātus jau mēs ēdam biežāk un ātrāk pielec, ka Latvijā audzētie ir daudz garšīgāki par importa, bet māju krāsojam reti un liekas, ka importa krāsas noteikti būs labākas par pašmāju.

Datums: 10/10/2007 06:25

Paldies, Didzisp. 2:0, RILAK laba. Man gan ir paredzeti eveletie apdares deli, tacu nemot vera tos kurus redzeju pats apstradatus - jabut ok. Sakotneji svarstiojos starp parasto un lapegli ka ilgmuzigaku un noturigaku koku, tacu tad sekoja ieteikums lieki netereties un nemt parasto egli kombinacija ar teksturdekoru. Sobrid ir doma par ziemelu egli (no krievijas) + teksturdekors. Laks vel ir, jo apdari veiksu ne atrak ka pavasari.

Datums: 11/10/2007 02:57

Es esmu skeptiski noskaņots par iespēju āra apstākļos un vēl mūsu mainīgajā klimatā dēļus sglabāt tiko ēvelēta koka krāsā. Diez vai ir vērts saspringts ar kādu importa kokmateriāla iegādi, ja pēc gadiem desmit vienalga "Latvijas pelēkais "tonis to būs "apēdis". Ēvelētus dēļus ir daudz grūtāk apstrādāt un līdz ar to saglabāt vajadzīgajā tonī. Var jau man nepiekrist, bet parādiet man kādus piecpadsmit gadus vecus apšuvuma dēļus, kuri nebūtu sākuši nomelnēt.

Autors: Gribumaju (217.199.120.---)
Datums: 11/10/2007 06:02

Didzisp, piekritu. Tacu esam paredzejusi fasadi tonet tumsa (kastanbrina) toni, tadel ipasi par pelekumu ari neuztraucamies. Ka alternativu risinajumu koksnes saglabasanai gaisa toni man ir ieteikusi izveleties sibirijas lapegli vai kadu no eksotiskajiem cietajiem kokiem, tacu cenas starpiba 6 vai 12 ls m2 (egle un lapegle) jau ir diezgan dramatiska. Sakotneji man bija doma izmantot musu pasu neeveletu (plestu) egli, tacu musu egle ir pat dargaka ka no ziemeliem ievesta, tacu jau noeveleta. Protams, ja var maksat - risinajumu vienmer var atrast. Es gan varaik censos sekot value for money principam.

Datums: 11/10/2007 14:43

Par dēļu cenām neko nevaru pateikt, bet ja koksni ietonēs tumšā krāsā, tad būtībā ir vienalga kāda koka dēlis, no pāris desmit metru attāluma neviens nespēs noteikt koka sugu. Māja jau nav mēbele, kuru mēs pētam no ļoti maza attāluma.

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  **      **   ******    *******   **     ** 
    **     **  **  **  **    **  **     **  **     ** 
    **     **  **  **  **        **         **     ** 
    **     **  **  **  **        **     **  **     ** 
    **     **  **  **  **    **  **     **  **     ** 
    **      ***  ***    ******    *******   **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.